For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Ejerlejlighed på Østerbro

Nye ejerlejligheder på Østerbro

Hvis du vil bo centralt og samtidig være tæt på både hav, grønne områder og et pulserende shopping- og caféliv, så er en ejerlejlighed på Østerbro det helt rigtige valg for dig. Læs her om Bonava's nybyggede ejerlejligheder, og find en lejlighed til salg på Østerbro allerede i dag!

Område
Boligtype
Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Find jeres nye hjem på Østerbro

Vi bygger nyt nabolag i

Lejlighed til salg på Østerbro

Bonava bygger lige nu ejerlejligheder – og udbyder dem til salg – på Østerbro i København. Lejlighederne varierer i størrelse: Den mindste er på 65 m2, mens den største er på 124 m2. Det betyder, at der er noget for alle: singler, par, familier med små børn og familier med større børn.

Beliggenheden kunne ikke være bedre: Enhver ejerlejlighed på Østerbro fra Bonava ligger tæt på Hellerup – i et roligt, grønt område, der tidligere har huset Julius Hansens Trikotagefabrik. Som hyldest til områdets historie har vi valgt at kalde vores Østerbrolejligheder til salg for Trikotageparken.

Som boligejer i Trikotageparken kan du glæde dig til:

  •  En nybygget ejerlejlighed på Østerbro – placeret helt centralt
  • Lys, luft og et historisk nabolag
  • Nærhed til både byliv og natur
  • En bæredygtig lejlighed, som kræver minimal vedligeholdelse
  • En svanemærket ejendom for din sundhed og velvære

Sådan er det at bo i ejerlejlighed på Østerbro

Af alle bydele i København har Østerbro ry for at være den pæneste. Det skal dog udelukkende forstås positivt – Østerbro er nemlig en ægte oase med Fælledparkens store grønne områder og Øresunds blanke vand inden for gå- og cykleafstand.

Samtidig byder Østerbro på ægte natur. Når du finder en lejlighed til salg på Østerbro, er du allerede dér et skridt tættere på muligheder for at fiske, vandre og tænde bål i f.eks. Ryvangens Naturpark.
Hvis du leder efter en lejlighed til salg på Østerbro, kan det ikke blive meget bedre end et hjem i Trikotageparken. Læs om nabolaget, og find din nye ejerlejlighed på Østerbro allerede nu.

Bonava nybyggeri byliv

Østerbro-livet

Udover naturen omkring din ejerlejlighed på Østerbro, giver Bonava's boliger dig alle muligheder for at nyde bydelens rige butiks- og caféliv. I postnummer 2100 finder du alt, hvad hjertet begærer af detailbutikker, dagligvarer og delikatesser. Bonava garanterer, at din ejerlejlighed på Østerbro vil være tæt på både indkøb, daginstitutioner, den offentlige transport, byens summen og naturens ro.

Find en lejlighed til salg på Østerbro i Trikotageparken
Bonava nybyggeri transport

Tæt på Indre København

Sidder du i din ejerlejlighed på Østerbro og mærker lysten til mere byliv melde sig, kan du komme til Indre København på ganske kort tid. Hop på cyklen, eller snup S-toget – Ryparken Station ligger lige om hjørnet fra din nye lejlighed og kan bringe dig til Nørreport på kun ni minutter. Og får du lyst til en afstikker, kan du hoppe af på enten Svanemøllen, Nordhavn og Østerport Station på vejen. Du kan også tage bussen for at komme til centrum af København. Østerbro er godt forbundet til den øvrige hovedstad med et væld af busser, der kører i døgndrift. Metroen er også lige om hjørnet fra din ejerlejlighed på Østerbro: Spring på Cityringen på Østerport, Trianglen, Poul Henningsens Plads, Vibenshus Runddel og Skjolds Plads.

Ryparken osterbro bolig

Dit grønne nabolag på Østerbro

I Trikotageparken, lige ved siden af Hellerup – der ligger din nye ejerlejlighed på Østerbro. Vend dig mod Østerbro den ene dag og mod Hellerup den anden – du har alle mulighederne lige uden for døren. Nærmiljøet byder på ro, lys og højt til himlen. Og masser af aktiviteter til et sundt og nærværende liv. Løb en tur, eller nyd freden og roen på din altan eller terrasse. Alle Bonava's lejligheder, der er til salg på Østerbro, har en altan, terrasse eller privat have. På den måde behøver du ikke at forlade dit hjem for at komme tættere på naturen og få noget frisk luft.

Fælles naturlegeplads i Trikotageparken på Østerbro

Dine nye naboer på Østerbro

I Trikotageparkens ejerlejligheder på Østerbro er der tænkt over alt lige fra indretningen og planløsningen til detaljerne i hele boligområdet. De omkringliggende arealer er indrettet grønt og hyggeligt, og de indbyder til at mødes med dine naboer. Foretrækker du at holde dig for dig selv, kan det naturligvis også lade sig gøre – Bonava’s lejligheder til salg på Østerbro er oplagt til både fællesskabet og dit eget selskab. Fordi fællesskabet i mange tilfælde er med til at definere ens boligoplevelse, har vi gjort det nemt for dig at mødes med dine nye naboer. Hvem ved – måske får I lyst til at lave et fællesarrangement i de dejlige gårdrum, etablere en beboer-løbeklub, arrangere fastelavn for børnene eller noget helt fjerde.

