For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Lejligheder Østerbro

Nye lejligheder på Østerbro

Med en lejlighed på Østerbro bor du roligt. Samtidig er du tæt på det hele; vandet, byen, Fælledparken og et væld af shopping-muligheder. Og så er der caféer, så langt øjet rækker.

Område
Boligtype
Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Find jeres nye hjem på Østerbro

Vi bygger nyt nabolag i

Lejligheder til salg på Østerbro

Lige nu har Bonava lejligheder til salg på Østerbro. De opføres i størrelsen 65-124 m2 og ligger i det rolige og charmerende område mellem Østerbro og Hellerup. Her får du nærheden til både naturen og byen, samtidig med at du bor nyt, lyst og nærmest vedligeholdelsesfrit. Boligområdet hedder Trikotageparken – opkaldt efter Julius Hansens Trikotagefabrik, der lå her frem til 1960’erne.

Derfor skal du bo i Trikotageparken på Østerbro:

  • Centralt beliggende nybyggede lejligheder på Østerbro
  • 65-124 m2
  • Historisk nabolag med højt til himlen
  • Naturen og byen lige uden for hoveddøren
  • Tryghed og garanti, når du køber nyt fra Bonava
  • Minimal vedligeholdelse
  • En god investering

At bo på Østerbro

Østerbro har ry for at være Københavns ’pæne’ bydel. Det skyldes, at Østerbro er et sandt åndehul med højt til loftet og mulighed for at lade blikket glide på langfart over det grønne græs i Fælledparken eller over Øresunds blanke vand, der nås på en kort gå-, cykel- eller køretur.

Samtidig har du rig lejlighed for at fiske, tænde bål og gå gode ture i Ryvangens Naturpark lige i nærheden; et tidligere militært område, der går hele vejen til Hellerup og omfatter Mindelunden.

Livet på Østerbro

Men det er ikke natur det hele på Østerbro. Postnummer 2100 har alt, hvad du skal bruge af dagligvarer og specialvarer – og bliver du kaffetørstig, er der aldrig langt til den næste café. Du har også rig mulighed for at stille shoppetrangen, for de mange detail- og specialbutikker kan udstyre både store og små med alt, hvad hjertet begærer.

Nærheden til Indre København

Hvis lysten til endnu mere byliv melder sig, er centrum af København kun en ganske kort cykeltur væk. Alternativt kan du springe på S-toget, der kører fra Ryparken til Nørreport på kun ni minutter og i øvrigt også stopper på Svanemøllen, Nordhavn og Østerport Station.

Østerbro er også godt forbundet til resten af København med busser, der kører hele døgnet, og i 2019 åbner Metroens Cityring med hele 5 nye stationer på Østerbro; Østerport, Trianglen, Poul Henningsens Plads, Vibenshus Runddel og Skjolds Plads.

Nabolaget på Østerbro

Trikotageparken ligger som nævnt i smørhullet lige mellem Østerbro og Hellerup. Du bestemmer selv, om du foretrækker at orientere dig mod Hellerup eller mod Østerbro – eller begge steder. Uanset hvad, så er du sikker på, at du lander lige midt i et nærmiljø, hvor der er rart at være og ting at tage sig til, hvad enten du foretrækker en frisk løbetur eller mere stillesiddende sysler.

Naboerne på Østerbro

Trikotageparken er et sted, hvor der er tænkt over alle detaljer – ikke bare i lejlighederne til salg, men i hele området. Der er grønne arealer, hvor du kan møde dine naboer eller hygge dig alene med en god bog i en solstribe, og mange af lejlighederne får egne altaner. Nyd samværet med dine nye naboer; f.eks. til fællesarrangementer i de grønne gårdrum, ved at etablere jeres helt egen løbeklub, nyde en fyraftensdrink sammen eller blot ved at hilse på, når I mødes på området.

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

En lejlighed i Trikotageparken

Med en lejlighed i Trikotageparken får du alt det bedste af både Østerbro og Hellerup. Ryparkens idrætsanlæg, der i bogstaveligste forstand ligger lige om hjørnet, tilbyder aktiviteter for hele familien. Og sætter du pris på at træne alene, indbyder naturen omkring Emdrup Sø, i Ryvangens Naturpark eller langs Strandvejen til en god, lang løbetur eller til at gå på opdagelse alene eller sammen med familien.

Nybyggede lejligheder til salg på Østerbro

Det er begrænset, hvor mange nybyggede lejligheder, der er til salg på Østerbro. Fordelen ved at bo i nybyggeri frem for i den ældre boligmasse er, at rammerne ikke blot er nye – de er også helt opdaterede i forhold til bygningsreglementer, energistandarder og indeklima. I en nybygget lejlighed på Østerbro fra Bonava, får du et hjem, hvor der er tænkt over enhver detalje, og hvor pladsen er udnyttet maksimalt.

Fordele ved nybyggeri

Når du flytter i en helt ny lejlighed på Østerbro, flytter du i en lejlighed, hvor det hele fungerer fra første dag. Du skal ikke først reparere, modernisere og/eller ændre planløsningen – du får et nøglefærdigt hjem, hvor du med det samme kan gå i gang med at skabe dig en ny hverdag.

En nybygget lejlighed fra Bonava er bygget af ressourceeffektive materialer. Det giver en lang holdbarhed og god funktion, så du undgår at bruge tiden på vedligeholdelse. Pladsen er udnyttet ned til sidste kvadratcentimeter, og varmeøkonomien er der helt styr på. Hos Bonava tager vi nemlig både din pengepung og klimaet alvorligt.

Hvem er Bonava?

Hos Bonava bygger vi hjem og nabolag med plads til mennesker, liv og socialt samvær. Vores navn er en sammentrækning af de svenske ord ’bo’ og ’nav’ og symboliserer, at vi sætter hjemmet og fællesskabet forrest.

Et hjem fra Bonava

Et Bonava-hjem – hvad enten der er tale om et rækkehus i Værløse eller en lejlighed på Østerbro – er et hjem for livet. Forstået på den måde, at der er plads til både de små og de store stunder. Til alt det, der tæller. Lige fra den stille kop kaffe en søvnig søndag til den helt store fejring af en af livets skelsættende begivenheder. Her har du plads til at være dig selv – og til at være sammen med andre. I præcis det tempo, du foretrækker.

Bonava skaber videre

Hos Bonava har vi skabt hjem til mange familier i løbet af de seneste 80 år. Og vores plan er at bygge mange flere. Det er unikt at se en bolig omdanne sig fra en nybygget bolig til at blive et decideret hjem, hvor livet leves med unikker traditioner, drømme, familier. En investering i en lejlighed på Østerbro fra Bonava er en investering i et hjem. Dit hjem.

Øvrige lejligheder og rækkehuse i København fra Bonava

Ud over vores nye lejligheder til salg på Østerbro har vi mange øvrige projekter i gang i og umiddelbart uden for København. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information, og du kan desuden skrive dig op på vores projekter for at få mere at vide, når der er nyt fra os i præcis dit foretrukne område.