Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed i Glostrup

Ejerlejlighed til salg i Glostrup

Der er rigtig mange gode grunde til at lede efter en ejerlejlighed i Glostrup. Her kommer du til at bo i en by, hvor du har natur, fællesskab og byliv omkring dig. Glostrup ligger blot 20 minutter fra København med S-tog, og du har også gode transportforbindelser, så det er let at komme til og fra dit nye hjem. Uanset om du skal på arbejde, besøge venner eller måske på en lille weekendudflugt – find en ejerlejlighed til salg i Glostrup, og bo tæt på alt det, hjertet begærer.

Ejerlejligheder i Glostrup sælges

Bliv en del af fællesskabet med en ny ejerlejlighed i Glostrup. Bonava har ejerlejligheder til salg i Glostrups Egehusene, lige ved siden af Glostrup stadion. Egehusene består af fire punkthuse med i alt 48 ejerlejligheder og ligger skønt med den hyggelige Egepark som nabo.

Ejerlejlighederne i Glostrup er en del af det eksisterende nabolag Stadionkvarteret, som byder på et hyggeligt og etableret boligområde med plads til både dig og din familie.

Se vores projekter, og find din nye ejerlejlighed i Glostrup allerede i dag.

 

Vores nye ejerlejligheder i Glostrup

  • Soveværelser1
  • Størrelse (BBR)77 m²
  • Pris2.395.000 kr.
  • Antal hjem24
Indflytningsklar/Til salg
Planlagt/Præsalg
Udsolgt

Find jeres nye hjem i Glostrup

Vi bygger nyt nabolag i

Køb en ejerlejlighed i Glostrups Egehusene

At købe en ny ejerlejlighed i Glostrup kan være en af de største beslutninger, og der er meget, man skal tage stilling til. Hvor stor skal boligen være? Hvilket nabolag? Hvad skal det koste? Og hvad skal du være særligt opmærksom på?

I de nybyggede ejerlejligheder i Glostrup venter en hverdag i moderne og lyse omgivelser i hjemmet. Når du finder en ejerlejlighed gennem Bonava, kan du nemlig være sikker på, at den er helt ny og klar til indflytning.

Fællesarealerne i din nye ejerlejlighed i Glostrup er indrettet med mange hyggelige samlingspunkter, hvor der er masser af mulighed for at slappe af og tilbringe tid med venner og familie i nabolaget.

Se vores projekter, og find en ejerlejlighed til salg i Glostrup højere oppe på siden.

Mød Egehusene – Dit nye hjem

Alle ejerlejligheder i Egehusene er indrettet med en stor, fælles tagterrasse, hvor du får rig mulighed for at nyde både solen og omgivelserne i årets lune måneder. Du kan naturligvis også vælge at nyde en stille stund på din egen altan, tagterrasse eller have.

Egehusene giver dig mulighed for at lære dine naboer at kende, da I alle flytter ind i nabolaget nogenlunde samtidig. Måske I vil etablere en fælles løbeklub eller arrangere grillhygge på tagterrassen? Vær med til at skabe fælles traditioner og arrangementer i dit nye nabolag i Glostrups Egehusene.

Se vores projekt Egehusene, og find den perfekte ejerlejlighed til salg i Glostrup hos Bonava »

siteassets/stemningsbilleder/580x400/bonava-nybyggeri-indretning-580x400.jpg

Bæredygtig ejerlejlighed i Glostrup

Hos Bonava bygger vi med bæredygtighed for øje, både når det gælder det miljømæssige og det sociale aspekt. Det bliver afspejlet i hver en ejerlejlighed i Glostrup, vi tilbyder. Ud over at bygge med ressourceeffektive materialer i høj kvalitet, skaber vi også nabolag og nærområder med plads til både store og små. Og til at være både sammen og hver for sig. Med en ejerlejlighed i Glostrups Egehusene bor du lige mellem Glostrups inspirerende butiksliv og skøn natur, så du kan glæde dig til en hverdag med masser af muligheder.

siteassets/01---projekter/egehusene/egehusene-bonava-have-580x400.jpg

Udnyt mulighederne i nabolaget

Ejerlejligheder til salg i Glostrup er din vej til et liv med både kultur og natur lige udenfor døren. Har du grønne fingre, eller er du blot glad for at tilbringe tid udenfor, kan du nyde de indbydende udendørsarealer enten i form af privat altan, tagterrasse eller have med terrasse. Din ejerlejlighed i Glostrup har det hele. Du kan også gøre brug af den store fælles tagterrasse, du får adgang til, når du bor i en ejerlejlighed i Glostrups Egehusene. Her kan du drikke en kop kaffe med naboerne eller invitere til fødselsdagsfest i sommermånederne. Derudover har du rig mulighed for udendørsaktiviteter med det store netværk af motionsstier, som du finder ved siden af din ejerlejlighed i Glostrup.

