For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Bolig i København

Bonava Krøyers Plads Christianshavn

Se de nye boliger i København

København byder på oplevelser for enhver smag – både for børnefamilien, par uden børn, singler, bedste venner og alle andre. Her emmer af stemning og liv, og byen har et væld af dejlige områder fyldt med forskellige attraktioner og natur. Med en bolig i København får du muligheden for at bo tæt på det hele. Se vores boliger, og find en bolig til salg i København længere nede på siden.

Nye boliger til salg i København

København er Danmarks største by med knap 1,3 mio. mennesker og har en stor tiltrækningskraft på både unge og ældre. Den store tilflytning til hovedstaden gør, at der fortsat skyder nye bydele op, hvor du kan finde flere boliger til salg. København er i konstant udvikling med ny og spændende arkitektur, særligt i Ørestad og på dele af Islands Brygge. Hvis du leder efter en bolig i København, er det et godt tidspunkt at kigge på udbuddet nu, når projekterne er så mange. Se på boliger hos Bonava, og find en bolig til salg i København allerede i dag.

Bolig i København har mange fordele

Uanset om du foretrækker at gå, cykle eller tage bus/tog, er det nemt at komme omkring i København. Byens mange cykelstier har sat København på verdenskortet som en både miljøvenlig og innovativ by, og Metroen, S-togene og et effektivt netværk af busser gør det nemt at komme fra A til B.

Hvis du drømmer om en bolig i København, kan du se vores udvalg og finde en bolig til salg i en af hovedstadens hurtigt voksende bydele. Bonava bygger i de områder, hvor du kan glæde dig til lys, luft og natur – og samtidig er du tæt på byens puls. Find en bolig til salg i København under vores projekter.

Område
Boligtype
Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Nabolag i København

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i København

Bonava’s boligkoncept – Find den perfekte bolig til salg i København

Boligen danner rammen om dit liv, og derfor skal der være højt til loftet i både bogstavelig og overført betydning. Det er vigtigt for os at skabe boliger i København som hjem, hvor du er tryg og føler dig tilpas. Et hjem med plads til både små og store øjeblikke, lige fra en søndag på sofaen til den store fest om fredagen. Og alt det indimellem.

Vi har tænkt over alle detaljer i din nye bolig i København, og derfor får du et hjem med et sundt indeklima, som er trygt og rart at være i. Samtidig har vi fokus på at udvikle udendørsarealer, der indbyder til fællesskab. For fire vægge udgør ikke et hjem alene – omgivelserne er altafgørende for, hvorvidt du falder til. Derfor bygger vi ikke bare boliger hos Bonava – vi bygger hjem og nabolag.

Pige gynger på legeplads  i et  nybygget nabolag i København

Nyt, bæredygtigt og svanemærket

Når du vælger en af Bonava’s boliger i København, kan du være sikker på, at alt fungerer, som det skal. En ny bolig til salg hos Bonava betyder, at du i mange år kun skal tænke ganske lidt på vedligehold. Både din bolig og hele ejendommen er ny og bæredygtig – det vil sige, skabt til at holde i mange generationer. Vi bygger boliger med ressourceeffektive og bæredygtige materialer, der er nøje udvalgt, så de udgør det optimale hjem for dig, samtidig med at de er skånsomme mod planeten. Alle Bonava’s boliger som er til salg i København lige nu, er svanemærket. Det betyder, at dit hjem er frit for farlige kemikalier, og udearealerne er trygge for både dig og dine børn.

Stående kvinde i en bus i København

Bo tæt på det hele

Tag cyklen, snør løbeskoene, eller hop på S-toget – med en bolig i København kan du det hele, og der er frit valg på alle aktivitetshylder. Dyrk yoga i din gård den ene dag, og spil fodbold den næste. Eller hold fri, og nyd en kop kaffe – enten derhjemme, på udearealerne eller på nabocaféen. Udforsk de små charmerende gader og butikker, eller slap af i sofaen; uanset hvad du vælger, ligger byen for dine fødder. Vi sørger nemlig for at bygge, så du ikke er langt væk fra noget. Om det så er indkøb, skoler, offentlig transport, byliv eller natur, er det hele tæt på din en bolig i København.

Familie spiser middag på en altan i nybyggeri i København

Faciliteter for fællesskab

Fællesskabet med naboerne er en vigtig del af konceptet ved Bonava’s boliger i København. Som ny beboer i et af vores nye nabolag kan du derfor være med til at forme fællesskabet, som du synes. Måske er I nogle, der laver en løbeklub eller begynder på samme yogahold? Måske fejrer I fælles-fastelavn hver vinter, eller inviterer på gløgg og æbleskiver til jul? Hvis du har lyst, er der alle muligheder for at skabe nye traditioner sammen. Bonava skaber nabolag med faciliteter, som kalder på at mødes, bruge tid sammen og skabe nye traditioner. Derfor vil du finde spændende løsninger til indretningen af udearealerne, ved hver ejendom – det være grillområder, drivhuse, badefaciliteter eller noget helt fjerde.

