For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Kulbanekvarteret

Midlertidig visualisering af Kulbanekvarteret i Valby

Kulbanekvarteret skal binde byen bedre sammen

Med de 300 kommende boliger bliver byen bundet bedre sammen. For hvor Kulbanekvarterets ellers ufærdige præg har skabt et fragmenteret bybillede, vil nybyggeriet i Valby skabe sammenhæng i det københavnske landskab.

Kulbanekvarteret afgrænses af Kongshaven mod syd og Vigerslevvej mod vest. Det nye nabolag ligger tæt på Vigerslev Allé S-togstation, den kommende Ny Ellebjerg metrostation og Lykkeboskolen.

Københavns Kommune har lavet en omfattende fornyelsesplan for Kulbanekvarteret med stærke elementer af fællesskab og bæredygtighed, som går hånd i hånd med vores vision for de nye hjem og nabolaget. Der udvikles en ny lokalplan for området, og når denne er på plads, kan vi fortælle meget mere.

Kulbaneparken

Forår, sommer, efterår og vinter. Kulbaneparken kommer til at være lige så divers som de fire årstider og bliver således en farverig park, der kan opleves året rundt. 

En helt ny park bliver malet på kortet over Valby – nemlig Kulbaneparken, som bliver Kulbanekvarterets hjerte og kommer til at ligge blot 800 meter fra Vigerslev Allé Station. Visionen for Kulbaneparken er, at den skal danne en naturlig ramme for nærvær og mental sundhed. 

Det hele bindes sammen af et stisystem, der bobler af liv, og har plads til fordybelse og leg. Hvad enten det er for at løbe en tur, læse din yndlingsbog eller mødes til en kop kaffe. 

Parken vil også rumme en bemandet legeplads med et kreativt værksted, en fodboldbane og et regnvandsbassin. Her vil områdets unge have rig mulighed for praktisk udfoldelse og socialt samvær.

Der vil altså være masser af mødesteder, fællesskaber og aktiviteter på tværs af beboere og grundejere, som alle har en hverdag i kvarteret. 

Gør dig klar til at gå på opdagelse i et parklandskab med spændende naturoplevelser og naboskab.

Skriv dig op til nybyggeriet i Valby

I Bonava bygger vi ikke bare boliger – vi skaber hjem. Derfor har vi klare visioner om at skabe hyggelige nabolag, der kan udgøre rammen for din og din families hverdag.

Visionerne for det nye Københavnerkvarter er da også store, og vi glæder os til at skabe et trygt og grønt nabolag med central beliggenhed. Her får du i samspil med dine naboer mulighed for at sætte dit eget præg på et helt nyt nabolag, ligesom du får gavn og glæde af alle de mange andre fordele ved at bo i Nybyggeri.

Følg med i udviklingen ved at skrive dig op her.