Læs mere om Trikotageparken og se ejerlejlighederne på Østerbro

  

Din ejerlejlighed på Østerbro – mellem natur og kultur

En lejlighed til salg på Østerbro fra Bonava giver dig nem adgang til både Østerbro og Hellerup med alt, hvad dertil hører. Tag hele familien med til sjove, fysiske aktiviteter i Ryparkens Idrætsanlæg, der ligger lige om hjørnet. Eller snør løbeskoene, og udforsk naturen omkring Emdrup Sø eller i Ryvangens Naturpark. Du kan også slentre langs Strandvejen, eller shoppe med vennerne. Og glem ikke at drikke en god kop kaffe til. En ejerlejlighed på Østerbro betyder, at du kan det hele. Kontakt os, og find en lejlighed til salg på Østerbro allerede i dag.

Nybygget lejlighed til salg på Østerbro

Østerbro består hovedsageligt af gamle bygninger, og det er ikke så ofte, der er en nybygget lejligheder til salg på Østerbro. Der er mange fordele ved at bo i nybyggeri – ud over at boligen i sagens natur er ny, så er den også helt opdateret, hvad angår energistandarder, indeklima og bygningsreglementer. I en nybygget ejerlejlighed på Østerbro fra Bonava er der tænkt over alle detaljer, og lejlighedens planløsning er dermed også udnyttet maksimalt.

Se vores ejerlejligheder i Trikotageparken, og find en lejlighed til salg på Østerbro allerede nu »

Derfor er nybyggeri en fordel

Forestil dig at flytte i en helt ny ejerlejlighed på Østerbro, hvor alting fungerer lige med det samme. Ikke noget med varme, der ikke virker, eller vinduer, der er utætte. Og slet ikke noget med at ændre planløsning, reparere gulvbrædder og opgradere køkkenet. En nybygget ejerlejlighed på Østerbro fra Bonava er et nøglefærdigt hjem, som du kan flytte ind i med det samme, så dit nye Østerbro-liv kan tage form fra dag et.

Miljøet er der i øvrigt også taget hensyn til. Med Bonava kan du være sikker på, at din ejerlejlighed på Østerbro er bygget i ressourceeffektive materialer, der holder længe og fungerer godt. Det gør, at din bolig har en lang levetid, og at du ikke skal bruge alt din tid på at vedligeholde den. Planløsningen er udtænkt på en måde, så den udnytter al pladsen, og varmeøkonomien skal du ikke bekymre dig om. Hos Bonava tager vi nemlig klimaet – og din pengepung – alvorligt.

Det unikke ved Bonava’s ejerlejlighed på Østerbro

Hjem og nabolag med plads til mennesker – det er kongstanken bag enhver ejerlejlighed på Østerbro fra Bonava. Vi tror på liv og socialt samvær, og vi sætter hjemmet og fællesskabet forrest. Det bærer vores navn også præg af. Bonava er nemlig en sammentrækning af de svenske ord ’bo’ og ’nav’, der betyder hhv. hjem og fællesskab.

Når du investerer i et hjem fra Bonava, uanset om det er et rækkehus på Islands Brygge eller en ejerlejlighed på Østerbro, investerer du i et hjem for livet. Et sted, hvor du kan drømme stort og fejre livets små og større begivenheder. Et hjem, der giver plads til alt det, der er vigtigt. Fra morgenkaffen en helt almindelig hverdag til den helt store fest i forbindelse med fødselsdag, bryllup, barnedåb eller noget helt fjerde. Et hjem, hvor du kan være dig selv – alene og sammen med andre. Et hjem, der er lige dig.

Find en lejlighed til salg på Østerbro her på siden. 

Bonava book fremvisning

Få en privat fremvisning

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Book en privat fremvisning og hør mere om dine muligheder.

Læs mere

Lejlighed til salg på Østerbro – Skabt til dig

Vi har bygget hjem til mange familier gennem de seneste 80 år, og planen er at bygge mange flere både rækkehuse og ejerlejligheder. At se et byggeri blive omdannet fra ’bare’ at være en ejendom til at blive et rigtigt hjem, hvor livet bliver levet med alt, hvad dertil hører: familie, traditioner og drømme. Når du investerer i en ejerlejlighed på Østerbro fra Bonava, investerer du i dit fremtidige hjem.

Oplev en svanemærket ejerlejlighed

Alle lejligheder Bonava har til salg på Østerbro er svanemærkede og godkendt som sund for dig og dine børn. Vores byggeriproces og materialevalg er din garanti for gode sundhedsmæssige vilkår.

Læs mere om vores svanemærkede ejerlejligheder på Østerbro »

Lejligheder og rækkehuse i København fra Bonava

Vores ejerlejligheder på Østerbro er blot nogle af de lejligheder og rækkehuse, vi arbejder på i og omkring København. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere – uanset om det er en lejlighed til salg på Østerbro eller en anden bydel. Du kan også altid skrive dig op på vores projekter for at få yderligere information, når der er nyt fra os i præcis dit foretrukne område.