  

Vi synes, at vi har scoret gevinsten beliggenhedsmæssigt her på Christianshavn.

Erik og Kari

Boligejere i Krøyers Plads

  

Bolig til salg i København – Find dit nye hjem

Hos Bonava finder du ikke blot ekspertise inden for nybyggede boliger i København – du finder mange års erfaring i at skabe hjem. Hos os er et hjem en helhedsoplevelse; lige fra optimale indre rammer i boligen til et optimeret nærmiljø og nabolag. Vi har både sociale og miljømæssige værdier, der bliver afspejlet i alle vores hjem.

Boliger i harmoni med natur

En nybygget bolig til salg i København kan for nogle give et billede af stål og beton. Sådan er det ikke hos Bonava. Vores boliger i København er skabt for at bringe naturen tættere på dig og dig tættere på naturen. I hver ejendom vil du derfor finde grønne løsninger, som medbringer flere fordele:

  • Beplantningen renser luften og dæmper støj fra byens mange gader
  • Der er lagt op til biodiversitet, så I kan få besøg af fugle og sommerfugle
  • Planter og vand virker afslappende og bidrager til dit velvære.

Se vores tidligere boliger i København for at få en fornemmelse af, hvordan vi bygger, her.

Lokalhistorie bevaret i nabolaget

Når du finder en ny bolig til salg i København på vores hjemmeside, kan du være sikker på, at dit hjem vil have en historie at fortælle. Vi bygger med fokus på at bevare den gamle hovedstads historie – den kan du se afspejlet i vores arkitektur på fællesområderne. Vi skaber sammenhæng mellem det nye og det gamle – tag eksempelvis et kig på vores boliger i Valby i København, og se, hvordan vi får lokalhistorien til at leve videre.

Læs mere om boligerne i Kulbanekvarteret i Valby her.

Sundhed og svanemærkning

En bolig i København fra Bonava danner rammer for din sundhed og velvære. Derfor bygger vi uden farlige kemikalier, som man ofte kan finde i andre steder i byen. Med en bolig fra Bonava får du en oase med ren luft – lige i midten af byen. Læs mere om hvad svanemærket betyder og se vores svanemærkede boliger i København, og find dit nye, trygge hjem allerede i dag.

Bæredygtighed skåner planeten og din økonomi

En bæredygtig bolig i København betyder, at byggematerialerne er holdbare, så naturens ressourcer ikke bliver udnyttet. For dig som boligejer betyder det, at du kun skal tænke ganske lidt på vedligehold i lang tid, og samtidig kan du sove trygt og med en god samvittighed over for planeten. Se vores boliger til salg i København, og vær med til at skåne miljøet og klimaet.

Over 80 års erfaring med boliger i hovedstaden

I 2016 blev Bonava en selvstændig virksomhed efter at have været en del af NCC i mange år. Vi har mere end 80 års erfaring i byggebranchen, og vi er stolte af, at alle de rækkehuse og lejligheder, vi har bygget gennem årene, i dag er levende hjem, der er formet af de familier, der bor i dem.

Køb en bolig i København fra Bonava

Når du finder en bolig til salg i København hos Bonava, er vi med dig på hele din rejse. Vi støtter og hjælper dig med at finde det perfekte rækkehus eller den perfekte lejlighed. Der, hvor mavefornemmelsen er helt rigtig. Der, hvor du føler, du er kommet hjem. Når du er flyttet ind, er vi stadig lige i nærheden.

Hvis noget ved din Københavnske bolig ikke er, som det skal være, er du altid velkommen til at kontakte os. Og så kontakter vi i øvrigt også dig to gange efter, at du er flyttet ind i boligen – bare så vi er sikre på, at alt er, som det skal være. Den første gang er et år efter din indflytning,. Den næste gang er fem år efter. Se vores nuværende projekter, og fin din bolig til salgs i København her på siden.

Flere boliger til salg i København

Hos Bonava har vi bygget mange hjem i København. Nogle af dem er Havnevigen på Islands Brygge, Kridtholmen på Teglholmen, Krøyers Plads på Christianshavn, m.fl. Alle sammen hjem med lys og luft, men samtidig tæt på byens puls. Og alle sammen hjem med en god sammenhæng mellem indre og ydre rammer.

Her er et rigtig godt fællesskab.

Jørgen

Boligejer i Havnevigen

  

Når du finder en bolig til salg i København hos Bonava, kan du være sikker på, at nærmiljøet er nærmest allestedsnærværende. Butikker, caféer, restauranter, naturoplevelser – det hele er tæt på og giver noget ekstra til byggeriet.

Hvis du er interesseret i en nybygget bolig i København, kan du tage et kig på enhver bolig til salg i København, vi har her på siden eller kontakte os for yderligere information.

To kvinder taler sammen, hvor den ene er ejendomsmægler

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere