Boliger i Rungsted Kyst

boliger i hørsholm

Find din nye bolig i Rungsted Kyst

Vil du bo tæt på skoven og vandet i et hyggeligt område med golfbanen praktisk taget lige i baghaven og byliv tæt på? Så er vores nye boliger i Rungsted Kyst lige noget for dig. Her er du i nærheden af alt lige fra lækre spisesteder og dagligvareindkøb til gode skoler og daginstitutioner. Og vidunderlige løberuter i Rungsted Hegn og langs Strandvejen.

Der er trygt og godt at bo i Rungsted, hvor du er tæt på offentlig transport, vand og natur – og med Hørsholm by kun få kilometer væk kan du altid få, hvad du har brug for kun en kort køre- eller spadseretur væk.

Vores nye boliger kommer til at ligge i området lige ved Rungsted Kyst Station – en fantastisk beliggenhed lige op ad golfbanerne og med bl.a. MENY, Irma og Letz Sushi på Rungsted Torv, der ligger lige ved siden af. Ganske tæt på finder du Karen Blixen Museet, der også har en hyggelig café, og på Rungsted Havn får du rig mulighed for at nyde en drink i solnedgangen med udsigt til lystbådene – med mindre du altså hellere vil nyde den på altanen i din nye bolig.

Boliger til salg i Rungsted Kyst

Vores nybyggede boliger til salg i Rungsted Kyst

Med en nybygget bolig i Rungsted Kyst får du det hele – en gennemtænkt planløsning, al den plads, du skal bruge, et godt lysindfald og indbydende grønne, rekreative områder, der inviterer til fællesskab.

Når vi bygger nye boliger hos Bonava, gør vi meget ud af at bygge så bæredygtigt som muligt – både for miljøet og menneskenes skyld. Vi bruger udelukkende kvalitetsmaterialer, der er så ressourceeffektive som muligt. På den måde får du det optimale indeklima og en god boligøkonomi.

Vi er opmærksomme på alle detaljer både inde og ude, og de grønne områder omkring boligen er lige så gennemtænkte som planløsningen i selve boligen. Det gør vi, fordi vi mener, at et hjem udgøres af mere end de fire vægge, der omgiver det, og ved at skabe et naturligt rum for fællesskab med dine naboer, tilføjer vi hjemmet en ekstra dimension.

Dit nye nabolag i en bolig i Rungsted Kyst

Når du investerer i en bolig i Rungsted Kyst bygget af Bonava, får du en bolig i et attraktivt område tæt på Rungsted Kyst Station, der bliver betjent af Kystbanen. Du kan altså være i København eller Helsingør på ganske kort tid, hvilket er fordelagtigt både for dig, der pendler, og dig, der gerne vil nyde godt af storbylivet fra tid til anden.

Kun en kilometer væk finder du Rungsted Havn, hvor du kan spise middag, give ungerne en is eller, om sommeren, have det sjovt med krabbevæddeløb. Blot tre kilometer fra boligerne finder du Hørsholm Midtpunkt, der lokker med mange forskellige tøj- og interiørbutikker, samt Hørsholm Hovedgade, der også byder på et stort udvalg af butikker. Der er kort sagt alt, hvad du skal bruge inden for en ganske kort afstand. Og naturoplevelser er der også mange af – både langs Strandvejen, der mod nord tager dig til charmerende Mikkelborg og den fredede Nivå Ådal, og i Rungsted Hegn, hvor du kan både løbe, gå tur med hunden og tage en tur på mountainbike.

Om Bonava

Bonava skaber hjem og nabolag, og det har vi gjort i mere end 80 år. Vores navn er svensk og er en sammentrækning af ordene ’bo’ og ’nav’, der symboliserer vores kernekompetencer; hjem og samlingspunkter. Vi blev en en selvstændig virksomhed i 2016, og vi ser frem til at skabe endnu flere bæredygtige hjem og trygge samlingspunkter for alle.

Er du interesseret i at se vores færdige hjem og nabolag i Danmark? Klik her og se vores referencer.

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere