Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Boliger i Glostrup

Find din nye bolig i Glostrup

Glostrup er en by i udvikling og fungerer som et samlingspunkt udenfor hovedstaden, der blot ligger 15 minutter væk med S-toget. Glæd dig til at gå på opdagelse i byens skønne butiksliv eller tag picnickurven under armen, og nyd en dejlig eftermiddag i en af de hyggelige parker i området.

Bolig i Glostrup

Glostrup er en dynamisk kommune i vækst, der tiltrækker nye borgere hvert år. En del af forklaringen er et rigt udbud af byliv, som for eksempel biograf, bibliotek, shoppingcenter og gode S-togforbindelser. Københavns nye letbane får fire stop i Glostrup, hvor det ene er planlagt tæt på Stadionvej og det nye nabolag omkring Egehusene, hvor din nye boligi Glostrup ligger. Du kan derfor glæde dig til at tage eltoget til og fra arbejde, til glæde for miljøet og den omkringliggende natur.

Kommunen ligger stor vægt på det hyggelige fællesskab i byen. Hvert år afholdes Glostrup Festival, med musik og lækre madboder, hvor store og små kan nyde en dejlig weekend sammen. Du har også mulighed for at trække dig tilbage i Egeparken eller Byparken, der er Glostrups svar på den romantiske have med store gamle kirsebærtræer og en hyggelig, lille sø. Her kan du tage familien med og gå på opdagelse af gemte stier og finde store, smukke rododendron, kunst og en legeplads. I kan også prøve at finde den historiske ’Glostrup Hule’, hvor landevejsrøvere engang gemte sig og overraskede hestevognene på vejen mellem Roskilde og København.

Se nærmere nedenfor og få inspiration til din nye bolig i Glostrup.

Vores projekter i Glostrup

Nabolag i Glostrup

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Glostrup

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Flyt ind i en nybygget bolig i Glostrup 

Det er nemt at falde til og blive en del af fællesskabet i en nybygget bolig i Glostrup. Der er i alt 48 lejligheder i Egehusene, der alle er fordelt over 4 punkthuse. Alleboligerne har enten altan, have med terrasse eller tagterrasse. Derudover har byggeriet en stor, fællestagterrasse, der er som skabt til at nyde de smukke omgivelser og solens stråler på en varm sommerdag. Det er også et oplagt sted at invitere til fødselsdag eller blot have en hyggestund med venner, familie eller naboer.  

Hos Bonava bruger vi kvalitetsmaterialer, når vi bygger. Byggeriet holder sig pænt længe både ude som inde, og der er et minimum af vedligeholdelse. Indeklimaet er optimalt, og energiforbruget i bund – vi ønsker nemlig et bæredygtigt byggeri, der tager hensyn til mennesker såvel som miljøet. 

Dit nye nabolag i Glostrup 

Mange familier ønsker forståeligt nok en bolig i Glostrup – nærheden til København uden at gå på kompromis med natur, lys og luft er ideel både for børnefamilier og andre, der ønsker højt til himlen, mulighed for skønne løbe- gå- og cykelture lige uden for døren og fuglenes kvidren fra skoven i baghaven. Glostrup by er helt sin egen, og det er derfor let at falde for det charmerende område. 

Skal din nye bolig i Glostrup være skabt af Bonava? 

Ebolig i Glostrup skabt af Bonava er en sikkerhed for kvalitetsbyggeri og en enestående beliggenhed. Samtidig kan du være sikker på, at her er udendørs arealer og rekreative områder, der indbyder til fællesskab blandt dig og dine naboer.  

Tæt på København, tæt på naturen og tæt på et rigt udbud af både kultur- og byliv lige om hjørnet i Glostrup by. Det får du med helt automatisk, når du investerer i en af Bonava’s nybyggede boliger i Glostrup.  

Vi har bygget boliger siden 1930’erne og lægger stor vægt på at skabe hjem, der også fungerer som samlingspunkt – både for dig og din familie og for alle beboere i byggeriet. Heraf vores navn Bonava, der er en sammentrækning af henholdsvis ’bo’ og ’nav’, som står for netop hjem og samlingspunkt. 

Vi ser frem til at være med på din rejse mod den helt rigtige bolig i Glostrup. Vi står bag dig gennem hele forløbet; lige fra du sætter den første underskrift på papiret, til du har nøglerne i hånden og er parat til at flytte ind i det, der forhåbentlig skal være dit hjem i mange år. Velkommen hjem til Glostrup. 

Nigel og Mikels historie

Vi kunne næsten ikke vente med at flytte ind - om processen fra byggeri til hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere