For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Ejerlejlighed i Valby

Lejligheder i Valby – snart til salg

Leder du efter en lejlighed i Valby? Bonava skaber hjem og nabolag de smukkeste steder landet over.

Vi søsætter løbende nye projekter – og snart kan vi tilbyde et hjem i et helt nyt nabolag i Valby.

Hvis du er på udkig efter ejerlejligheder i Valby, har du nu muligheden for at være en del af en spændende proces – fra vi finder nye lokationer og sætter den første mursten til den endelige ejerlejlighed står klar til at blive dit nye hjem.

Du får mulighed for at sætte dit helt eget præg på dit hjem sammen med Bonava’s artkitekter. Her kan I i samarbejde tale om mulighederne for indretningen af jeres hjem.

Bliv en del af opførslen af dit nye nabolag – og find en ejerlejlighed i Valby med Bonava. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og modtag løbende information om vores projekter.

Område
Boligtype
Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Ejerlejlighed i Valby- skabt med omtanke

Når Bonava skaber nye nabolag, er det med omtanke for, at du får et sted at bo, skabt til livskvalitet og trivsel. Både for dig, dine medmennesker, samfundet og naturen. Vi skaber bæredygtige hjem og nabolag som sociale og naturlige økosystemer, hvor der er plads til, at både mennesker, biodiversitet, og den lokale historie lever.

I vores kommende ejerlejligheder i Valby, kan du forvente bæredygtighed på alle måder:

  • Nyd naturen i og omkring dit hjem
  • Oplev det pulserende byliv
  • Bliv en del af lokalhistorien
  • Skab værdifulde minder med dine naboer
  • Vær en del af en større sammenhæng

En lejlighed til salg hos Bonava er meget mere end bare en bolig. Det er et hjem i et nabolag, skabt til din og dine naboers trivsel.

Bonava nybyggeri indretning

Ejerlejlighed i Valby med komfort i centrum

I plantegningen for din kommende nye ejerlejlighed i Valby, kan du forvente at enhver kvadratmeter er udnyttet fornuftigt og funktionelt. Forvent lys, luft og rummelighed – og nærhed til naturen på din altan eller terrasse. I alle vores hjem og nabolag har vi lagt vægt på at skabe rum til både at styrke fællesskabet med gode udendørs faciliteter – og til den stille stund for sig selv inden for hjemmets rammer eller på en privat altan eller have.

Bonava nybyggeri nabolag legeplads

Lejlighed til salg i Valbys grønne oaser

Bonava skaber hele nabolag, hvor også de nybyggede ejerlejligheder i Valby vil være omgivet af grønne oaser. Beplantningen er både smukt at se på, rart at røre ved, og godt for at bevare neturen i byormråder. Med grønne løsninger omkring din ejerlejlighed i Valby, får du mere ro i midtbyen – planter dæmper støj og renser luften. Bonava skaber også rammer for, at biodiversitet kan udvikles og trives omkring din ejerlejlighed i Valby. Kom ud og hør en fugl synge ved din ejerlejighed i Valby. Se bybier arbejde ved blomsterne om sommeren. Nyd sommerfuglene i din gård. Naturen er altid tæt på dig, når du bor i Bonava’s ejerlejlighed – og det bliver de også i Valby.

Hyggelig fortovscafé i Valby tæt på Kulbanekvateret

Bo tæt på natur og kultur

I en af de kommende ejerlejligheder i Valby kan du være sikker på at komme til bo tæt på både natur og bylivet. Snør løbeskoene eller hop på cyklen, og tag ud til de grønne områder i Valby Idrætspark eller Vigerslevparken. Er du til aktiviteter i vand, ligger Sydhavnen ikke langt fra din ejerlejlighed i Valby. Skal du ud at shoppe eller nyde et glas vin i solskin, finder du en masse hyggelige caféer, restauranter, spændende butikker og indkøbscentre lige i nærheden af din ejerlejlighed i Valby. Området byder derudover på kulturelle oplevelser med teatre, kulturhuse og en masse spændende aktiviteter, arrangeret af de lokale klubber.

Park med grønne områder og stier tæt på Kulbanekvarteret i Valby

Bliv en del af lokalhistorien

Med en ejerlejlighed i Valby bliver du en del af Københavns historie. Valbys mange kvarterer byder på flere årtiers spændende fortælling. Og du kan få del i den nye historie i vores nabolag. Se Københavns største park vokse tæt på din ejerlejlighed i Valby, og oplev, hvordan vi integrerer den omkringliggende kultur i det nye nabolag.

Bonava nybyggeri nabolag

Skabt til fællesskab

Når du køber en ejerlejlighed fra Bonava, får du fantastiske rammer for at nyde livet både privat og i fællesskab. Gennem mange år, har vi bygget hjem og nabolag, og vi har lært af vores beboere, at fællesskabet er det, det gør livet i drømmeboligen fuldendt. Derfor indretter vi områderne omkring din ejerlejlighed i Valby med mange fællesfaciliteter, som får dig og din nabo til at komme ud og bruge tiden sammen. Der er plads til at skabe nye traditioner, der bringer jer tættere på hinanden, og hvor ingen føler sig alene i den store hovedstad. Bliv et hold, der bader i Sydhavnen hver morgen; bliv en gruppe, som pusler omkring urtehaven; start traditioner om at fejre årets store begivenheder sammen – fællesfaciliteterne ved din ejerlejlighed i Valby bliver skabt til fællesskab med plads til at dele livets små og store øjeblikke med hinanden.

  

I Bonava har vi skabt hjem og nabolag i næsten 90 år – først som en del af NCC, og senere som en selvstændig virksomhed med sit eget koncept. En ejerlejlighed i Valby fra os er derfor aldrig blot en ejerlejlighed. Det er en del af et økosystem, skabt til at gøre mennesker lykkelige.

Navnet Bonava er en sammensætning af de svenske ord ”bo” og ”nav”. De betyder ”hjem” og ”samlingspunkt”, og udgør de to væsentligste dele af konceptet bag Bonavas byggeri. Når du finder en lejlighed til salg i Valby hos Bonava, får du et hjem, hvor du trives både som individ og som en vigtig del af et større fællesskab. Et fællesskab, du hører til, og et fællesskab, som du kan kalde dit.

Læs mere om vores tidligere projekter, og hør mere om, hvordan du kan få en ejerlejlighed i Valby ved at kontakte os.

Bonava er med dig hele vejen

Når du investerer i en ejerlejlighed i Valby hos Bonava, er vi med dig hele vejen fra dit første opkald, til du er flyttet ind. Hvis du kigger på vores projekter og finder en lejlighed til salg i Valby, kontakt os, og lad os vejlede dig om dine muligheder.

Både økonomisk og arkitekturmæssigt kan vi være din rådgiver, når du skal vælge den rigtige ejerlejlighed. Med kommende ejerlejligheder til salg i Valby har du flere muligheder for tilvalg til din bolig. Kontakt os, og vores indretningsarkitekter vil hjælpe dig, hvis du har særlige ønsker til din ejerlejlighed i Valby.

Vær med mens vi bygger ejerlejlighederne

Vi holder dig opdateret, når projektet er i gang, og din ejerlejlighed i Valby er ved at blive bygget. Du får mulighed for at mødes med dine kommende naboer undervejs og lære hinanden at kende. Når byggeriet står færdigt, inviterer vi til en gårdlaug, hvor vi alle sammen kan fejre det store arbejde, der er blevet udført af vores dygtige byggefolk. Du er en vigtig del af det fra start til slut. Eller fra start til den nye start – fordi når bygningen står færdig, kan den få et liv og blive dit hjem.

Bonava book fremvisning

Få en privat fremvisning

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Book en privat fremvisning og hør mere om dine muligheder.

Læs mere

  

Har du spørgsmål til en lejlighed til salg i Valby hos Bonava?

Hvis du er interesseret i en lejlighed, der vil komme til salg i Valby, kontakt os nederst på siden, og lad os aftale et møde. Vi er der for at hjælpe dig og besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Se når vi har ejerlejligheder til salg i Valby øverst på siden, gør dig nogle overvejelser om, hvor du helst vil bo, og lad os følge dig hjem. Vi opdaterer løbende, når nye nabolag er fundet.