Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nybyggeri København

Nybyggeri i København

Efterspørgslen på nybyggeri i København er stor. Mange har en travl hverdag, og at flytte ind i en nybygget bolig kan spare både dig og din familie tid.

Nybyggeri kræver nemlig minimal vedligeholdelse og frigør derfor tid til alt det sjove. Og sjov er der nok af i København. Nyd en kop kaffe på en af de mange caféer, tag med vennerne til yoga, drik en øl i Nyhavn, og udnyt byens mange kulturtilbud. København kan det hele – og mere til.

Nybyggeri København - Kom med på rejsen

Når du køber nybyggeri i København, der er skabt af Bonava, kan du glæde dig til at blive inviteret til blandt andet åben byggeplads og rejsegilde. Til åben byggeplads kan du følge byggeriet af de nybyggede boliger, og når spærene er rejst i nybyggeriet, inviterer vi til rejsegilde. Rejsegildet er håndværkernes fest, hvor vi fejrer deres store indsats i opførelsen af de nybyggede københavnerboliger. 

Vores nybyggede hjem i København

Find jeres nye hjem i København

Vi bygger nyt nabolag i

Nybyggeri i København, skabt af Bonava

Når du investerer i vores nybyggeri i København, begynder du en spændende rejse. Hvis du køber tidligt i processen, får du muligheden for at følge byggeriet fra start til slut – og det er helt specielt at være med til.  

Mange er interesseret i nybyggeri, da det er en måde at få et hjem på, som ingen andre har boet i før. Samtidig er byggestandarden på dit nye hjem høj.

Hos Bonava anvender vi byggematerialer af høj kvalitet. Det sikrer blandt andet et lavt varmeforbrug i de nybyggede boliger, hvilket dels opfylder de høje energikrav, der er til nybyggeri i København i dag, dels er en økonomisk fordel for dig. De ressourceeffektive materialer, vi bruger, giver desuden en god, grøn samvittighed og et behageligt indeklima. Samtidig går vi op i bæredygtighed – både når det gælder byggeri og det sociale.  

I Bonavas nybyggeri er intet nemlig overladt til tilfældighederne. Tværtimod har vi tænkt over det hele, lige fra materialer og planløsninger til udendørsarealer. For fire vægge udgør ikke et hjem alene. Nabolaget og fællesområderne er med til at skabe den helt særlige følelse af hjem, der er så unik for Bonavas nybyggeri – både i København og alle de andre steder, vi bygger. 

Kom hjem til din nybyggede bolig i København

I København er der højt til loftet og noget at tage sig til, uanset om du er ude- eller hjemmemenneske, den aktive type eller mere til en hyggelig slentretur.

København er en alsidig storby med masser af grønne åndehuller, lys og luft, og en dukkert ved havnekanten, og fuld skrue på bylivet. Så snør løbeskoene, pak yogamåtten, eller spænd cykelhjelmen, og opdag København.

Når du trænger til at puste ud, kan du tage hjem til din nybyggede københavnerbolig og slappe af – enten i fred og ro derhjemme – måske på altanen eller terrassen? – eller du kan rykke udenfor på fællesarealerne. Måske støder du ind i en nabo, så I kan vende verdenssituationen. 

Har du børn, kan de lege på en af Københavns mange legepladser eller på fællesområderne derhjemme. Vores nybyggeri i København tiltrækker folk i alle aldre, så der vil helt sikkert være legekammerater til poderne – både små og store af slagsen. 

Hvor stor er København?

Selv om København er Danmarks største by, er byen ikke større, end at du kan cykle fra den ene ende af byen til den anden på blot 20 minutter. Regner det, eller har du ikke lyst til at cykle, kan du også tilbagelægge distancen med offentlig transport – hop på Metroen eller S-toget, der kører hele tiden, eller vent på en bus, der kører døgnet rundt og forbinder de forskellige bydele på effektiv vis. 

Byen er et elegant miks af både nyt og gammelt byggeri, og når vi bygger nyt, gør vi det med hensyntagen til omgivelserne. På den måde fortsætter København med at være et smukt arkitektonisk patchwork med et miks af beboere i alle aldersgrupper, der er med til at give byen og nærområdet liv og sjæl. 

Bonavaet nyt hjem til dig

Bonava er en svensk virksomhed, der blev grundlagt i 1930’erne. Vores navn er en sammentrækning af de svenske ord ”bo”, der symboliserer hjemmet, og ”nav”, der symboliserer et samlingspunkt. Det synes vi understreger vores værdier; at skabe hjem og nabolag, hvor der er plads til og mulighed for at være sammen og hver for sig – med respekt for både de nybyggede boliger og hinanden. 

Efter at have været en del af NCC i mange år, blev vi en selvstændig virksomhed i 2016. Vores virksomhed bygger på et fundament af mere end 80 års erfaring, og vi er både glade for og stolte over, at alle de nybyggede boliger, vi har stået bag gennem årene, i dag er rigtige hjem, der er beboet af familier, som med hverdagsrutiner og nye traditioner sammen har formet boligerne og nabolagene. 

Bæredygtighed hos Bonava 

Bæredygtighed er en af vores mærkesager. Det skinner igennem i de boliger, vi bygger, og i de nabolag, vi skaber. Nabolagene er nemlig ikke kun til for at indbyde til social interaktion mellem dig og dine naboer; de er der også for at hjælpe og værne om den lokale biodiversitet. Gøre området endnu mere attraktivt for både planter og dyr, så det ikke kun er mennesker, der trives i et nybyggeri fra Bonava. Samtidig fungerer de grønne arealer også som støjdæmpere og er med til at give en god hverdag.  

Vi er med dig hele vejen

Som køber af vores nybyggeri i København, står vi bag dig hele vejen på din boligrejse. Lige fra det første spadestik bliver taget, til du står med nøglerne i hånden, klar til at træde over tærsklen til dit nye hjem for første gang. Og længere endnu, for både et og fem år efter færdiggørelsen af nybyggeriet, kontakter vi dig for at høre, om alt er, som det skal være. Og dukker der noget op i mellemtiden, du gerne vil spørge eller bede os om, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. 

Vi vil gerne bo i byen, og samtidig have nogle af de kvaliteter, man har, når man er ude på landet. Her er ro, og det giver mulighed og plads til at slappe af. Vi føler, at vi har fundet et sted, hvor vi føler os hjemme.

Nigel og Mikel

Ejere af lejlighed på Islands Brygge

Mere nybyggeri i København

Hos Bonava har vi bygget mange nybyggede boliger i København – blandt andet Kridtholmen på Teglholmen, Havnevigen på Islands Brygge, Fælledhusene i Ørestad, Længehuset på Islands Brygge og mange flere. Fælles for dem alle er, at de er trygge hjem med aktive og sociale nabolag – til alle, der sætter pris på den diversitet, Danmarks hovedstad har at byde på.

Hvis du gerne vil se nærmere på vores nybyggeri i København, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også gå på opdagelse i vores referenceprojekter, som du finder lige her

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere