For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Ejerlejlighed i Hørsholm

Nye ejerlejligheder i Hørsholm

Åbn dørene til din lyse, luftige altan, og mærk solens stråler på din hud. Nyd den friske brise og duften af skov og hav. Med en ejerlejlighed i Hørsholm er du tæt på det hele; du har naturen lige om hjørnet og det samme med Kystbanen, der på ingen tid kan bringe dig til Helsingør eller København.

Har du lyst til at drømme dig væk i lystbådenes duvende vuggen, ligger Rungsted Havn blot 1 km væk; her kan du nyde en romantisk middag med din udkårne, eller du kan tage på familieudflugt til Rungsted Strand, der ligger lige ved siden af. Du kan også bare gå en aftentur, mens du drømmer om at kappe fortøjningerne til et af de luksuriøse fartøjer og tage på eventyr på de syv have.

Køb en ny ejerlejlighed i Hørsholm

Med en lejlighed i Hørsholm får du det hele: højt til himlen og nærhed til alting. Fritidsaktiviteter, offentlig transport, gode skoler og daginstitutioner samt dagligvareindkøb; du har det hele inden for rækkevidde. Din nye ejerlejlighed i Hørsholm fra Bonava ligger et stenkast fra Rungsted Torv, hvor du kan vælge mellem Irma og MENY, når du skal handle. Og når der er noget særligt at fejre, kan du begive dig et par kilometer op ad vejen til Købmand Dalgaard og hans delikatesseafdeling i Kongevejscenteret. Så er du sikker på at imponere dit selskab. Der er også et bredt udvalg af lækre spisesteder, du kan frekventere eller tage mad med hjem fra.

Hørsholm og Rungsted er et mondænt og trygt sted at bo, og med en lejlighed her får du et hjem for livet. Et hjem, der ligger lige i smørhullet mellem golfbanerne, Kystbanen, havnen og det smukke Rungsted Hegn, der lokker med gode løbe- og cykelruter. Selv om du hverken cykler eller løber, er skovområdet perfekt til afslapning og en rolig gåtur – grønt er som bekendt godt for øjnene, og i Rungsted Havn er der grønt, så langt øjet rækker.

Vores nybyggede lejligheder i Hørsholm kommer til at ligge på en måde, så dine børn via stisystemer nemt og sikkert kan komme både til og fra skole og fritidsaktiviteter. Samtidig bliver lejlighederne lyse og lækre med optimal udnyttelse af kvadratmeterne og perfekt lysindfald. Umiddelbart uden for din hoveddør bliver der anlagt rekreative grønne områder, der indbyder til både hvile, solotid og fællesskab.

Find jeres nye hjem i Hørsholm

Vi bygger nyt nabolag i

Nybyggede ejerlejligheder i Hørsholm

Når du køber en nybygget ejerlejlighed i Hørsholm fra Bonava, køber du samtidig en tryg og komfortabel livsstil. I vores lejligheder skal du nemlig ikke bruge ret mange kræfter på vedligeholdelse, da de er bygget i materialer af høj kvalitet, som holder længe. Det betyder, at du kan bruge din dyrebare tid på sjovere ting end at reparere din bolig. Og samtidig kan du nyde det behagelige og sunde indeklima, der automatisk kommer, når der bygges bæredygtigt i ressourceeffektive materialer. Det sparer dig penge i det lange løb og er med til at skåne miljøet.

Lige op ad de nye ejerlejligheder i Hørsholm anlægger vi indbydende, grønne rekreative udendørsområder, hvor du kan slå en sludder af med naboen, drikke en kop kaffe på en solrig dag – med mindre du foretrækker at gøre det på din egen altan – eller blot nyde en stille stund. Hos Bonava vægter vi udendørsarealerne lige så højt som indendørsarealerne, da det er nabolaget, som er med til at skabe et hjem. Det er i nabolaget, fællesskaberne findes, og fællesskaber er nødvendige for, at man for alvor trives et sted. Du bestemmer selv, om du vil indgå helt eller delvist i fællesskabet; vi sørger blot for, at alle forudsætninger er til stede, så du kan nyde dine nye omgivelser sammen med dine naboer, hvis du har lyst.

En af fordelene ved et helt nyt lejlighedsbyggeri er desuden også, at du selv kan være med til at danne grundreglerne for fællesskabet – ønsker I at stifte en løbeklub og/eller planlægge et årligt loppemarked, står det jer frit for. Det er jer, der bor i lejlighederne i Hørsholm, der er med til at forme fællesskabet og dermed nabolaget.

Dit nye nabolag – lejlighed i Hørsholm

Hvis du er aktiv i din fritid – eller gerne vil være det – er en lejlighed i Hørsholm det helt rigtige valg for dig. Beliggenheden giver dig alle muligheder for fysisk udfoldelse, uanset ambitionsniveau. Rungsted Hegn og Folehaveskoven har mange spændende og udfordrende løbe- og cykelruter, og hvis du foretrækker at løbe eller cykle lige strækninger på asfalt, ligger Strandvejen tæt på din nye bolig og byder sig til. Det er også oplagt at kaste sig over sejlsport; med Rungsted Havn kun 1 km væk er det nemt at komme til og fra. Hvis du foretrækker holdsport, kan du spille fodbold eller ishockey i og omkring Hørsholm Idrætspark, der også rummer en stor svømmehal. Det er nemt at komme fra din nye lejlighed til Idrætsparken via stisystemer, så dine store børn kan trygt gå vejen selv.

Hvis du foretrækker at holde en lav puls eller blot gerne vil skifte sportstøjet ud med aktiviteter i et mere adstadigt tempo en dag eller to, er der også masser at tage sig til i området. Karen Blixen Museet, der ligger tæt på de nye ejerlejligheder, byder både på kulturelle input, en smuk have og dejlig kaffe. På Rungsted Havn kan du fiske krabber med familiens yngste og lade dem (krabberne, ikke familiens yngste) løbe om kap ned i havnebassinet på den dertil indrettede væddeløbsbane. Aflæg Hørsholm Midtpunkt og Hørsholm Hovedgade et besøg, hvis shoppetrangen tager over, og handl lækre råvarer hos Købmand Dalgaard i Kongevejscenteret.

Du kan også køre en tur ud af Strandvejen og gøre holdt i den fredede Nivå Ådal, og på enten ud- eller hjemturen kan du forkæle dig selv og familien med en is i Mikkelborg, mens du nyder udsigten over Øresund og dypper tæerne eller måske hele kroppen, hvis vejret er med dig.

Hvem er Bonava?

Hos Bonava skaber vi ikke bare hjem – vi skaber hjem og nabolag. Vi står bag et væld af levende hjem, og vi bygger hele tiden flere, som du kan være med til at sætte dit præg på. Vi glæder os til at følge med dig på netop din rejse mod din drømmebolig. Velkommen hjem til din nye ejerlejlighed i Hørsholm.

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere