For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Ejerlejlighed i København

Nye ejerlejligheder i København

Hovedstaden er fuld af kontraster, og uanset om du søger byliv eller grønne områder, finder du det hele her. Med en ejerlejlighed i København har du mulighed for at opleve byens alsidighed helt tæt på. En kop kaffe på en café, en film i biografen eller en løbetur i naturskønne omgivelser – du har det hele lige uden for gadedøren til din skønne ejerbolig fra Bonava.

Vi bygger svanemærkede ejerlejlighedskomplekser med integrerede fællesområder og natur. Se vores bæredygtige nabolag, og find en nybygget ejerlejlighed til salg i København allerede i dag.

Ejerlejlighed til salg i København

Hovedstadens mange byområder er charmerende på hver sin måde. Der er både noget for dig, der gerne vil være tæt på naturen, og dig, der gerne vil bo midt i det pulserende byliv.

Hos Bonava skaber vi sociale, aktive og familievenlige nabolag, så du får et hjem, der passer til dine ønsker og måden, du lever på. Find din nye ejerlejlighed i København her på siden, og oplev storbylivet.

Grøn ejerbolig med fokus på naboskab

Bonava bygger og har ejerlejligheder til salg i Københavns centrale bydele. Hver enkelt lejlighed er kendetegnet ved et gennemtænkt design og bæredygtige materialer. Vi tænker og bygger ressourceeffektivt og sætter en ære i at skabe trygge rammer både indendørs og udendørs.

Ud over at skabe et nyt hjem til dig, har vi fokus på nabolaget. Du kan glæde dig til både privatliv og fællesskab midt i storbyen. Find din nye ejerlejlighed i København i omgivelser, der er skabt til at rumme både de store og små oplevelser, som udgør et liv - fra store begivenheder og fester til en doven søndag på sofaen og den stille kop kaffe på altanen.

Find hjem med Bonavas ejerlejligheder til salg i København

Nybyggede, bæredygtige og energivenlige ejerlejligheder i København samt hjem, hvor privatliv og fællesskab går hånd i hånd – det er, hvad vi står for hos Bonava. Vi skaber rum til at nyde de små stunder alene og i fællesskab – ikke mindst, hvis du har en travl hverdag med mange gøremål.

De små stunder nydes bedst i hjemmet – derfor har vi fokus på at skabe hjem og nabolag med plads til de små øjeblikke. Og naturligvis også de store, når de melder sig. En ejerlejlighed i København fra Bonava kan det hele, og vi har også en, der passer til dig. Find en ejerlejlighed til salg i København allerede nu – start med at vælge nabolag

Find din nye ejerlejlighed i København under vores projekter.

Område
Boligtype
Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Find jeres nye hjem i København

Vi bygger lige nu nye boliger i disse områder

Oplev bæredygtigt nybyggeri og glem vedligehold

En traditionel københavnerlejlighed er lig med små rum og konstant vedligehold. En nybygget ejerlejlighed i København byder derimod på et minimum af vedligehold og et lavt energiforbrug.

Hos Bonava bygger vi energivenligt og bæredygtigt med kvalitetsmaterialer, der holder i mange år. Det gør, at du kan koncentrere dig om at skabe et hjem frem for at bruge tid på udbedringer i din københavnske ejerlejlighed.

Med Bonavas ejerlejlighed i København vil du opleve, at:

  • Boligen er helt ny og svanemærket
  • Du får en grøn boligøkonomi
  • Du bor i trygge omgivelser
  • Du kan sætte dit eget præg på hjemmet
  • Du sparer tid og penge med minimal vedligeholdelse
  • Nybyggede hjem stiger ofte i værdi

Læs mere om gode grunde til at købe en ny ejerlejlighed i København, og find en ejerlejlighed til salg i København her og nu blandt vores projekter.

Bliv boligejer i den mangfoldige hovedstad

København er en alsidig hovedstad, der ud over at være en pulserende storby, har mange grønne åndehuller og naturoplevelser. Her er højt til loftet og plads til alle, og netop derfor er befolkningen i byen en god blanding af unge og ældre, børnefamilier, singler og par blandt andre, der gerne vil gøre brug af byens mange muligheder.

København er også en hovedstad i vækst. Det kan ses på antallet af byggerier rundt om i byen, på udvidelsen af Metroen og på det faktum, at indbyggertallet er støt stigende. Det stiller store krav til, hvor og hvordan vi bygger og designer hver ejerlejlighed i København.

Unikke ejerlejligheder i København – Bonavas koncept

Det er vigtigt for os, at vores nye ejerlejligheder i København har en god placering. Både når det gælder de udearealer, vi etablerer i forbindelse med ejerlejlighederne, og nærmiljøet i al almindelighed. Her er København utrolig alsidig, da der ikke er langt til noget, uanset om det er caféliv eller naturoplevelser.

Nogle af vores allerede etablerede nabolag i København ligger på Christianshavn, Islands Brygge og Teglholmen – her har du mulighed for at se, hvordan vi bygger, og hvordan vi lægger vægt på, at nærområderne lægger op til fællesskab.

