For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Valby

Valby langgade bolig nybyggeri

Find din nye bolig i Valby

Overvejer du at bo i Valby? Dit nye hjem finder du i Kulbanekvarteret, hvor Bonava udvikler et nyt nabolag. Bo i et kvarter med særegen charme og fællesskab.

Valby er konstant i udvikling og er et attraktivt sted for både unge, ældre og børnefamilier. Det er en bydel med vokseværk, og senest er opmærksomheden rettet mod Kulbanekvarteret, hvor der udvikles nabolag med fokus på fællesskab og bæredygtighed. Og måske er det her, du finder din nye bolig i Valby?

Område
Boligtype
Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Boliger Valby

Valby – en bydel med plads

Indtil slutningen af 1800-tallet var Valby blot en lille landsby udenfor København. Men i takt med at hovedstaden fik vokseværk, smeltede Valby sammen med Vesterbro og Kongens Enghave, og Valby er i dag en integreret del af det københavnske bybillede.

Men bydelen adskiller sig alligevel fra sine københavnske nabokvarterer. For her er der bare lidt mere plads – både benplads og plads til fordybelse. Her bor du i et roligere område med mere luft og nærhed til grønne områder. Søndermarken, Frederiksberg Have og Valbyparken ligger alle i forlængelse af det centrale Valby, ligesom du også finder hyggelige åndehuller på den ellers pulserende Valby Langgade.

Til trods for de rolige rammer, er du dog aldrig langt fra kultur, shopping og caféliv. På Valby Langgade ligger caféer og restauranter side om side, og i Spinderiet kan du få dækket både hverdagens og weekendens behov under ét og samme tag.

Det er også i Valby, at du kan besøge Olsens Bandens dagligstue i Nordisk Films kulisser eller opleve 227 dyrearter i Zoologisk Have på grænsen mellem Valby og Frederiksberg.

Kulbanekvarteret – nybyggeri i Valby

Vil du være en del af Valby – og måske selv udforske og opdage helt nye lokale perler i den på mange måder unikke bydel?

Så opfører Bonava lige nu 300 lejligheder i det blomstrende Kulbanekvarter. Boligerne er vores bidrag til Københavns Kommunes omfattende fornyelsesplan for kvarteret og kommer til at udgøre kernen i et helt nyt nabolag. Her kan du og din familie være med til skabe et helt nyt fællesskab centreret omkring grønne områder og trygge rammer.

Her er du i cykelafstand fra det centrale København, tæt på Vigerslev Allé S-togstation og den kommende Ny Ellebjerg metrostation og ikke mindst midt i et kvarter i rivende udvikling.

Kulbanekvarteret kommer til at binde byen bedre sammen – og kommer til at gøre det allerede spirende og mangfoldige Valby endnu mere attraktivt.

Bliv en del af helt nyt fællesskab

Kom forrest i køen, når Bonava sætter 300 nybyggede boliger til salg i Valby ved at skrive dig op her. På den måde kan du også følge med i udviklingen, finde dit måske kommende drømmehjem og være med til at realisere Bonava’s visioner for et bæredygtigt fællesskab i Valby.