Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed København

Nye ejerlejligheder i København

København er fuld af kontraster, og uanset om du søger byliv eller grønne områder, finder du det hele her. Med en ejerlejlighed i København har du mulighed for at opleve byens alsidighed helt tæt på. En kop kaffe på en café, en film i biografen eller en løbetur i naturskønne omgivelser har aldrig være lettere tilgængelig – du har det hele lige uden for gadedøren til din nye ejerlejlighed i København.

Ejerlejlighed København

Hovedstadens mange byområder er charmerende på hver sin måde, og der er både noget for dig, der gerne vil være tæt på naturen, og dig, der gerne vil bo midt i det pulserende byliv. Hos Bonava skaber vi sociale, aktive og familievenlige nabolag, så du får et hjem, der passer til dine ønsker og måden, du lever på. 

Bonava bygger og har ejerlejligheder til salg på centrale beliggenheder i København. Hver enkelt ejerlejlighed er kendetegnet ved gennemtænkt design og gode materialer. Vi tænker og bygger ressourceeffektivt og sætter en ære i at skabe trygge rammer både indendørs og udendørs.

Ud over at skabe et nyt hjem til dig, har vi nemlig også fokus på nabolaget. Du kan derfor glæde dig til både privatliv og fællesskab midt i København i omgivelser, der er skabt til at rumme både de store og små oplevelser, der udgør et liv; lige fra de helt store begivenheder, der kræver en fest, til de små oplevelser som en doven søndag på sofaen og den stille kop kaffe på altanen. 

Find din nye ejerlejlighed i København under vores projekter. 

 

 

Vores nye ejerlejligheder i København

Find jeres nye hjem i København

Vi bygger nyt nabolag i

Livet i en nybygget ejerlejlighed i København

Den dag, du sætter nøglen i døren til din helt nye ejerlejlighed i København – det er den første dag i et helt nyt kapitel af dit liv. Den første dag i dit nye hjem er en dag, du aldrig glemmer. Livet i en nybygget ejerlejlighed, bygget af Bonava, byder på masser af nye oplevelser. Både sammen som familie og med de øvrige beboere i nabolaget. Hos Bonava mener vi nemlig, at et hjem er mere end ejerlejlighedens fire vægge. Et hjem er også alt det omkring din lejlighed. Udearealerne, legepladsen, gårdmiljøet. Og de andre beboere. Et spirende fællesskab, du kan vokse sammen med, hvis du har lyst – måske i en nystartet løbeklub, til fælles fastelavn, sommer-grillfester og andre begivenheder, der kun bliver bedre af at være flere om dem. 

Livet i en nybygget ejerlejlighed i København byder desuden på et minimum af vedligehold og et lavt energiforbrug. Hos Bonava bygger vi energivenligt og bæredygtigt med kvalitetsmaterialer, der holder i mange år. Det gør, at du kan koncentrere dig om at skabe et hjem frem for at bruge tid på vedligeholdelse. 

Her er nogle gode grunde til at købe ny lejlighed hos Bonava: 

  • Boligen er helt ny
  • Du får en grøn boligøkonomi
  • Du får tryghed med Bonava
  • Du kan sætte dit eget præg på hjemmet
  • Spar tid og penge med minimal vedligeholdelse
  • Nybyggede hjem stiger ofte i værdi
  • Du får god tid til alt det praktiske indtil dit nye hjem er færdigt

Du kan læse mere om gode grunde til at købe ny ejerlejlighed i København her

 

København – den mangfoldige hovedstad

København er en alsidig hovedstad, der ud over at være en pulserende storby har mange grønne åndehuller og naturoplevelser. Her er højt til loftet og plads til alle, og netop derfor er befolkningen i byen en god blanding af unge og ældre, børnefamilier, singler, par og alle andre, der gerne vil gøre brug af byens mange muligheder. 

Med en ejerlejlighed i København er du lige i hjertet af det hele. Tæt på aktiviteterne og med mulighed for at trække dig tilbage i din egen lille oase; dit hjem. Nyd en kop kaffe alene eller sammen med naboerne på udearealerne i dit nye nabolag, eller udforsk byen på cykel eller i rask trav. Udnyt de oplagte løbe- og cykelruter, og tag en dukkert i havnen på en lun dag, før du låser dig ind i dit hjem og lader dagen bundfælde sig. 

Uanset om du har børn eller ej, byder København på et væld af muligheder, og med en ejerlejlighed fra Bonava er du endnu tættere på dem alle. 

