For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Boliger i Hørsholm

boliger i hørsholm

Find din nye bolig i Hørsholm

I Hørsholm finder du alt, hvad du skal bruge for at få en dejlig hverdag og familielivet til at gå op i en højere enhed. Byen rummer alt lige fra dagligvareindkøb til gode skoler og daginstitutioner. Og sætter du pris på en aktiv fritid, er det lige stedet for dig.

Find din nye bolig i Hørsholm

Du kan udfolde dig både til vands og på isen i hhv. Hørsholm Svømmehal og på ishockeybanen, og der er masser af muligheder for at spille både tennis, fodbold og golf. Foretrækker du at dyrke din sport i naturen, lokker Rungsted Hegn og Folehaveskoven med sine løbe- og cykelruter. Når du trænger til rendyrket afslapning, er Rungsted Havn stedet både at se og at blive set. Velkommen til Hørsholm.

Hvis du er på udkig efter et trygt nabolag, der ligger tæt på vidunderlig natur, det blå Øresund, gode skoler og fritidsaktiviteter for både børn og voksne, er en bolig i Hørsholm lige noget for dig. Og når du trænger til lidt mere liv i gaden, end hvad hyggelige Hørsholm og underskønne Øresund kan tilbyde, er København ikke mere end en smuttur med Kystbanen eller hurtigbussen 150S.

Bonava bygger nybyggede boliger i Hørsholm/Rungsted, tæt på både offentlig transport, skov og vand. Du kommer nærmest ikke tættere på golfbanen end i dette nybyggeri i Hørsholm fra Bonava, lige som du kan klare dine dagligvareindkøb lige om hjørnet i den lokale MENY eller Irma. Hvis du en dag ikke selv har mod på at stå i køkkenet, er der også lækker og smagfuld takeaway tæt på, bl.a. fra Letz Sushi på Rungsted Torv.

Det er også muligt at være kulturel, hvis du skulle have lyst til det; Karen Blixen Museet ligger tæt på og er både kulturelt interessant og meget smukt. Und dig selv en gåtur i den dejlige have, der hører til museet, og nyd en kop kaffe på den charmerende café. Oven i købet med udsigt til lystbådene i havnen på den anden side af vejen. Kaffen – eller en drink – kan naturligvis også nydes på altanen i din nye bolig i Hørsholm.

Se vores nybyggeri i Hørsholm nedenfor.

Nabolag i Hørsholm

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Hørsholm

Nybyggeri til salg i Hørsholm

Med en nybygget bolig i Hørsholm får du alle dine behov dækket; lige fra et rummeligt hjem med en gennemtænkt planløsning til et optimalt lysindfald, altan eller terrasse og skønne, grønne områder i dit umiddelbare nabolag, som indbyder til afslapning, fællesskab og inspiration.

I nybyggeri fra Bonava gør vi os umage med at bygge så bæredygtigt som overhovedet muligt. Det gør vi for både at tage hensyn til mennesker og miljø. Et af vores tiltag er udelukkende at bruge materialer i højeste kvalitet; det er mest ressourceeffektivt og reducerer samtidig risikoen for, at dele af din nybyggede bolig skal repareres og/eller udskiftes. Kvalitetsmaterialerne er desuden med til at give et optimalt indeklima og dermed en solid boligøkonomi.

Når vi bygger nyt – både i Hørsholm og andre steder – har vi en finger med i alle detaljer, både når det gælder de ydre og de indre rammer. Det har vi, fordi vi tror på, at det ikke kun er de indre rammer, der skaber et hjem. Det at have inspirerende udearealer at boltre sig på, både alene og i fællesskab, gør meget for vores evne og lyst til at slappe af og udfolde os både kreativt og socialt. Med et udendørs og naturligt rum for fællesskab med familie, venner og naboer, får din nye bolig i Hørsholm en ekstra dimension.

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere