Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed Østerbro

Nye ejerlejligheder på Østerbro

Hvis du vil bo centralt og samtidig være tæt på både hav, grønne områder og et pulserende shopping- og caféliv, så er en ejerlejlighed på Østerbro det helt rigtige valg for dig.

Vores nye lejligheder på Østerbro

Find jeres nye hjem på Østerbro

Vi bygger nyt nabolag i

Ejerlejligheder til salg på Østerbro

Bonava bygger lige nu ejerlejligheder – og udbyder dem til salg – på Østerbro i København. Lejlighederne varierer i størrelse; den mindste er på 65 m2, mens den største er på 124 m2. Det betyder, at der er noget for alle; singler, par, familier med små børn og familier med større børn. Beliggenheden kunne ikke være bedre: ejerlejlighederne ligger lige mellem Østerbro og Hellerup i et roligt, grønt område, der tidligere har huset Julius Hansens Trikotagefabrik. Som hyldest til områdets historie har vi valgt at kalde vores Østerbro ejerlejligheder til salg for Trikotageparken.

Trikotageparken på Østerbro tilbyder:

  • Nybyggede ejerlejligheder til salg på Østerbro – placeret helt centralt
  • Varierende størrelse ejerlejligheder (65-124 m2)
  • Lys, luft og et historisk nabolag
  • Nærhed til både byliv og natur
  • Lejligheder, der kræver minimal vedligeholdelse
  • Garanti og tryghed for et godt køb hos Bonava: En god investering

Sådan er det at bo i ejerlejlighed på Østerbro

Af alle bydele i København har Østerbro ry for at være den ’pæneste’. Det skal dog udelukkende forstås positivt – Østerbro er nemlig en ægte oase med Fælledparkens store grønne områder og Øresunds blanke vand inden for gå- og cykelafstand.

Samtidig byder Østerbro på ’ægte’ natur – du kan f.eks. fiske, vandre og tænde bål i Ryvangens Naturpark, der ligger ganske tæt på Trikotageparken. Naturparken har tidligere været et militært område – det omfatter bl.a. Mindelunden og strækker sig dermed hele vejen til Hellerup.

Østerbro-livet

Når du har fået nok af naturen, kan du kigge dig omkring i Østerbros rige butiks- og caféliv. I postnummer 2100 finder du alt, hvad hjertet begærer af detailbutikker, dagligvarer og delikatesser. Og kaffetørsten slukkes nemt på en af de hyggelige caféer, der ligger på hvert et gadehjørne. Skulle det være en latte, en cappuccino eller en espresso? Eller hvad med en friskpresset juice med lutter sunde sager? Østerbro har det hele – og mere til.

Tæt på det hele – også Indre København

Sidder du i din ejerlejlighed på Østerbro og mærker lysten til mere byliv melde sig, kan du komme til Indre København på ganske kort tid. Hop på cyklen, eller snup S-toget – Ryparken Station ligger lige om hjørnet fra din nye lejlighed og kan bringe dig til Nørreport på kun ni minutter. Og får du lyst til en afstikker, kan du hoppe af på enten Svanemøllen, Nordhavn og Østerport Station på vejen.

Du kan også springe på bussen for at komme til centrum af København. Østerbro er godt forbundet til den øvrige hovedstad med et væld af busser, der kører i døgndrift. Og når Metroens Cityring åbner i 2019 med hele 5 nye stationer på Østerbro alene, har du ingen undskyldning for ikke at udforske København. Spring på Cityringen på Østerport, Trianglen, Poul Henningsens Plads, Vibenshus Runddel og Skjolds Plads.

Dit nye nabolag på Østerbro

Lige mellem Østerbro og Hellerup – der ligger din nye ejerlejlighed i Trikotageparken. Vend dig mod Østerbro den ene dag og mod Hellerup den anden; du har alle mulighederne lige uden for døren. Nærmiljøet byder på ro, lys og højt til himlen. Og masser af aktiviteter til et sundt og nærværende liv. Løb en tur, eller nyd freden og roen på din altan eller terrasse.

Dine nye naboer på Østerbro

I Trikotageparken er der tænkt over alt lige fra indretningen og planløsningen af de nybyggede ejerlejligheder til detaljerne i hele boligområdet. De omkringliggende arealer er indrettet grønt og hyggeligt, og de indbyder til at mødes med dine naboer. Foretrækker du at holde dig for dig selv, kan det naturligvis også lade sig gøre – i Bonavas ejerlejligheder er der plads til både fællesskabet og dit eget selskab.