Læs mere om Egehusene, og find din nye ejerlejlighed til salg i Glostrup
siteassets/01---projekter/egehusene/glostrup-centrum-580x400.png

Oplev Glostrup i vækst

Find en ejerlejlighed til salg i Glostrup, og oplev byens udvikling. Glostrup har fokus på borgernes velvære, og det kan mærkes på sammensætningen af aktivitetstilbud, shopping- og naturoplevelser. Med en ejerlejlighed i Glostrup, kan du være sikker på at have et rigt kultur- og byliv, og der er mange muligheder for at gå på opdagelse i de omkringliggende parker og skove. På biblioteket er der ofte spændende foredrag og udstillinger, og byens lokale scene byder på mange interessante forestillinger. Du finder gode indkøbsmuligheder på Glostrup butikstorv, få minutters gang fra dit hjem i Egehusene, og byens shoppingcenter har et stort udvalg af tøjbutikker og specialforretninger – kun to kilometer fra din nye ejerlejlighed i Glostrup. Der er derfor masser af muligheder for at opleve noget, og når du trænger til at røre dig, ligger skove, parker og motionsstier bogstaveligt talt for dine fødder.

siteassets/stemningsbilleder/580x400/bonava-byliv-bus-offentligt-transport-580x400.jpg

Tæt på natur og storby

Som beboer i en af Bonava’s ejerlejligheder til salg, kan du være sikker på, at du kommer til at bo tæt på både naturen og storbylivet. Trænger du til en tur i hovedstaden? København er kun 20 minutter væk fra din ejerlejlighed i Glostrup, hvis du tager S-toget. Og når den nye letbane åbner, får du glæde af endnu bedre transport på tværs af Storkøbenhavn. Hvis du er i bil, er du på motorvejen på ingen tid, og derfra er det nemt at komme lige derhen, hvor du vil.

siteassets/01---projekter/egehusene/glostrup-natur-580x400.png

Ejerlejligheder inklusiv alt

Hos Bonava prøver vi at forbinde det bedste af alle verdener; du er tæt på både by og natur, dit hjem er helt nyt, og du bliver en del af et spirende og aktivt nabolag. Find en ejerlejlighed i Glostrup, og nyd en mountainbiketur i skoven efter arbejde eller en tenniskamp med naboen lige ved siden af dit hjem. Gode naboskaber er med til at skabe et trygt og hyggeligt nabolag, og dermed en endnu større følelse af hjem. Hos Bonava lægger vi vægt på hjem og fællesskab. Igennem mange år i byggebranchen har vi undersøgt, hvad der gør folk lykkelige i de boliger, vi bygger. Det viser sig, at vi trives bedst, hvor der er muligheder for fællesskab. Derfor har vi i Bonava indrettet området omkring vores ejerlejligheder i Glostrup med en masse fælles faciliteter.

  

Om os bag ejerlejlighederne til salg i Glostrup

Bonava har bygget hjem siden 1930’erne. Levende hjem, der er formet efter de mennesker, der bor i dem. Det gør os både glade og stolte at se. Vores navn, Bonava, er sammensat af de to svenske ord ”bo” og ”nav”, der repræsenterer hjem og samlingspunkt. For det er lige det, vi gør; vi bygger hjem, der samler og forener.
Det vil du også opleve, når du finder en ejerlejlighed i Glostrup, indrettet efter vores, og forhåbentlig også dine, værdier.

Få en ejerlejlighed i Glostrup fra erfarne hænder

Efter i en årrække at have været en del af NCC, blev vi i Bonava en selvstændig virksomhed i 2016. En virksomhed, der står bag dig hele vejen på din spændende rejse mod drømmeboligen. Lige fra din første interesse i en af de ejerlejligheder, vi har til salg i Glostrup til drømmeboligen er fundet, og du er flyttet ind.

Hvis du er på udkig efter en ejerlejlighed i Glostrup, kontakt os nederst på siden, og lad os hjælpe dig i gang.

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere