Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bolig i Valby

Valby langgade bolig nybyggeri

Find din nye bolig i Valby

Overvejer du at bo i Valby? Dit nye hjem finder du i Kulbanekvarteret, hvor Bonava udvikler et nyt nabolag. Bo i et kvarter med særegen charme og fællesskab.

I Valby har du let adgang til resten af København både på cykel og med offentlig transport. Du er tæt på bylivet men bor i et roligere område med mere luft og nærhed til grønne områder. Søndermarken, Frederiksberg Have og Valbyparken ligger alle i forlængelse af det centrale Valby, og på Valby Langgade finder du hyggelige åndehuller. Caféer og restauranter ligger side om side, og både hverdagens og weekendens behov kan dækkes med en tur i Spinderiet. Valby er konstant i udvikling og er et attraktivt sted for både unge, ældre og familier. Det er en bydel med vokseværk og senest er opmærksomheden rettet mod Kulbanekvarteret, hvor der udvikles nabolag med fokus på fællesskab og bæredygtighed.

Bolig i Valby

Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Boliger Bolig i Valby