Oplev storbyens komfort som boligejer i København

Bonava tilbyder ejerlejligheder i København, bygget tæt på den offentlige transport, indkøbsmuligheder og daginstitutioner. Vores moderne ejerboliger er bygget med fokus på komfort og et ubesværet liv i byen. Når du vælger en ejerlejlighed i København fra Bonava, får du et hjem, hvor der er tænkt på det hele.

Vores boliger er tegnet med tanke på rekreation. En altan eller terrasse, der giver oplevelsen af at være tættere på naturen, mens man stadig er hjemme – de løsninger finder du i hver af Bonavas ejerlejlighed i København. Legepladser til børn og hyggelige fællesarealer bliver også naturlige samlingspunkter for boligejere i enhver ejendom fra Bonava.

Vi bevarer Københavns historie

Bonava indretter bygninger, udearealer og ejerlejligheder alt efter omgivelsernes historiske rammer og natur. Når du vælger en ejerlejlighed i København fra Bonava, vil du derfor ikke opleve at flytte ind i en kold og steril bygningsblok. Tværtimod.

Selvom vores bygninger er nye, har de en historie at fortælle, og den historiske kontekst spejler sig i arkitekturen, designet og indretningen af udearealer samt ejerboliger. Mens vi bygger nyt, sørger vi for, at stedets fortælling lever videre blandt boligejere.

Kom tættere på naturen i din københavnske ejerlejlighed

Naturen er også en væsentlig del af vores arkitektur ved enhver ejerlejlighed i København. Vi inviterer den ind i lejlighederne via altaner og store vinduer, der giver en masse lys. Vi inviterer også dig ud i naturen med store terrasser og gårdmiljøer.

Hos Bonava kan du blive ejer af en lejlighed lige ud til vandet eller midt i parken, og vi sparer de gamle træer i området, når vi bygger dit kommende hjem. Se Bonavas ejerlejligheder i København, og se, om vi har en fælles tankegang.

Læs de københavnske boligejeres fortællinger

Da Nigel og Mikel købte deres nye ejerlejlighed i København af Bonava, valgte de Havnevigen på Islands Brygge. Et af deres hovedkriterier for at købe en nybygget ejerlejlighed var, at kvaliteten var i orden – både så de kunne spare penge på vedligeholdelse og vide, at deres bolig er miljøvenlig.

Læs deres historie om at købe en ny ejerlejlighed i København her.

…totalt ugeneret. Jeg vil gerne bo i byen, og samtidig have nogle af de kvaliteter, man har, når man er ude på landet. Her er ro, og det giver mulighed og plads til at slappe af. Vi føler, at vi har fundet et sted, hvor vi føler os hjemme.

Nigel og Mikel

Boligejere på Havnevigen

Livet i en nybygget ejerlejlighed i København

Den dag, du sætter nøglen i døren til din helt nye ejerlejlighed i København – det er den første dag i et helt nyt kapitel af dit liv. Den dag glemmer du aldrig.

Hos Bonava mener vi, at et hjem er mere end ejerlejlighedens fire vægge. Et hjem er også alt det omkring din lejlighed. Udearealerne, legepladsen, gårdmiljøet og de andre beboere. Et spirende fællesskab, du kan vokse sammen med, hvis du har lyst – måske i en nystartet løbeklub, til fælles fastelavn, sommer-grillfester og andre begivenheder, der kun bliver bedre, hvis I er flere.

Livet i en nybygget ejerlejlighed i København byder på masser af nye oplevelser. Både alene, sammen som familie og med de øvrige beboere i nabolaget. Hvis du leder efter en ejerlejlighed til salg i København, så kontakt os, og lad os vise dig dine muligheder.

Ejerlejligheder bygget af erfarne professionelle

Hos Bonava har vi bygget hjem og nabolag siden 1930’erne. Vi blev en selvstændig virksomhed i 2016 efter i mange år at have været en del af NCC.

Alle de ejerlejligheder og rækkehuse, vi har bygget gennem årene, er i dag rigtige hjem, hvor livet leves, og nye traditioner er opstået – både privat og i de nye fællesskaber, nabolagene har faciliteret.

Det er vi stolte af, og vi ser frem til at skabe endnu flere hjem i årene fremover. Vi glæder os til at stå bag dig hele vejen på lige netop din rejse mod drømmeboligen. Start med at finde en ejerlejlighed til salg i København her på siden.

Bonava book fremvisning

Få en privat fremvisning

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Book en privat fremvisning og hør mere om dine muligheder.

Læs mere

  

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere om vejen til din nye ejerlejlighed i København her på vores hjemmeside. Hvad enten det handler om bæredygtighed, processen fra køb til indflytning og kundeservice, er vi klar til at hjælpe dig.

Hvis du leder efter en ejerlejlighed til salg i København her og nu, eller vil vide, hvilket hjem der passer bedst til dig og din situation, kan du kontakte os direkte.