For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Lejlighed i Rungsted Kyst

Køb ny lejlighed i Rungsted Kyst

Slå dørene op til altanen, og nyd den friske skov- og havluft og følelsen af at være tæt på det hele. Med en ejerlejlighed i Rungsted Kyst har du alt, hvad du skal bruge, lige inden for rækkevidde.

Med en lejlighed i det attraktive og indbydende Rungsted er du tæt på både himmel, hav og golfbaner. Og en skøn skov, hvor du kan tilbagelægge mange kilometer med hunden eller i løbeskoene. Køb ind i de lækre dagligvarebutikker, der ligger lige om hjørnet, følg børnene i de gode skoler, og nyd livet på hyggelige Rungsted Havn.

Det er både attraktivt og hyggeligt at bo i Rungsted, og med en ejerlejlighed her har du et hjem for livet. Køb ind i MENY eller Irma på Torvet, hent take-away fra Letz Sushi, eller nyd en lækker bøf på M.A.S.H på Rungsted Havn. Gå en tur i Rungsted Hegn, eller spænd cykelhjelmen, og tag den over stok og sten ad de anlagte mountainbike-tracks.

Hos Bonava kan du få en lejlighed tæt på Rungsted Kyst Station. Med en lejlighed her er det bare at gå ud af døren for at fange næste kystbanetog til København eller Helsingør – transporten er både nem og pålidelig, og på blot en halv time står du på Københavns Hovedbanegård.

Vores nybyggede boliger til salg i Rungsted Kyst

Når du bor i en nybygget lejlighed i Rungsted fra Bonava, er der mange ting, du ikke behøver tænke over. Vedligeholdelse, blandt andet. Fordi lejligheden er helt ny, er der et minimum af ting, der skal vedligeholdes, og desuden sørger vi for at bygge i kvalitetsmaterialer, så vedligeholdelsen kommer til at fylde endnu mindre. Vi bygger også miljøvenligt. Det vil sige, at du får et optimalt indeklima og et fornuftigt energiforbrug. Det er bæredygtigt – både for dig og miljøet.

Hos Bonava gør vi desuden meget ud af at anlægge indbydende fællesområder omkring de nybyggede ejerlejligheder i Rungsted. Det gør vi, fordi et hjem bliver udgjort af mere end sine fire vægge. Fællesskabet er en vigtig faktor, og takket være de rekreative områder kan du til- og fravælge fællesskabet med dine naboer, som du har lyst til. I kan evt. vælge at skabe jeres egne traditioner og skikke i byggeriet – i en ny boligforening er alt muligt.

En fordel at vælge nybyggeri i Rungsted Kyst af Bonava

En nybygget bolig i Rungsted fra Bonava er en investering i et hjem for livet.

Når du investerer i nybyggeri i Rungsted Kyst fra os, er du med på hele rejsen mod drømmeboligen – lige fra første spadestik til nøglefærdig bolig. Og vi sørger for at holde dig orienteret om byggeriet undervejs, blandt andet via nyhedsbreve, sociale medier og forskellige arrangementer. Nogle af disse arrangementer er åben byggeplads og så naturligvis rejsegilde, hvor både boligernes fremskridt og håndværkernes flid bliver fejret.

Med en nybygget ejerlejlighed i Rungsted får du en bolig bygget i kvalitetsmaterialer med et godt indeklima og en god boligøkonomi alt imens du får alle muligheder for at føre en aktiv livsstil, og dine børn får et trygt og godt sted at vokse op.

Dit nye nabolag med en lejlighed i Rungsted Kyst

Rungsted er mange ting – skønne gåture i Rungsted Hegn, en løbe- eller cykeltur op ad Strandvejen, en shoppetur i Hørsholm eller en is på Rungsted Havn. Eller hvad med en stille kop kaffe på Karen Blixen Museet, hvor du kan gå en tur i den skønne have og nyde synet af de smukke planter? Mulighederne er mange, og inden for ganske få kilometer fra din nye lejlighed er der masser af ting at vælge imellem.

Rungsted Kyst har plads til din indre atlet

I Rungsted er det muligt for alvor at udfolde din indre atlet. Eller bare nyde en aktiv hverdag, alt efter ambitionsniveau. Du kan løbe lange eller korte ture i skoven eller langs Strandvejen, spille golf på de lækre golfbaner, der ligger umiddelbart op ad din nye ejerlejlighed, eller kaste dig over sejlsport i Rungsted Havn. Eller hvad med svømning, ishockey eller fodbold, som du kan dyrke masser af i Hørsholm Idrætspark, der ligger tæt på lejlighederne.

Oplevelser for alle – både inde og ude

I Hørsholm finder du både Hovedgaden og Hørsholm Midtpunkt, hvor du kan shoppe tøj og interiør fra de bedste mærker. På Rungsted Havn kan børnene more sig med krabbevæddeløb i årets lune måneder, og når den bedste krabbe har vundet, kan I sammen nyde en is – eller en hyggelig frokost – med udsigt over havet og de mange lystbåde.

Er du til store naturoplevelser, byder Rungsted Hegn på et væld af dem både til fods og på mountainbike, og det gør en tur nordpå ad Strandvejen også. Her finder du blandt andet Nivå Ådal, der er et fredet og meget smukt område. Gå desuden ikke glip af en is i Mikkelborg, når vejret er til det. Her kan du dyppe tæerne i vandet, mens solen bager på næsen.

Om Bonava

Hos Bonava skaber vi hjem og nabolag. Det har vi gjort i over 80 år, og vi ser frem til at skabe endnu flere i de næste mange år. Vores navn symboliserer hjem og samlingspunkter, og det er lige netop det, vi lever af – at skabe levende hjem til forskellige mennesker, der så selv tilsætter liv og sjæl til lejligheden og området omkring.

Når du køber en nybygget bolig i Rungsted fra Bonava, følges vi med dig på rejsen mod drømmeboligen. Glæd til dig at finde helt hjem i en lejlighed i Rungsted Kyst.

Vi har skabt flere hjem og nabolag. Læs om alle vores tidligere projekter i Danmark her.

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere