For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Bolig på Østerbro

Find din nye bolig på Østerbro

Østerbro har oplevelser for enhver smag og til enhver type. Uanset om du er en del af en børnefamilie eller et par uden børn, om du er single, roomie eller noget helt andet, har Østerbro masser at byde på. Find din nye bolig på Østerbro, Københavns pæneste bydel, og vær tæt på det hele.

Hvis du går og drømmer om et liv i grønne omgivelser, men samtidigt midt i storbyen, har Bonava den perfekte bolig til salg på Østerbro til dig.

Område
Boligtype
Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Kommende nabolag på Østerbro

Find jeres nye bolig her

Boliger til salg på Østerbro

Den smukke bydel Østerbro

Østerbro er den nordøstligste bydel i Københavns Kommune – og ovenikøbet en af de pæneste, ville mange mene. Ca. 12 pct. af kommunens ca. 613.000 indbyggere har en bolig på Østerbro, som rummer både gammel og ny boligmasse, store grønne arealer, nærhed til Øresund og et væld af rekreative tilbud. Hvor bydelen tidligere har været opdelt i Indre og Ydre Østerbro, er fællesbetegnelsen i dag blot Østerbro for det samlede område.

Bolig til salg på Østerbro

Bonavas nybyggede boliger på Østerbro hedder Trikotageparken – opkaldt efter Julius Hansens Trikotagefabrik, som tidligere har ligget i området. Lejlighederne er mellem 65 og 124 m2, og der er derfor god plads til alle. Uanset om du bor alene, er i et par eller en familie, eller I er nogle gode venner, der gerne vil bo sammen, f.eks. mens I studerer, har Bonava den helt rigtige bolig til salg på Østerbro for jer.

Hvis du drømmer om en nybygget bolig på Østerbro, bør du kigge nærmere på Trikotageparken, hvor der er garanti for lys, luft og lutter gode muligheder for at indgå i et godt fællesskab med dine naboer.

Oplev en nybygget bolig på Østerbro:

  • Nybygget bolig på Østerbro med minimal vedligeholdelse
  • Ejerlejlighed i størrelsen 65-124 kvm.
  • Et nabolag med historie, lys og højt til himlen
  • Placeret midt mellem byliv og natur
  • En god investering – garanti og tryghed ved køb hos Bonava

Postnummer 2100 – Dit nye hjem

Forestil dig, at du modtager nøglerne til din nybyggede bolig på Østerbro. Du sætter nøglen i låsen og trykker håndtaget ned – og træder ind i en nøglefærdig bolig, hvor alt er, præcis som det skal være. Planløsningen er optimal, og alle dine kvadratmeter er udnyttet ned til mindste detalje – og alting fungerer. Kort sagt: Du mangler bare dine ejendele, før du kan rykke direkte ind. Ikke noget med at renovere, reparere eller udbedre. Du er kommet hjem.

Se vores projekter, og find din nye bolig på Østerbro allerede nu.

To kvinder nyder bylivet på en café i København

Bolig på Østerbro: Mellem natur og kultur

Østerbro har et rigt butiks- og caféliv, og kan du lide kaffe, er du kommet til det helt rigtige sted. En bolig på Østerbro er altid tæt på små, hyggelige caféer, som ligger på hvert et gadehjørne. Detailbutikker, dagligvarer og delikatesser er let tilgængelige, og samtidig er gader og butikker i området både hyggelige og moderne. Når du trænger til en pause i shoppingen og kaffeslabberasen, kan du med fordel finde dig en bænk i Fælledparken, hvor du kan nyde solen og udsigten. Eller du kan udfordre vennerne til en fodboldkamp eller et spil Kongespil i de lune måneder. Foretrækker du at være aktiv alene? Parken byder på mange gode løberuter, og alternativt kan du tage turen op ad Strandvejen langs Øresund – enten i løb eller på cykel. En bolig på Østerbro giver dig mange muligheder.

Stående kvinde i en bus på Østerbro

Bo tæt på byen

Livet i din nybyggede bolig på Østerbro vil formentlig også byde på ture ind til centrum af København. Med S-toget når du Nørreport på blot 9 minutter, men du kan også hoppe på cyklen og komme godt omkring i byen på ganske kort tid. Alternativt kan du tage bussen – Østerbro er godt forbundet til resten af byen med flere forskellige busruter. Fra 2019 kan du nyde godt af Metroens Cityring, der åbner hele fem nye stationer alene på Østerbro: Østerport, Trianglen, Poul Henningsens Plads, Vibenshus Runddel og Skjolds Plads.

Park på østerbro med grønne områder tæt på nybyggeri

Oplev dit nye nabolag

Din nybyggede bolig på Østerbro ligger lige ved siden af Hellerup og giver dig mulighed for at bruge begge bydele som din hjemmebane. Nyd roen og udsigten ved Øresund, gå en tur i Ryparkens Naturpark, og find aktiviteter for hele familien i Ryparkens Idrætsanlæg. Østerbro har et areal på ca. 9 km og er dermed af en overskuelig størrelse. Ikke desto mindre rummer arealet mange forskellige bebyggelser og muligheder for aktiviteter for hele familien. Hvis du har en bolig på Østerbro, er der også mange gode skoler og daginstitutioner lige om hjørnet. Udover at være kendt som en af de pæneste bydele i København, tiltrækker bydelen mange børnefamilier pga. den gode beliggenhed og nærhed til alt.

