For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Nybyggeri København

Nybyggeri i København

Efterspørgslen på nybyggeri i København er stor. Mange har en travl hverdag, og at flytte ind i en nybygget bolig kan spare både dig og din familie tid.

Nybyggeri kræver nemlig minimal vedligeholdelse og frigør derfor tid til alt det sjove. Og sjov er der nok af i København. Nyd en kop kaffe på en af de mange caféer, tag med vennerne til koncert, drik en øl i Nyhavn, og udnyt byens mange kulturtilbud. København kan det hele – og mere til.

Bonavas koncept for nybyggeri i hovedstaden

Bonava bygger og sælger nybyggede boliger i et af hovedstadens populære og hurtigtvoksende bydele. Når du køber nybyggeri i København fra os, får du det bedste, et storbyhjem kan tilbyde.

  • Bæredygtigt nybyggeri for en sund boligøkonomi
  • Naturelementer for dit velvære
  • Moderne arkitekturløsninger for din komfort
  • Nabolag, skabt til fællesskab og lokale traditioner

Det er vores mål at skabe moderne, nye nabolag, der både indbyder til rolige stunder for sig selv i hjemmet og samtidig bidrager til at skabe et fællesskab med naboer i de naturrige fællesområder. Vores boliger findes blandt nogle af storbyens oaser, hvor natur, lokalhistorie og fællesskab kan trives. Det mener vi er med til at skabe en hjemlig følelse, hvor familieliv og fællesskab kan vokse. Se på vores nybyggeri i København her på siden, og find dit kommende hjem allerede i dag.

Område
Boligtype
Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Find jeres nye hjem i København

Vi bygger nyt nabolag i

Nybyggeri i København, skabt af Bonava

Hos Bonava er byggestandarden på dit nye hjem høj. Vi anvender byggematerialer, som sikrer blandt andet et lavt varmeforbrug, hvilket både opfylder de høje energikrav, der er til nybyggeri i København i dag, og er en økonomisk fordel for dig. De ressourceeffektive materialer, vi bruger, giver en god, grøn samvittighed og et behageligt indeklima. Samtidig går vi op i bæredygtighed – både når det gælder byggeri og det sociale.

I Bonava's nybyggeri i København er intet overladt til tilfældighederne. Tværtimod har vi tænkt over det hele lige fra materialer og planløsninger til udendørsarealer. For fire vægge udgør ikke et hjem alene. Nabolaget og fællesområderne er med til at skabe den helt særlige følelse af hjem.

Læs mere om vores nybyggede ejerlejligheder i København »

Bonava nybyggeri byliv

Udnyt mulighederne i storbyen

I København er der højt til loftet og noget at tage sig til, uanset om du er ude- eller hjemmemenneske, den aktive type eller mere til en hyggelig slentretur. København er en alsidig storby med masser af grønne åndehuller, lys og luft, og en dukkert ved havnekanten, og fuld skrue på bylivet. Så snør løbeskoene, pak yogamåtten, eller spænd cykelhjelmen, og gør byen din egen. Med Bonava's nybyggeri i København behøver du nemlig ikke at bruge tid på det nødvendige. Daginstitutioner, indkøb og transport er altid lige om hjørnet fra din bolig. Brug tiden på at opleve byen og nyde livet!

Bonava nybyggeri nabolag legeplads

Et trygt hjem til de store og de små

Når du trænger til at puste ud, kan du tage hjem til din nybyggede københavnerbolig og slappe af – enten i fred og ro derhjemme – måske på altanen eller terrassen? – eller du kan rykke udenfor på fællesarealerne. Har du børn, kan de lege på en af Københavns mange legepladser eller på fællesområderne derhjemme. Vores nybyggeri i København tiltrækker folk i alle aldre, så der vil helt sikkert være legekammerater til poderne – både små og store af slagsen.

Fællesområdet i Havnevigen på Islands Brygge med strand og kanaler

Nybyggeri med værdier

Hovedstaden er et elegant miks af både nyt og gammelt byggeri, og når vi bygger nyt, gør vi det med hensyntagen til omgivelserne. Derfor er vores nybyggeri i København uadskilleligt fra både lokalhistorien og naturen, som du kan finde i hvert hjem og nabolag, vi har skabt. Her summer af liv på fællesarealerne, hvor du ofte vil finde grønt græs, vand, en boldbane eller en legeplads, designet i harmoni med den omkringliggende natur og de historiske rammer, dit nye hjem blev bygget i. Bonava kalder på dig og din nabo til at komme ud, udforske området, bruge fællesarealerne og skabe relationer med hinanden og den gamle hovedstad.

  

Kom med på rejsen med nybyggeri i København

Når du investerer i Bonava’s nybyggeri i København, begynder du en spændende rejse. Hvis du køber tidligt i processen, får du muligheden for at følge byggeriet fra start til slut – og det er helt specielt at være med til.

Mange er interesseret i nybyggeri, da det er en måde at få et hjem på, som ingen andre har boet i før.

Med Bonava’s nybyggeri i København kan du glæde dig til at blive inviteret til blandt andet åben byggeplads og rejsegilde. Til åben byggeplads kan du følge byggeriet af de nybyggede boliger, og når spærene er rejst i nybyggeriet, inviterer vi til rejsegilde. Rejsegildet er håndværkernes fest, hvor vi fejrer deres store indsats i opførelsen af de nybyggede københavnerboliger.

Læs mere om vores projektsalg i København »

Lidt om os bag nybyggeriet i København

 

Bonava blev grundlagt i 1930’erne. Vores navn er en sammentrækning af de svenske ord ”bo”, der symboliserer hjemmet, og ”nav”, der symboliserer et samlingspunkt. Det, synes vi, understreger vores værdier: At skabe hjem og nabolag, hvor der er plads til og mulighed for at være sammen og hver for sig – med respekt for både de nybyggede boliger og hinanden.

Efter at have været en del af NCC i mange år, blev vi en selvstændig virksomhed i 2016. Vores virksomhed bygger på et fundament af mere end 80 års erfaring, og vi er både glade for og stolte over, at alle de nybyggede boliger, vi har stået bag gennem årene, i dag er rigtige hjem, der er beboet af familier, som med hverdagsrutiner og nye traditioner sammen har formet boligerne og nabolagene.

To kvinder taler sammen, hvor den ene er ejendomsmægler

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

  

Oplev bæredygtigt nybyggeri i København

Bæredygtighed er en af vores mærkesager i vores nybyggeri i København. Det skinner igennem i de boliger, vi bygger, og i de nabolag, vi skaber.

Nabolagene er nemlig ikke kun til for at indbyde til social interaktion mellem dig og dine naboer; de er der også for at hjælpe og værne om den lokale biodiversitet- for at gøre området endnu mere attraktivt for både planter og dyr, så det ikke kun er mennesker, der trives i et nybyggeri fra Bonava. Samtidig fungerer de grønne arealer også som støjdæmpere og er med til at give en god hverdag.

Nybyggeri for din komfort i hovedstaden

Hos Bonava bygger vi med fokus på din komfort og velvære. Derfor er boligerne i vores nybyggeri i København tegnet sådan, så de er både praktiske, funktionelle og smukke. Her kan du glemme alt om de typiske københavnerlejligheder med synlige ledninger overalt, de bittesmå badeværelser, de smalle køkkener, og ja, det øjeblik, man forstår, at der ikke er et eneste halvfemsgradershjørne i lejligheden, hvor man kan stille et møbel.

Bonava's nybyggeri i København tilbyder komfort på alle planer. Her er der lyst og rummeligt, og boliger er tegnet med funktionalitet i centrum.

Et hjem med plads til dine drømme

Som boligejer hos Bonava kan du indrette din lejlighed eller rækkehus lige som du vil – og er der en væg eller en dør, der ikke er tegnet dér, hvor du vil have den, vil vi mere end gerne hjælpe dig med at opfylde dine drømme, mens nybyggeriet stadig er i gang.

Når du køber nybyggeri i København hos Bonava, får du nemlig mange muligheder for tilvalg til din nye bolig. Hér kan vi også stille en indretningsarkitekt til rådighed, så i sammen kan finde de bedste løsninger for lige netop dine behov. Læs Kim og Lises historie om drømmeboligen, og bliv inspireret til, hvad du kan med vores nybyggeri i København.

Vi er med dig hele vejen

Som køber af vores nybyggeri i København, står vi bag dig hele vejen på din boligrejse. Lige fra det første spadestik bliver taget, til du står med nøglerne i hånden, klar til at træde over tærsklen til dit nye hjem for første gang. Og længere endnu, for både et og fem år efter færdiggørelsen af nybyggeriet, kontakter vi dig for at høre, om alt er, som det skal være. Og dukker der noget op i mellemtiden, du gerne vil spørge eller bede os om, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Vi vil gerne bo i byen, og samtidig have nogle af de kvaliteter, man har, når man er ude på landet. Her er ro, og det giver mulighed og plads til at slappe af. Vi føler, at vi har fundet et sted, hvor vi føler os hjemme.

Nigel og Mikel

Boligejere på Islands Brygge

Mere om nybyggeri i København

Hos Bonava har vi bygget mange nybyggede boliger i København – blandt andet Kridtholmen på Teglholmen, Havnevigen på Islands Brygge, Fælledhusene i Ørestad, Længehuset på Islands Brygge og mange flere. Fælles for dem alle er, at de er trygge hjem med aktive og sociale nabolag – til alle, der sætter pris på den diversitet, Danmarks hovedstad har at byde på.

Hvis du gerne vil se nærmere på vores nybyggeri i København, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også gå på opdagelse i vores referenceprojekter, og hente inspiration til vores nybyggeri i København.