Boliger i Glostrup

Boliger til salg i Glostrup

Glostrup er en by i udvikling og fungerer som et samlingspunkt udenfor hovedstaden, der ligger blot 15 minutter væk med S-toget. Bonava har moderne og bæredygtige boliger til salg i Glostrup, tæt på Glostrup Stadion. Glæd dig til at gå på opdagelse i byens skønne butiksliv eller tage picnickurven under armen og nyde en dejlig eftermiddag i en af de hyggelige parker lige ved siden af dit nye hjem.

Bolig i Glostrup har det hele

Når du vælger en af de boliger, vi har til salg i Glostrup, får du et hjem i en by med masser af muligheder. Glostrup er en dynamisk kommune i vækst, der tiltrækker nye borgere hvert år. En del af forklaringen er et rigt udbud af byliv, som for eksempel biograf, bibliotek, shoppingcenter og gode S-togforbindelser.

Københavns nye letbane får fire stop i Glostrup, hvor det ene er planlagt tæt på Stadionvej og det nye nabolag omkring Egehusene. Når du vælger en af vores boliger til salg i Glostrup, kan du derfor glæde dig til at tage eltoget til og fra arbejde – til glæde for miljøet og den omkringliggende natur.

Se vores boliger til salg i Glostrup, og find dit nye hjem allerede i dag.

Nabolag i Glostrup

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Glostrup

Forvent det gode liv med en bolig i Glostrup

Når du vælger en af vores boliger til salg, kan du regne med en god kommune og fantastiske omgivelser med både natur og kultur lige om hjørnet. Glostrup kommune lægger stor vægt på det hyggelige fællesskab i byen. Hvert år afholdes Glostrup Festival med musik og lækre madboder, hvor store og små kan nyde en dejlig weekend sammen.

Med en bolig i Glostrup fra Bonava har du også mulighed for at trække dig tilbage i Egeparken eller Byparken, som er Glostrups svar på den romantiske have med store gamle kirsebærtræer og en hyggelig, lille sø. Her kan du tage familien med og gå på opdagelse af gemte stier, hvor du finder store, smukke rododendron, kunst og en legeplads. I kan også prøve at finde den historiske ’Glostrup Hule’, hvor landevejsrøvere engang gemte sig og overraskede hestevognene på vejen mellem Roskilde og København.

Bonava Egehusene Glostrup Nybyggeri

Flyt ind i en nybygget bolig i Glostrups Egehusene

Det er nemt at falde til og blive en del af fællesskabet i en af vores boliger til salg i Glostrup. Nabolaget hedder Egehusene og har i alt 48 boliger, som alle er fordelt over 4 punkthuse. Alle boligerne i Glostrup har enten altan, have med terrasse eller tagterrasse. Derudover har byggeriet en stor, fælles tagterrasse, der er som skabt til at nyde de smukke omgivelser og solens stråler på en varm sommerdag. Det er også et oplagt sted at invitere til fødselsdag eller blot have en hyggestund med venner, familie eller naboer til din bolig i Glostrup.

Se vores boliger til salg i Glostrups Egehusene
Hvad står svanemærket for svanemærkning

Bæredygtige boliger til salg i Glostrup

Hos Bonava bruger vi kvalitetsmaterialer, når vi bygger. Byggeriet holder sig pænt længe både ude som inde. Indeklimaet er optimalt, og energiforbruget i bund – vi ønsker nemlig et bæredygtigt byggeri, der tager hensyn til mennesker såvel som miljøet. Nabolaget i Glostrup er skabt med omtanke for omgivelserne. Naturen omkring boligerne er bevaret – så plante-og dyreliv trives, lige så vel som beboere skal trives.

Glostrup bolig

Dit nye nabolag i Glostrup

Mange familier ønsker forståeligt nok en bolig i Glostrup. Nærheden til København uden at gå på kompromis med natur, lys og luft er ideel både for børnefamilien og for de, der ønsker naturomgivelser for døren. Når du vælger blandt vores boliger til salg i Glostrup, vil du finde hjem, hvor der er højt til himlen, mulighed for skønne løbe-, gå- og cykelture og fuglenes kvidren fra skoven i baghaven. Glostrup by er helt sin egen, og det er derfor let at falde for det charmerende område.

Glostrup bolig centrum

Bonava’s boliger til salg i Glostrups Egehusene

En bolig i Glostrup skabt af Bonava er en sikkerhed for kvalitetsbyggeri og en helt unik beliggenhed. Samtidig vil du altid finde udendørs arealer og rekreative områder lige ved dit hjem, der indbyder til fællesskab mellem dig og dine naboer. Tæt på København, tæt på naturen og tæt på et rigt udbud af både kultur- og byliv ligger vores boliger til salg i Glostrup by. Og alt det indholdsrige liv får du med helt automatisk, når du investerer i en bolig i Glostrup fra Bonava.

  

Om os bag boligerne i Glostrup

I Bonava har vi bygget boliger siden 1930’erne. Vi lægger stor vægt på at skabe hjem, der også fungerer som samlingspunkter – både for dig og din familie og for alle beboere. Heraf vores navn Bonava, der er en sammentrækning af henholdsvis ’bo’ og ’nav’, som står for netop hjem og samlingspunkt.

Se vores boliger til salg i Glostrup, og oplev, hvordan vi tegner, bygger og indretter nye hjem, som skaber fællesskaber og trivsel i de nye nabolag.

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

  

Få hjælp til køb af bolig i Glostrup

Vi ser frem til at være med på din rejse mod den helt rigtige bolig i Glostrup. Vi står bag dig gennem hele forløbet: Lige fra du kontakter os med spørgsmål om de boliger, der er til salg i Glostrup, til du sætter den første underskrift på papiret og du har nøglerne i hånden.

Hvis du er interesseret i en af vores boliger til salg i Glostrup, kontakt os nederst på siden, og lad os hjælpe dig videre til dit drømmehjem.