For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Lejligheder København

Se de nye lejligheder i København

Leder du efter en lejlighed i København? Flere og flere flytter til København, og det er der en god grund til. Med en lejlighed i København er du tæt på byliv, kultur, caféer og restauranter. Hyggelige kaffebarer og københavner-stemning gør området til noget helt særligt. Det er praktisk og let at bo i byen, da du er tæt på det hele – også grønne områder. Og det er netop de små ting i hverdagen, der gør den store forskel.

Lejligheder i København

I Danmarks hovedstad kan du både nyde byens puls og koble helt af i grønne omgivelser. København har mange charmerende områder, hvor du kan gå på opdagelse og koble af fra hverdagens travlhed. Og når oplevelseskontoen er fyldt, så er din lejlighed tæt på, så du nemt og hurtigt kan komme hjem.

Bonava bygger lejligheder i København, der ligger godt placeret og er tæt på det hele. Samtidig har vi fokus på, at din lejlighed skal være en lille oase, fyldt med hjerterum, hvor du kan føle dig tryg og glad – og hjemme. Vi har altid stor fokus på at bygge ressourceeffektivt og i materialer, der er trygge for både mennesker og miljø. Vi ved, at dit hjem er vigtigt; det danner rammen om dit liv, og derfor skaber vi hjem og nabolag, hvor der er plads til både de små og store øjeblikke. Til hyggelige søndage i sofaen, til de helt store mærkedage og alt derimellem.

Hvert enkelt område i København har sin helt egen charme. Hvad leder du efter i dit nye nabolag? Vil du være tæt på naturen eller i gåafstand til den lokale skole? Hos Bonava skaber vi familievenlige, aktive og sociale nabolag, som passer til dig og din livsstil.

 Find din nye lejlighed under vores projekter i København. 

Område
Boligtype
Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Find jeres nye hjem i København

Vi bygger nyt nabolag i

Sådan er det at bo i en nybygget lejlighed i København

Der er øjeblikket i livet, man aldrig glemmer. Et af dem er den dag, du sætter nøglen i døren til dit nye hjem – dit helt nye hjem, hvor ingen har boet før dig. Den følelse, du mærker i maven, når du har fundet det sted, du vil bo, kan ikke beskrives med ord – den skal opleves.

Når du køber en helt ny lejlighed i København, kan du være sikker på, at alting fungerer. Derfor kan du bruge tiden på at gøre din nye bolig til et hjem i stedet for at skulle bruge tid på vedligehold. Samtidig sparer du penge i driftsomkostninger. Vi fokuserer nemlig på at bygge energivenligt.

Fordi vi lægger stor vægt på stil og design, har vi sørget for udelukkende at bruge kvalitetsmaterialer, der samtidig er både holdbare og tidløse. Bæredygtighed er for os meget mere end byggeriet. Vi skaber miljøer, hvor beboere og naboer kan leve sammen i et trygt og dynamisk nabolag. Kvarteret og naboskabet er nemlig i lige så høj grad som de indre rammer med til at skabe følelsen af hjemlighed.

Sammen skaber vi hyggelige nabolag. Dit hjem er mere end blot fire vægge og et loft. Det er stedet hvor du fejrer særlige øjeblikke med familie og venner. Og rammerne udenfor dit hjem er mindst lige så vigtige. Du er med til at forme og skabe det nye nabolag – måske I skal have en løbeklub, der fast løber tirsdag og torsdag, eller en årlig fastelavnsfest? I et nyt nabolag får du lov til at være med til at skabe nye traditioner – hvis du har lyst. 

Bo i lejlighed i København – alene eller sammen med hele familien

Mens mange engang bosatte sig uden for København, når de fik børn, er byen i dag et populært trækplaster for børnefamilier. Danmarks hovedstad er en moderne storby med et væld af børnevenlige og familierettede aktiviteter – både når det gælder de grønne åndehuller, museer, de gode legepladser og meget andet. De grønne åndehuller byder desuden på frisk luft og muligheden for en løbetur til de aktive; tag junior med i løbevognen, eller snup et frikvarter, hvor du klarer tankerne, før du vender hjem til din lejlighed lige i nærheden. Og hyg dig videre på altanen eller fællesarealerne – alene eller sammen med familien og naboerne.

Du behøver imidlertid ikke være del af en børnefamilie for at nyde byens mange muligheder. København er også dejlig uden børn, hvor du kan få det maksimale ud af byens mange kulturtilbud, lækre restauranter og byliv.

Her er et rigt byliv rundt omkring med etablerede caféer og restaurationer, og så kommer der jo flere til; så vi er godt dækket ind. Vi kan gå direkte over til Kongens Nytorv på et par minutter, og så ligger Føtex Food jo lige overfor vores lejlighed.

Erik og Kari

Boligejere i Krøyers Plads

København – en by med vokseværk

København har vokseværk, og ud over udvidelsen af Metroen i 2019, viser det sig blandt andet ved, at indbyggertallet stiger. Faktisk er det steget omkring 14 procent gennem de seneste syv år, og der er intet, der tyder på, at kurven er ved at knække. (Kilde: Danmarks Statistik)

Det øgede antal indbyggere kommer til at betyde meget for, hvor og hvordan vi bygger. Bonava’s lejligheder i København ligger tæt på alt det, der gør dagligdagen lidt lettere; indkøb, skoler, daginstitutioner og offentlig transport. Og du er aldrig langt fra shopping, caféer, restauranter og kulturlivet, når du har lyst til at forkæle dig selv. 

Bonava - vi skaber hjem og nabolag

Nybyggede boliger, energivenligt byggeri og et stort fokus på nærmiljø og nabolag – det er, hvad der er vigtigt hos os i Bonava. Vi har mange års erfaring, når det gælder byggeri af lejligheder i København; Bonava blev etableret i 1930’erne, har været en del af NCC gennem en årrække, og i 2016 blev vi en selvstændig virksomhed.

I den tid, der er gået siden da, har mange familier fundet sig godt til rette i et hjem skabt af Bonava. Hver lejlighed og rækkehus vi har bygget, er nu blevet til rigtige hjem - hvor de nye familier har formet og skabt deres helt egne traditioner i de nye nabolag. Det er vi naturligvis både stolte af og glade for, og vi er yderligere stolte af, at vi kan stå bag dig hele vejen på den rejse, det er at finde drømmeboligen.

Andre nybyggede lejligheder i København

Hos Bonava har vi ikke bare lang erfaring i nybyggede boliger – vi har lang erfaring i netop nybyggede lejligheder i København. Nogle af vores referenceprojekter er bl.a. Krøyers Plads på Christianshavn i København og Kridtholmen beliggende på Teglholmen, ligeledes i København.

 

Det står vores hjerte meget nært at skabe boligområder, der inkluderer og opfordrer til fællesskab, og det er den tanke, vores boliger er blevet bygget ud fra.

 

”Fra dag et har vi haft et fantastisk hyggeligt miljø her på vores adresse. Vi har jo truffet folk undervejs med byggeriet til de her forskellige møder og ved generalforsamlinger. Vi har også nogen vældig søde naboer på den her etage”, Erik og Kari, Krøyers Plads

 

Også nærmiljøet er vigtigt for os, når vi bygger nyt. Med hensyn til lejligheder i København er der langt de fleste steder allerede et nærmiljø med butikker, caféer, mv., og der er ikke langt til noget – og det oplever vores kunder som en stor fordel:

 

”Jamen, det er jo et rigtigt dejligt område, og så ligger det ud til vandet. Der er også Nokken, som jo er sådan et hyggeligt anarkist-område midt i naturen. Det bruger vi til at gå og cykle i, og så har vi jo også Amager Fælled, hvor man også kan gå rundt og cykle lange ture,” beretter Jørgen og fortsætter: ”Vi har desuden en havnebus, så vi kan tage båden ind til Indre By – og vi kan også cykle derind.” – Jørgen, Havnevigen, Islands Brygge

 

Er du interesseret i en nybygget lejlighed i København, kan du se nærmere på vores lejligheder til salg i København. Kontakt os for yderligere information. 

To kvinder taler sammen, hvor den ene er ejendomsmægler

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere