For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Grundkøbsmulighed

Har du en grundkøbsmulighed?

Der er pres på boligudviklingen i de store byer, som vokser hurtigt grundet øget urbanisering. Hos Bonava er vi konstant på udkig efter byggegrunde til boligudvikling, og vi hører gerne fra dig.

Hjælp os med at skabe nye hjem og nabolag

Der er stigende mobilitet i boligmarkedet, hvor rekordmange danskere flytter til en ny kommune, og i mere end hvert tredje tilfælde går turen til en af Danmarks 10 mest populære kommuner. Denne mobilitet har resulteret i boligmangel, som kun vil stige i de kommende år. Det viser en undersøgelse fra Cembrit og Dansk Byggeri.

Det er ikke overraskende at Danmarks største byer tiltrækker flere beboere end det er muligt at huse, men flere forstadsbyer på Sjælland er også en yndet tilflytningsdestination, som bl.a. Roskilde, Gladsaxe og Gentofte. Med urbanisering stilles der samtidig krav til valget af bolig, hvor vedligeholdelsesfrie og nye boliger prioriteres højt.

Bonava søger hele tiden at bidrage til udviklingen af byerne med nye boligkvarterer og ønsket er, at være en del af løsningen indenfor den stigende mobilitet. Derfor har vi brug for at finde byggegrunde på nye attraktive beliggenheder.

Det bliver fortsat mere vanskeligt at finde nye byggegrund til kommende boligprojekter. Særligt for de børnefamilier, der ikke har økonomien og lysten til at bo fem minutter fra Rådhuspladsen, spiller nye grundkøbsmuligheder en væsentlig rolle, for at kunne opfylde deres boligdrømme.

HVAD ØNSKER BONAVA AT KØBE?

Byggegrunde til rækkehuse eller lejligheder i Region Hovedstaden, Nordsjælland, og generelt de større byer fra Hillerød og Herlev over Hvidovre til Hedehusene, samt i områderne omkring Køge og Roskilde.

KRAV TIL BYGGEGRUNDE:

  • Mulighed for at opføre min. 20 boliger
  • Nærhed til infrastruktur
  • Mulighed for at boligbebyggelse af grunden
  • Der må gerne være gamle bygninger (ex. erhverv), som skal nedrives og ikke renoveres
Johnny Sørensen
Johnny Sørensen

Grundkøbsansvarlig

+45 2166 9935