Fordi fællesskabet i mange tilfælde er med til at definere ens bolig, har vi også gjort det nemt for dig at mødes uforpligtende med dine nye naboer. Hvem ved; måske får I lyst til at lave et fællesarrangement i de dejlige gårdrum, etablere en beboer-løbeklub, arrangere fastelavn for børnene eller noget helt andet.

En ejerlejlighed på Østerbro giver dig …

… nem adgang til både Østerbro og Hellerup med alt, hvad dertil hører. Tag hele familien med til sjove, fysiske aktiviteter i Ryparkens Idrætsanlæg, der ligger lige om hjørnet. Eller snør løbeskoene, og udforsk naturen omkring Emdrup Sø eller i Ryvangens Naturpark. Du kan også slentre langs Strandvejen, eller shoppe med vennerne. Og glem ikke at drikke en god kop kaffe til.

Nybyggede ejerlejligheder til salg på Østerbro

Østerbro består hovedsageligt af gamle bygninger, og det er ikke så ofte, der er nybyggede ejerlejligheder til salg. Der er mange fordele ved at bo i nybyggeri; ud over at boligen i sagens natur er nye, så er den også helt opdateret, hvad angår energistandarder, indeklima og bygningsreglementer. I en nybygget ejerlejlighed på Østerbro fra Bonava er der tænkt over alle detaljer, og lejligheden planløsning er dermed også udnyttet maksimalt.

Derfor er nybyggeri en fordel

Forestil dig at flytte i en helt ny ejerlejlighed på Østerbro, hvor alting fungerer lige med det samme. Ikke noget med varme, der ikke virker, eller vinduer, der er utætte. Og slet ikke noget med at ændre planløsning, reparere gulvbrædder og opgradere køkkenet. En nybygget ejerlejlighed fra Bonava er et nøglefærdigt hjem, som du kan flytte ind i med det samme, så dit nye Østerbro-liv kan tage form fra dag et.

Miljøet er der i øvrigt også taget hensyn til. Vi bygger ejerlejligheder i ressourceeffektive materialer, der holder længe og fungerer godt. Det gør, at din lejlighed har en lang levetid, og at du ikke skal bruge din tid på at vedligeholde den. Planløsningen er udtænkt på en måde, så den udnytter al pladsen, og varmeøkonomien skal du ikke bekymre dig om. Hos Bonava tager vi nemlig klimaet – og din pengepung – alvorligt.

Om Bonava

Hjem og nabolag med plads til mennesker – det er kongstanken hos Bonava. Vi tror på liv og socialt samvær, og vi sætter hjemmet og fællesskabet forrest. Det bærer vores navn også præg af. Bonava er nemlig en sammentrækning af de svenske ord ’bo’ og ’nav’, der betyder hhv. hjem og fællesskab.

Et hjem fra Bonava

Når du investerer i et hjem fra Bonava, uanset om det er et rækkehus på Islands Brygge eller en ejerlejlighed på Østerbro, investerer du i et hjem for livet. Et sted, hvor du kan drømme stort og fejre livets små og større begivenheder. Et hjem, der giver plads til alt det, der er vigtigt. Fra morgenkaffen en helt almindelig hverdag til den helt store fest i forbindelse med fødselsdag, bryllup, barnedåb eller noget helt fjerde. Et hjem, hvor du kan være dig selv – alene og sammen med andre. Et hjem, der er lige dig.

 

Bonava skaber …

Vi har bygget hjem til mange familier gennem de seneste 80 år, og planen er at bygge mange flere både rækkehuse og ejerlejligheder. At se et byggeri blive omdannet fra ’bare’ at være en bolig til at blive et ’rigtigt hjem’, hvor livet bliver levet med alt, hvad dertil hører; familie, traditioner, drømme. Når du investerer i en ejerlejlighed på Østerbro fra Bonava, investerer du i dit fremtidige hjem.

Lejligheder og rækkehuse i København fra Bonava

Vores ejerlejligheder til salg på Østerbro er blot nogle af de lejligheder og rækkehuse, vi arbejder på i og omkring København. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere. Og du kan altid skrive dig op på vores projekter for at få yderligere information, når der er nyt fra os i præcis dit foretrukne område.