Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bolig på Østerbro

Find din nye bolig på Østerbro

Østerbro har oplevelser for enhver smag – til enhver type. Uanset om du er en del af en børnefamilie eller et par uden børn, om du er single, roomie eller noget helt andet, har Østerbro masser at byde på. Find din nye bolig i Københavns pæneste bydel, Østerbro, og vær tæt på det hele.

Vores projekter på Østerbro

Nabolag på Østerbro

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg på Østerbro

Bydelen Østerbro

Østerbro er den nordøstligste bydel i Københavns Kommune – og oven i købet en af de pæneste, ville mange mene. Ca. 12 pct. af kommunens ca. 613.000 indbyggere bor på Østerbro, der rummer både gammel og ny boligmasse, store grønne arealer, bl.a. i form af Fælledparken, nærhed til Øresund og et væld af rekreative tilbud. Hvor bydelen tidligere har været opdelt i Indre og Ydre Østerbro, er fællesbetegnelsen i dag blot Østerbro for det samlede område.

Din nye bolig på Østerbro

Bonavas nybyggede boliger på Østerbro hedder Trikotageparken – opkaldt efter det område, de opføres i, lige mellem Østerbro og Hellerup, der tidligere har huset Julius Hansens Trikotagefabrik. Lejlighederne er mellem 65 og 124 m2, og der er derfor god plads til alle uanset om du bor alene, er i et par eller en familie, eller I er nogle gode venner, der gerne vil bo sammen, f.eks. mens I studerer.

Så hvis du drømmer om en nybygget bolig på Østerbro, bør du kigge nærmere på Trikotageparken, hvor der er garanti for lys, luft og lutter gode muligheder for at indgå i et godt fællesskab med dine naboer.

Trikotageparken på Østerbro:

  • Nybyggeri centralt på Østerbro med minimal vedligeholdelse
  • Ejerlejligheder i størrelsen 65-124 kvm.
  • Et nabolag med historie, lys og højt til himlen
  • Placeret midt mellem byliv og natur
  • En god investering – garanti og tryghed ved køb hos Bonava

Bo i nybyggeri på Østerbro

Forestil dig, at du modtager nøglerne til din nybyggede bolig på Østerbro. Du sætter nøglen i låsen og trykker håndtaget ned – og træder ind i et nøglefærdigt hjem, hvor alt er, præcis som det skal være. Planløsningen er optimal og alle dine kvadratmeter er udnyttet ned til mindste detalje, og alting fungerer. Kort sagt: Du mangler bare dine ejendele, før du kan rykke direkte ind. Ikke noget med at renovere, reparere eller udbedre. Du er kommet hjem.

Østerbro-livet

Østerbro har et rigt butiks- og caféliv, og kan du lide kaffe, er du kommet til det helt rigtige sted. Små, hyggelige caféer ligger på hvert et gadehjørne, og er du mere til friskpresset juice eller en sund snack, kan det også nemt lade sig gøre. Detailbutikker, dagligvarer og delikatesser er let tilgængelige, og samtidig er gader og butikker på Østerbro både hyggelige og moderne at bevæge sig rundt i.

Når du trænger til en pause i shoppingen og kaffeslabberasen, kan du med fordel finde dig en bænk i Fælledparken, hvor du kan nyde solen og udsigten. Eller du kan udfordre vennerne til en fodboldkamp eller et spil Kongespil i de lune måneder. Foretrækker du at være aktiv alene, byder Fælledparken på mange gode løberuter, og alternativt kan du tage turen op ad Strandvejen langs Øresund – enten i løb eller på cykel.

Tæt på byen

Livet i din nybyggede lejlighed på Østerbro vil formentlig også byde på ture ind til centrum af København. Med S-toget når du Nørreport på blot 9 minutter, men du kan også hoppe på cyklen og komme godt omkring i byen på ganske kort tid. Alternativt kan du tage bussen – Østerbro er godt forbundet til resten af byen med flere forskellige busruter – og fra sommeren 2019 kan du nyde godt af Metroens Cityring, der åbner hele fem nye stationer alene på Østerbro; Østerport, Trianglen, Poul Henningsens Plads, Vibenshus Runddel og Skjolds Plads.

Dit nye nabolag på Østerbro

Din nybyggede bolig på Østerbro ligger lige mellem Østerbro og Hellerup og giver dig mulighed for at bruge begge bydele som din hjemmebane. Nyd roen og udsigten ved Øresund, gå en tur i Ryparkens Naturpark, og lav aktiviteter for hele familien i Ryparkens Idrætsanlæg.

Østerbro har et areal på ca. 9 km2 og er dermed af en overskuelig størrelse. Ikke desto mindre rummer arealet mange forskelligheder i form af forskellige bebyggelser og muligheder for aktiviteter for hele familien. Der er også mange gode skoler og daginstitutioner i bydelen, der – ud over at være kendt som en af de pæneste i København – tiltrækker mange børnefamilier pga. den gode beliggenhed og nærhed til alt.

Dine nye naboer på Østerbro

Hos Bonava bygger vi ikke bare lejligheder og rækkehuse – vi bygger nabolag og fællesskab. Din nye bolig i Trikotageparken er indrettet, så du føler dig bedst muligt tilpas, og i de grønne gårdrum har vi skabt optimale muligheder for, at du kan komme dine naboer ved, hvis du ønsker det. Udearealerne er skabt med henblik på fællesarrangementer i gården, f.eks. fastelavn eller skattejagt, og så du og dine naboer på en naturlig måde kan komme hinanden ved. En stor del af at føle sig hjemme handler nemlig om, at du også kender dem, der bor tæt på dig.

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Nybyggeri til salg på Østerbro

Hvis du går en tur på Østerbro, vil du se, at bydelen primært består af gamle lejlighedsbyggerier. Det er derfor ikke så ofte, der bliver udbudt nybyggeri til salg på Østerbro – byggegrundene er få, og derfor er de nybyggede boliger i høj kurs.

Nybyggeri er en fordel, fordi …

I en nybygget bolig fungerer alt, som det skal. Glem alt om varme, der ikke fungerer, eller vinduer og døre, der gaver. Og uhensigtsmæssige planløsninger er der heller intet af. En nybygget bolig fra Bonava er en nøglefærdig løsning, der er helt og aldeles indflytningsklar, så du kan gå i gang med dit nye liv på Østerbro med det samme.

Om Bonava

Hos Bonava bygger vi hjem og nabolag, hvor der er plads til mennesker, liv og drømme. Vi bygger for både individet og fællesskabet, og det bærer vores navn også præg af. De svenske ord ’bo’ og ’nav’ symboliserer nemlig både hjemmet og det fælles samvær med naboerne.

Et hjem fra Bonava

En bolig fra Bonava er en bolig – et hjem – for livet. Her kan du fejre livets små og store begivenheder og få plads til både at nyde hverdagen og tænke og drømme stort.

Bonava skaber fortsat hjem og nabolag …

Gennem de seneste 80 år er det blevet til mange hjem til mange familier. Og vi skaber videre, fascineret af den proces det er, at se et byggeri blive fyldt med mennesker, liv og begivenheder og dermed transformere sig fra ’bare’ at være en bygning til at blive en masse hjem. En investering i en bolig på Østerbro fra Bonava er en investering i dit fremtidige hjem.

Øvrige boliger i København fra Bonava

Vores boliger til salg på Østerbro er blot nogle af de lejligheder og rækkehuse, vi arbejder på i og omkring København. Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere. Du kan også skrive dig op for at få yderligere information, når der er nyt fra os i dit foretrukne område.