Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Glostrup nybyggeri

Nybyggeri i Glostrup

Leder du efter nybyggeri i Glostrup? Glostrup er en alsidig by med masser at byde på – et naturligt samlingspunkt uden for København. Indfri drømmen om en nybygget lejlighed med egen altan til at nyde solen i godt selskab; læs mere om vores nybyggeri i Glostrup her. 

Nybyggeri Glostrup

Din bolig er mere end blot fire vægge og et loft. Det er her, du samler familie og venner til hyggelige stunder med god mad og spil. Her, du kommer hjem til efter arbejde. Her, du slapper af på sofaen om søndagen. Dit hjem er en vigtig del af dig, og rammerne uden for dit hjem er mindst lige så vigtige. Med vores nybyggeri i Glostrup, får du et hjem med gode udendørs faciliteter, hvor du kan nyde de lyse sommeraftener.

 

Vores nybyggede hjem i Glostrup

  • Soveværelser1
  • Størrelse (BBR)77 m²
  • Pris2 395 000 kr.
  • Antal hjem24
Indflytningsklar

Find jeres nye hjem i Glostrup

Vi bygger nye nabolag i

Flyt ind i dit eget nybyggeri i glostrup

Når du køber et hjem i Glostrup, køber du et nøglefærdigt hjem. Du skal altså bare flytte ind og indrette dig præcis, som du drømmer om. De nybyggede boliger i Glostrup giver dig muligheden for en behagelig hverdag med minimal vedligeholdelse. I stedet kan du bruge din tid på sjove fritidsaktiviteter – glæd dig f.eks. til en tur i Egeparken, hvor du kan teste balancen med de mindste i den anlagte klatreskov.

Alle vores nybyggede boliger i Glostrup har egen altan, tagterrasse eller have med terrasse. Byggeriet har også en lækker, fælles tagterrasse, der er som skabt til sommerfester med familien og solrige sommersøndage på langs. 
 
Nybyggeriet er opført med gode, miljøvenlige kvalitetsmaterialer. Det giver en lang holdbarhed og en smuk finish, og du skal, som nævnt, ikke bruge meget tid på vedligeholdelse. Samtidig giver det et godt indeklima og et lavt energiforbrug

Dit nye nabolag i Glostrup

Som beboer i en nybygget bolig i Stadionkvarteret i Glostrup, bliver du nabo til Egeparken og Glostrup fritidscenter, der har både svømmehal og boldbaner. Samtidig kommer du til at bo i en dynamisk kommune, der vokser støt – flere og flere har fået øjnene op for Glostrups mange kvaliteter; den naturskønne beliggenhed og nærheden til København er tillokkende for de fleste, både børnefamilier og øvrige familier.  

Glostrups byliv er både rigt og mangfoldigt og byder på masser af shopping, kulturelle oplevelser i teatret og på biblioteket, film i biografen og så en lang række forskellige sportsaktiviteter. S-togsforbindelserne er gode, og når Københavns nye letbane bliver etableret, får den hele fire stop i Glostrup, hvoraf det ene er planlagt i umiddelbar nærhed af din nybyggede bolig.  

Naturoplevelser kan du også få i rigt omfang– hvad med en gåtur i Egeparken eller Byparken, Glostrups svar på en romantisk have, hvor du finder en hyggelig, lille sø og store, gamle kirsebærtræer. Gå på opdagelse ad glemte stier alene eller sammen med familien, og tag de yngste med i ’Glostrup Hule’, hvor landevejsrøvere gemte sig i gamle dage og overraskede de hestevogne, der var på vejen mellem Roskilde og København. Hvis I kan finde den, altså. 

Hvem er Bonava?

Hos Bonava skaber vi ikke bare boliger, vi skaber hjem og nabolag. Dette er muligt med nybyggeri, for her formes nabolaget af beboerne fra bunden. Du er garanteret nybyggeri af høj kvalitet med gennemtænkte og gennemprøvede planløsninger og rekreative områder.

Vi har bygget hjem og nabolag siden 1930’erne, og vores navn, der er en sammentrækning af hhv. ’bo’ og ’nav’, betyder hjem og samlingspunkt. 

Vi glæder os til at være en del af din rejse på vej mod din nybyggede bolig i Glostrup; lige fra du skriver under første gang, til du træder ind ad døren i ditnøglefærdige hjem. Velkommen hjem til Glostrup. 

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere