Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bolig i Valby

Find din nye bolig i Valby

Leder du efter en ny bolig i Valby? Find dit nye hjem i Kulbanekvarteret, der bliver et helt nyt grønt Københavnerkvarter med fokus på fællesskab og bæredygtighed.

Det nye nabolag i Valby ligger centralt placeret, lige øst for Grønttorvet. Dit nye hjem kommer til at ligge i cykelafstand til indre by, og samtidig er du tæt på både Valbyparken og Frederiksberg Have. Så du kan glæde dig til både byliv og nem adgang til grønne områder.

I Valby finder du gode kollektive transportmuligheder, og hvis du har bil, er der også fine muligheder for at komme til og fra byen eller ud på motorvejsnettet. Valby ligger desuden i cykelafstand til det meste, hvad enten du er på jagt efter en café, butikker eller noget helt tredje.

Hvis du er interesseret i en bolig i Valby, bør du se nærmere på Kulbanekvarteret, hvor vi er ved at skabe et helt nyt nabolag.

Nabolag i Valby

Find jeres nye hjem her