Find en bolig til salg på Østerbro
Personer der hænger ud på fælles naturlegeplads i Trikotageparken på Østerbro

Mød dine naboer

Hos Bonava bygger vi ikke bare lejligheder og rækkehuse – vi bygger nabolag og fællesskab. Din nye bolig på Østerbro er indrettet, så du føler dig bedst muligt tilpas, og i de grønne gårdrum har vi skabt optimale muligheder for, at du kan komme dine naboer ved. Udearealerne er skabt med henblik på fællesarrangementer i gården, så du og dine naboer på en naturlig måde kan komme hinanden ved. En stor del af at føle sig hjemme handler nemlig om, at du også kender dem, der bor tæt på dig.

Oplev Trikotageparken på Østerbro

  

Nye boliger på Østerbro er en sjældenhed

Hvis du går en tur på Østerbro, vil du se, at bydelen primært består af gamle lejlighedsbyggerier. Det er derfor ikke så ofte, der bliver udbudt en nybygget bolig til salg på Østerbro – byggegrundene er få, og derfor er de nybyggede boliger i høj kurs. Med en bolig på Østerbro fra Bonava får du en helt ny lejlighed i en bydel, hvor du kan nyde charmen fra de omkringliggende ældre ejendomme.

Nybygget og svanemærket Østerbrobolig

I en nybygget bolig fungerer alt, som det skal. Glem alt om varme, der ikke fungerer, eller vinduer og døre, der gaver. Og uhensigtsmæssige planløsninger er der heller intet af. En nybygget bolig på Østerbro fra Bonava er en nøglefærdig løsning, der er helt og aldeles indflytningsklar, så du kan gå i gang med dit nye liv i den smukke bydel med det samme.

Når du finder en bolig til salg på Østerbro hos Bonava, er du garanteret en bæredygtig og svanemærket lejlighed. Det er en af vores mærkesager at bygge sådan, så bygningen holder i mange generationer, skåner planeten og dit helbred. I Bonavas byggeri bliver der derfor ikke anvendt farlige kemikalier, og svanemærket sikrer, at din bolig på Østerbro har et sundt miljø at bo.

Om os bag boligerne på Østerbro

Hos Bonava bygger vi hjem og nabolag, hvor der er plads til mennesker, liv og drømme. Find en bolig til salg på Østerbro hos os, og oplev vores idé bag nybyggeriet. Vi bygger for både individet og fællesskabet, og det bærer vores navn også præg af. De svenske ord ’bo’ og ’nav’ symboliserer nemlig både hjemmet og det fælles samvær med naboerne. Derfor vil du finde inspirerende fællesområder og -faciliteter lige ved siden af din ejendom, når du køber en bolig på Østerbro fra Bonava.

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

  

Et hjem fra Bonava

En bolig på Østerbro fra Bonava er et hjem for livet. Her kan du fejre livets små og store begivenheder og få plads til at nyde hverdagen, tænke og drømme stort. Enhver Bonavas bolig til salg på Østerbro er skabt med fokus på din lykke.

Vores lejligheder er komfortable, funktionelle, stilfulde og tæt forbundet med naturen i det omkringlæggende område. Hver bolig på Østerbro er tegnet med en altan, en terrasse eller en have, hvor du kan komme ud og nyde solnedgangen – helt uden at forlade dit hjem. Find en bolig til salg på Østerbro, og nyd vores gennemtænkte løsninger.

Med en bolig på Østerbro fra Bonava behøver du ikke at tage ud i parken for at dufte græsset og høre fuglene. Naturen er nemlig en uadskillelig del af vores byggeprojekter: Vi sørger for planter i fællesområderne, og på den måde både dæmper byens støj og skaber gode vilkår for, at biodiversitet kan udvikle sig i din gård. Det betyder, at du kan hvile dine øjne på dejlige grønne områder, dufte græsset og høre fuglesangen om morgenen. Din bolig på Østerbro er skabt til at øge dit velvære og harmonere med miljøet.

Nye boliger, hjem og nabolag

Gennem de seneste 80 år er Bonavas boliger blevet til mange hjem til mange familier. Og vi skaber videre, fascineret af den proces det er, at se et byggeri blive fyldt med mennesker, liv og begivenheder og dermed transformere sig fra ’bare’ at være en bygning til at blive en masse hjem. En investering i en bolig på Østerbro fra Bonava er en investering i dit fremtidige hjem.

Øvrige boliger i hovedstaden fra Bonava

Vores boliger til salg på Østerbro er blot nogle af de lejligheder og rækkehuse, vi arbejder på i og omkring København. Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om dine muligheder eller finde en bolig til salg på Østerbro. Du kan også skrive dig op for at få yderligere information, når der er nyt fra os i dit foretrukne område.