For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Projektsalg i København

Boligprojekter og projektsalg i København

København spirer med nybyggeri og projektsalg, og i Bonava er vi glade for at være en del af byens udvikling. Vi er med til at skabe den og lede den i retningen af bæredygtighed, grøn boligøkonomi og høj livskvalitet for dig som boligejer. Hvis du leder efter projektsalg i København – læs videre her, og find din kommende ejendom allerede i dag.

Nybyggede boligprojekter med omtanke

Bonava bygger og har projekter til salg i Københavns voksende bydele, såsom Østerbro, Valby eller Ørestad. Vores nybyggeri og projektsalg omfatter komfortable, svanemærkede ejerlejligheder og rækkehuse samt nabolag, indrettet til fællesskab og trivsel.

Når du køber en ejendom eller et hjem til dig selv via Bonavas projektsalg i København, kan du opleve alle fordelene ved et moderne nybyggeri med omtanke:

  • Ingen vedligeholdelsesomkostninger i mange år
  • Lavt energiforbrug og god boligøkonomi
  • Praktiske boliger tegnet med komfort i centrum
  • Altaner eller terrasser som en del af hvert boligprojekt
  • Nabolag skabt med fokus på fællesskab
  • Natur og lokalhistorie integreret i byggeprojektet
  • Trygge rammer for børn og voksne
  • Transport, indkøb og daginstitutioner om hjørnet
  • Nybyggeri med livskvalitet i højsædet

Projektsalg af ejendomme og nabolag – tæt på natur, historie og hinanden

Bonava skaber nabolag, hvor mennesker kan mødes og interagere med hinanden og miljøet. Ejendomme og boliger, købt via vores projektsalg i København er indrettet med fællesarealer, hvor du kan finde både natur og nabolagets historie.

Vores arkitekter planlægger fællesområderne i tråd med omgivelserne og med fokus på beboerne. Udearealerne byder ofte på legepladser, grillområder, muligheder for badning eller lignende aktiviteter, man kan være fælles om.

Vi tager hensyn til lokalhistorien i nabolaget og designer ejendomme med fællesarealer, som får fortællingen om Københavns bydele til at leve videre. Se vores nuværende projektsalg i København, og oplev, hvordan vi orkestrerer urban arkitektur, natur og historie for at skabe hjem.

Område
Boligtype
Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Nabolag i København

Find jeres nye hjem her

Bonavas projektsalg i København skaber plads

Mens hovedstadens befolkning vokser, skaber vi boligprojekter med plads til alle – både i fællesskab og privat. Bonava bygger ikke blot boligkomplekser med plads til at overnatte. Vi bygger hjem med plads til at være menneske. Plads til at være alene og hvile sig efter en travl dag i storbyen. Plads til at sige hej til naboen og kalde hinanden ved navn. Plads til at grille sammen, bade sammen, feste sammen og se hinandens børn lege sammen. Bonavas boligprojekter handler om plads til kvalitetstid – for dig, for din familie og for alle i ejendommen.

Harmoni midt i storbyen – boligprojekter med dig i fokus

Livskvalitet og livsglæde kan være nemt at glemme i storbyens travle hverdag. Kom hjem, og oplev byens larm som en behagelig summen, mens du sidder på altanen og kigger ud over din grønne gård eller vandet. Kom hjem, og mærk græsset under tæerne. Vink til din nabo. Rul i sneen med familien om vinteren. Alt kan lade sig gøre i dit nabolag, når du bor i en ejendom, bygget af Bonava.
Vores projektsalg i København åbner op for muligheder for balance mellem hovedstadens charmerende travlhed og aktiviteter og natur, fællesskab og ro i hjemmet. Kom, og bo i en ejendom, som er skabt til at være din oase midt i byen. Gennem Bonavas projektsalg i København er du altid tæt på din yndlingscafé, en biograf, en koncert eller en festival – og samtidig får du natur og rum til at restituere.

Vi skaber lykkelige nabolag
Læs mere her

Oplev svanemærkede ejendomme med Bonavas projektsalg i København

Projektsalg af bæredygtige og miljøvenlige boliger i København er din vej til at leve sundere og med en god samvittighed. Bonava bygger med livskvalitet i fokus – en livskvalitet for dig, for dine børn og mange generationer i fremtiden.

De nybyggede boligkomplekser, du kan flytte ind i igennem vores projektsalg i København, byder på bæredygtige materialer, ressourceeffektivt byggeri og teknologier, som sikrer, at den miljøvenlige bygning vil leve i harmoni med mennesket og planeten – generation efter generation.

For dig som boligejer betyder det et sundt indeklima, lave omkostninger, enkel vedligehold og god samvittighed. Se vores byggeprojekter til salg i København, og find dit nye, sunde og bæredygtige hjem i hovedstaden allerede i dag.

Læs mere om projektsalg af svanemærkede ejendomme fra Bonava.

Rækkehuse med terrasse og græsplæne i Hillerød

Komfort, faciliteter og grønne løsninger

Bonava bygger ejendomme og nabolag med moderne indretningsløsninger og komfort i centrum. Nybyggede lejligheder eller rækkehuse, du kan købe via vores projektsalg i København, byder på altaner eller terrasser, grønne gårdmiljøer eller inkorporeret vand samt alle vilkår for, at biodiversitet kan udvikles med tiden. Vores løsninger med grønne fællesarealer mindsker støj, giver dig rent luft og er en ren nydelse for øjnene. Kom forbi, og oplev det miljø, du kan flytte in i via vores projektsalg i København. Du kan undersøge de forskellige nabolag, vi har bygget og indrettet, eller se på vores nuværende byggeprojekter til salg.

Se vores tidligere projekter
Hyggelig fortovscafé i Valby tæt på Kulbanekvateret

Storbymuligheder lige om hjørnet

Bonavas arkitektur og teknologi passer på planeten og øger dit velvære og trivsel. Vi skaber trygge rammer for børn og aktivitetsmuligheder for alle generationer. Boliger, du kan købe gennem vores projektsalg i København, ligger altid i nærheden af byliv med caféer, restauranter og underholdning, samt alt det nødvendige, som indkøbsmuligheder, transport og daginstitutioner. Find dit nye hjem midt i hovedstaden, og udnyt mulighederne ved storbyens aktive livsstil, mens du bor i en rolig oase – vælg dit nye hjem via vores projektsalg i København.

Fællesområdet i Havnevigen på Islands Brygge med strand og kanaler

Gør København din egen

Når du flytter ind i din nye bolig via vores projektsalg i hovedstaden, er du fri til at udnytte alle mulighederne i storbyen og dit nabolag. Vælg selv, om du vil tage toget eller snøre løbeskoene og løbe en tur gennem København. Du kan tage til Sankt Hans ude i byen eller lave din egen fest med naboer i gården. Du får mulighed for at lukke døren og nyde en kop kaffe i fred og ro derhjemme eller have et dagligt kafferitual på nabocaféen. Vi har sørget for det hele. Flyt ind via vores projektsalg i København, og bliv en del af et beboerfællesskab, hvor din nabo kender dit navn, og din lokale barista altid ved, hvad du skal have den dag.

  

Sæt dit præg på vores lejlighedsprojekter

Bonava skaber et personligt hjem til dig. Når du køber bolig gennem vores projektsalg i København, kan du derfor være med i projektet hele vejen. Vi ved, at det er en stor beslutning at købe projektsalg i hovedstaden, når du ikke på forhånd kan se, hvordan dit kommende hjem kommer til at se ud. Derfor tager vi dig med på rejsen, og du kan følge med i projektet, mens vi bygger.

Når du vælger din kommende bolig via vores projektsalg i København, får du mange muligheder for tilvalg, som opfylder dine boligdrømme. Hvis du dermed skal bruge skræddersyede indretningsløsninger, er vores indretningsarkitekter klar til at hjælpe dig med at opfylde lige netop dine drømme. En dør kan altid flyttes, og alternative vægkonstruktioner kan oftest lade sig gøre for at gøre livet lettere i dit nye hjem fra Bonavas projektsalg i København.

Lidt om os bag projektsalget i København

Hos Bonava har vi bygget ejendomme og nabolag siden 1930’erne. Som en del af NCC har vi vokset og samlet erfaring i mange år, lige ind til vi blev en selvstændig virksomhed i 2016. Nu bygger vi ikke ejendomme og lejligheder – vi bygger hjem. Vi får drømme til at blive til virkelighed, og nogle gange skaber det, Københavns arkitekturscenen ikke en gang har drømt om.

Alle de boligprojekter, som gennem årene blev købt via vores projektsalg i København, er i dag ægte hjem. Her summer der af liv med plads til at nyde de små øjeblikke. Der er opstået nye traditioner både privat og i de nye fællesskaber, som nabolagene har muliggjort for boligejerne.

Vi er stolte af det, vi har skabt, og ser frem til at invitere flere boligejere til deres nye hjem i fremtiden. Vil du være en af dem? Vi glæder os til at stå bag dig hele vejen på din rejse mod drømmeboligen. Se vores boligprojekter, og find dit nye hjem via vores projektsalg i København allerede nu.

Bonava book fremvisning

Få en privat fremvisning

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Book en privat fremvisning og hør mere om dine muligheder.

Læs mere

  

Mød dem, der har prøvet projektsalg i København

Vi er glade for at have mødt mange mennesker og lært deres historier at kende, mens vi var sammen om deres boligdrømme hos Bonava. De købte deres kommende hjem, mens ejendomme stadig var på projektstadiet, og de var med i byggeprocessen hele vejen.

Gå på opdagelse i vores glade boligejeres historier, og lær alt om forventninger, forløb, samarbejde, og ikke mindst de fantastiske oplevelser, de har haft med vores projektsalg i København. Her deler nøgleejere deres erfaringer om boligernes kvalitet og faciliteter, nabolag og fællesskaber, og det nye liv, de har fået midt i København.

Kom i kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål om projektsalg i København, er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os, og få information om dine valgmuligheder, hjælp til at planlægge en løsning til lige netop dine behov, og vejledning om, hvordan du kommer i gang med at købe dit kommende hjem i hovedstaden.