København - en hovedstad i vækst

København er en hovedstad i vækst. Det kan ses på antallet af byggerier rundt om i byen, på udvidelsen af Metroen og på det faktum, at indbyggertallet er støt stigende. Det stiller store krav til, hvor og hvordan vi bygger. Hos Bonava lægger vi vægt på at bygge i nærhed til både indkøb, skoler, daginstitutioner og offentlig transport. Så du er tæt på det hele – også derhjemme. 

Find hjem med Bonava

Nybyggede boliger, herunder ejerlejligheder i København, samt bæredygtige og energivenlige byggerier og i det hele taget hjem, hvor privatliv og fællesskab går hånd i hånd. Det er, hvad vi står for hos Bonava. Vi ved, hvor vigtigt det er at nyde de små stunder – ikke mindst, hvis du har en travl hverdag med mange gøremål. De små stunder nydes bedst i hjemmet, og derfor har vi fokus på at skabe hjem og nabolag med plads til de små øjeblikke. Og naturligvis også de store, når de melder sig. Et hjem fra Bonava kan det hele, og vi har også et, der passer til dig. 

Hos Bonava har vi bygget hjem og nabolag siden 1930’erne. Vi blev en selvstændig virksomhed i 2016 efter i mange år at have været en del af NCC. Alle de lejligheder og rækkehuse, vi har bygget gennem årene er i dag rigtige hjem, hvor livet leves, og nye traditioner er opstået – både privat og i de nye fællesskaber, nabolagene har faciliteret. Det er vi stolte af, og vi ser frem til at skabe endnu flere hjem i årene fremover. Vi glæder os til at stå bag dig hele vejen på lige netop din rejse mod drømmeboligen. 

Se vores andre ejerlejligheder i København

Nogle af vores allerede etablerede nabolag i København ligger på Christianshavn, Islands Brygge og Teglholmen – her har du mulighed for at se, hvordan vi bygger, og hvordan vi lægger vægt på, at nærområderne lægger op til fællesskab. Klik her og læs mere om vores tidligere projekter. 

Du kan også læse om Nigel og Mikel's historie, efter de havde valgt at købe en ny ejerlejlighed af os. Da Nigel og Mikel købte deres nye ejerlejlighed af Bonava i Havnevigen på Islands Brygge, kunne de ikke vente med at flytte ind i deres nye hjem og ikke mindst det nye nabolag. Og et af deres hovedkriterier for at købe et nybygget hjem var, at kvaliteten var iorden både så de kunne spare penge på vedligeholdelse, men også samtidig vide, at deres bolig også er miljøvenlig. Læs deres historie om at købe en ny ejerlejlighed i København her.

Lejlighedens placering, der sikrer os privatliv, var også vigtig, da vi gerne vil have muligheden for at være os selv, og fra 5. sal er vi total ugeneret. Jeg vil gerne bo i byen, og samtidig have nogle af de kvaliteter, man har, når man er ude på landet. Her er ro, og det giver mulighed og plads til at slappe af. Vi føler, at vi har fundet et sted, hvor vi føler os hjemme.

Nigel og Mikel

Boligejere på Havnevigen

Det er vigtigt for os, at vores nye boliger har en god placering, både når det gælder de udearealer, vi etablerer i forbindelse med ejerlejlighederne, og nærmiljøet i al almindelighed. Her er København utrolig alsidig, da der ikke er langt til noget, uanset om det så er caféliv eller naturoplevelser. 

Vi kunne næsten ikke vente med at flytte ind, og i dag nyder vi vores fælles hjem og føler os meget heldige.

Nigel og Mikel

Boligejere i Havnevigen

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere om vejen til din nye ejerlejlighed i København her på vores hjemmeside. Hvad enten det handler om bæredygtighed, processen fra køb til indflytning og kundeservice, eller f.eks. hvilket hjem der passer bedst til dig og din situation nu og i fremtiden, så kan du læse mere på siderne herunder, eller kontakte os direkte.

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Bæredygtigt hjem

Et bæredygtigt hjem skal være godt, ikke blot for dig og din familie, men også for samfundet og kommende generationer. Læs mere

Tips og tricks til hjemmet

Vi bygger ikke bare boliger, vi skaber hjem og nabolag. Derfor er vi interesseret i alt omkring hjemmet, lige fra indretning til vedligehold; og vi er altid på jagt efter de nyeste tips og tricks. Læs mere

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere