Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Boliger i København

Se de nye boliger i København

København byder på oplevelser for enhver smag – både for børnefamilien, par uden børn, singler, bedste venner og alle andre. Her emmer af stemning og liv, og byen har et væld af dejlige områder fyldt med forskellige attraktioner og natur. Med en bolig i København får du muligheden for at bo tæt på det hele. 

Nye boliger i København

København er Danmarks største by med knap 1,3 mio. mennesker og har en stor tiltrækningskraft på både unge og ældre. Den store tilflytning til København gør, at der fortsat skyder nye bydele op, og byen er i konstant udvikling med blandt andet flere projektsalg i København og omegn. Det betyder meget ny og spændende arkitektur, særligt i Ørestad og på dele af Islands Brygge.  

Uanset om du foretrækker at gå, cykle eller tage bus/tog, er det nemt at komme omkring i København. Byens mange cykelstier har sat København på verdenskortet som en både miljøvenlig og innovativ by, og Metroen, S-togene og et effektivt netværk af busser gør det nemt at komme fra A til B.  

Selv om København er stor nok til at rumme mennesker og arkitektur af enhver karakter, er den samtidig lille nok til at cykle fra den ene ende til den anden på kun 20 minutter.  

Hvis du drømmer om en nybygget bolig i København, bygger vi hos Bonava nye hjem og nabolag på Islands Brygge og i Ørestad Syd. Med en bolig i et af de to områder, kan du glæde dig over lys og luft – og samtidig er du tæt på byens puls. 

Vores projekter i København

Nabolag i København

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i København

Din nybyggede bolig i København 

Visse ting i livet glemmer man aldrig. At få nøglerne til din nye bolig i København er en af dem. Her er tale om en af den slags oplevelser, der bliver siddende; følelsen af nøglerne i hånden, lyden, når nøglen bliver drejet i låsen, og duften af en helt ny bolig, der er parat til at rumme alle de store og små oplevelser, der udgør dit liv – og dit hjem.  

Projektsalg i København af Bonava

Hvis du er på udkig efter projektsalg i København, har vi hos Bonava muligheder, som kan være et godt bud til dig. Når du har købt en lejlighed i København, som er skabt af Bonava, kan du være sikker på, at alt fungerer, som det skal. Vi bygger med ressourceeffektive og bæredygtige materialer, der er nøje udvalgt, så de udgør det optimale hjem for dig, samtidig med at de er skånsomme mod planeten. En bolig skal nemlig ikke bare være en bolig – det skal være et hjem, og vi bygger, så der er plads til både møbler og drømme.  

Boligen – dit nye hjem – danner rammen om dit liv, og derfor skal der være højt til loftet i både bogstavelig og overført betydning. Det er vigtigt for os at skabe hjem, hvor du er tryg og føler dig tilpas. Et hjem med plads til både små og store øjeblikke, lige fra en søndag på sofaen til den store fest om fredagen. Og alt det indimellem.   
 
Vi har tænkt over alle detaljer, og derfor får du et hjem med et sundt indeklima, som er trygt og rart at være i. Samtidig har vi fokus på at udvikle udendørsarealer, der indbyder til fællesskab. For fire vægge udgør ikke et hjem alene – omgivelserne er altafgørende for, hvorvidt du falder til. Derfor bygger vi ikke bare boliger hos Bonava – vi bygger hjem og nabolag.

Bolig i København – en hovedstad for alle 

Tag cyklen, snør løbeskoene, eller hop på S-toget – i København kan du det hele, og en bolig her giver dig frit valg på alle aktivitetshylder. Dyrk yoga den ene dag, og spil fodbold den næste. Eller hold fri, og nyd en kop kaffe – enten derhjemme, på udearealerne eller på en café. Udforsk de små charmerende gader og butikker, eller slap af i sofaen; uanset hvad du vælger, ligger byen for dine fødder. Vi sørger nemlig for at bygge, så du ikke er langt væk fra noget. Om det så er indkøb, skoler, offentlig transport, byliv eller nærmiljø. 

Fællesskabet med naboerne er, hvad du gør det til – som ny beboer i et nyt nabolag kan du være med til at forme det, som du synes. Måske er I nogle, der laver en løbeklub eller begynder på samme yogahold? Måske fejrer I fælles-fastelavn hver vinter, eller inviterer på gløgg og æbleskiver til jul? Hvis du har lyst, er der alle muligheder for at skabe nye traditioner sammen. 

Vi synes, at vi har scoret gevinsten beliggenhedsmæssigt her på Christianshavn.

Erik og Kari

Boligejere i Krøyers Plads

Bonava – vi hjælper dig med at finde hjem 

Hos Bonava finder du ikke blot ekspertise inden for nybyggede boliger – du finder mange års erfaring i at skabe og finde hjem. Hos os er et hjem en helhedsoplevelse; lige fra optimale indre rammer til et optimeret nærmiljø og nabolag. Vi har både sociale og miljømæssige værdier, der bliver afspejlet i alle vores hjem. 

I 2016 blev Bonava en selvstændig virksomhed efter at have været en del af NCC i mange år. Vi har mere end 80 års erfaring i byggebranchen, og vi er stolte af, at alle de rækkehuse og lejligheder, vi har bygget gennem årene, i dag er levende hjem, der er formet af de familier, der bor i dem.  

Køb projektsalg i København med Bonava

Når du vælger Bonava til at finde hjem, er vi med dig på hele din rejse. Vi støtter og hjælper dig med at finde det perfekte rækkehus eller den perfekte lejlighed. Der, hvor mavefornemmelsen er helt rigtig. Der, hvor du føler, du er kommet hjem. Når du er flyttet ind, er vi stadig lige i nærheden.

Hvis noget mod forventning ikke er, som det skal være, er du altid velkommen til at kontakte os. Og så kontakter vi i øvrigt også dig to gange efter, at du er flyttet ind – bare så vi er sikre på, at alt er, som det skal være. Den første gang er et år efter, byggeriet står færdigt. Den næste gang er fem år efter. 

Flere boliger i København 

Hos Bonava bygger vi – og har bygget – mange hjem i København. Nogle af dem er Havnevigen på Islands Brygge, Kridtholmen på Teglholmen, Krøyers Plads på Christianshavn, m.fl. Alle sammen hjem med lys og luft, men samtidig tæt på byens puls. Og alle sammen hjem med en god sammenhæng mellem indre og ydre rammer.  

Her er et rigtig godt fællesskab.

Jørgen

Boligejer i Havnevigen

I København er nærmiljøet nærmest allestedsnærværende. Butikker, caféer, restauranter, naturoplevelser – det hele er tæt på og giver noget ekstra til byggeriet.  

Hvis du er interesseret i en nybygget bolig i København, kan du tage et kig på vores boliger til salg i København, eller kontakte os for yderligere information.  

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere