Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Nybyggeri København

Nybyggeri København

Nybyggede hjem i København

København mikser nyt og gammelt, og hvis du også drømmer om at bo centralt i København i et nybyggeri, så er der netop nu flere muligheder.

Efterspørgslen på nybyggeri i København er stor

Mange har en travl hverdag, og at flytte ind i en nybygget bolig kan spare dig og din familie tid, da nybyggede boliger kræver minimal vedligeholdelse.

Når du køber en nybygget bolig i et af vores nybyggerier i København, kan du glæde dig til at blive inviteret til blandt andet åben byggeplads og rejsegilde. Til åben byggeplads kan du følge byggeriet af de nybyggede boliger, og når spærene er rejst i nybyggeriet, inviteres der til rejsegilde.

Dette er håndværkernes fest, og her fejres deres store indsats i skabelsen af de nybyggede boliger.

Vi er med hele vejen

Du kan glæde dig til en spændende rejse, når du investerer i en af vores nybyggede boliger i København. Når du køber en nybygget bolig tidligt i processen, kan du følge byggeriet fra start til slut. Og det er en helt speciel oplevelse at være en del denne rejse. 

Mange er interesseret i nybyggeri, da du får en nybygget bolig, som ingen andre har boet i før, og samtidig er byggestandarden på dit nye hjem høj. Vi anvender gode byggematerialer, der sikrer et lavt varmeforbrug i de nybyggede boliger. Vores nybyggede boliger i København skal opfylde høje energikrav. Dette giver god grøn samvittighed, et behageligt indeklima og en god boligøkonomi.

Vores nybyggede hjem i København

Find jeres nye hjem i København

Vi bygger nyt nabolag i