Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed Glostrup

Ejerlejlighed Glostrup

Der er rigtig mange gode grunde til at lede efter en ejerlejlighed i Glostrup. Her kommer du til at bo i en by, hvor du har natur, fællesskab og byliv omkring dig. Glostrup ligger blot 20 minutter fra København med S-tog, og du har også gode trafikale forbindelser, så det er let at komme til og fra din nye ejerlejlighed. Uanset om du skal på arbejde, besøge venner eller måske på en lille weekendudflugt. 

Ejerlejligheder i Glostrup

Bliv en del af fællesskabet i de nye ejerlejligheder i Glostrup. Egehusene består af fire punkthuse med i alt 48 ejerlejligheder og ligger skønt i Glostrup med den hyggelige Egepark som nabo. Ejerlejlighederne er en del af det eksisterende nabolag Stadionkvarteret, som byder på et hyggeligt og etableret boligområde med plads til både dig og din familie.

På den store, fælles tagterrasse får du rig mulighed for at nyde både solen og omgivelserne i årets lune måneder. Du kan naturligvis også vælge at nyde en stille stund på din egen altan, tagterrasse eller have med terrasse. Egehusene giver dig mulighed for at lære dine naboer at kende, da I alle flytter ind i nabolaget samtidig. Måske I vil etablere en fælles løbeklub eller arrangere grillhygge på tagterrassen?   

Vores nye ejerlejligheder i Glostrup

Find jeres nye hjem i Glostrup

Vi bygger nyt nabolag i

Ejerlejlighed til salg i Glostrup

At købe nyt hjem er en af de største beslutninger, og der er mange ting at tage stilling til: Hvor stor skal boligen være? Hvilket nabolag? Hvad skal det koste? Og hvad skal du være særligt opmærksom på? 

Med en nybygget ejerlejlighed i Glostrup venter en hverdag med minimal vedligeholdelse. Samtidig giver fællesarealerne med de mange hyggelige samlingspunkter masser af mulighed for at slappe af og tilbringe tid med venner og familie i Stadionkvarteret. Hos Bonava bygger vi med bæredygtighed for øje, både når det gælder det miljømæssige og det sociale aspekt. Det vil sige, at vi, ud over at bygge med ressourceeffektive materialer i høj kvalitet også har for øje at skabe nabolag og nærområder med plads til både store og små. Og til at være både sammen og hver for sig. I Egehusene bor du lige mellem Glostrups inspirerende butiksliv og skøn natur, så du kan glæde dig til en hverdag med masser af muligheder.  

Har du grønne fingre, eller er du blot glad for at tilbringe tid udenfor, kan du nyde de indbydende udendørsarealer i form af privat altan, tagterrasse eller have med terrasse. Du kan også gøre brug af den store fælles tagterrasse, hvor du samtidig kan drikke en kop kaffe med naboerne eller invitere til fødselsdagsfest i sommermånederne. Derudover har du rig mulighed for udendørsaktiviteter med det store netværk at motionsstier, som du finder i Glostrup. 

Glostrup – en by i udvikling

I Glostrup er der fart på udviklingen. Byen har fokus på både borgere og velvære, og det kan mærkes på sammensætningen af aktivitetstilbud, shopping- og naturoplevelser. Byen har et rigt kultur- og byliv, og der er mange muligheder for at gå på opdagelse i de omkringliggende parker og skove. 
 
På Glostrup Bibliotek er der ofte spændende foredrag og udstillinger, og byens lokale scene byder på mange interessante forestillinger. Du finder gode indkøbsmuligheder på Glostrup butikstorv, få minutters gang fra dit hjem i Egehusene, og Glostrup Shoppingcenter har et stort udvalg af tøjbutikker og specialforretninger – kun to kilometer fra din nye ejerlejlighed. 

Med en ejerlejlighed i Glostrup har du altså rig mulighed for at opleve noget, og når du trænger til at røre dig, ligger skove, parker og motionsstier praktisk talt for dine fødder. 
 
På kun 20 minutter kan du være i København med S-toget, og når den nye letbane åbner, får du glæde af endnu bedre transport på tværs af Storkøbenhavn. Det er forventeligt, at der kommer et letbanestop tæt på dit nye hjem i Egehusene. Er du i bil, er du på motorvejen på ingen tid, og derfra er det nemt at komme lige derhen, hvor du vil. 

Skal dit nye hjem være fra Bonava? 

Med en ejerlejlighed i Glostrup får du det bedste af alle verdener; du er tæt på både by og natur, dit hjem er helt nyt, og du bliver en del af et nyt og aktivt nabolag. Nyd en mountainbiketur i skoven efter arbejde eller en tenniskamp med naboen. Gode naboskaber er med til at skabe et trygt og hyggeligt nabolag, og dermed en endnu større følelse af hjem. 

Bonava har bygget hjem siden 1930’erne. Levende hjem, der er formet efter de mennesker, der bor i dem. Det gør os både glade og stolte at se. Vores navn, Bonava, er sammensat af de to svenske ord ”bo” og ”nav”, der repræsenterer hjem og samlingspunkt. For det er lige det, vi gør; vi bygger hjem, der samler og forener. Efter i en årrække at have været en del af NCC, blev vi en selvstændig virksomhed i 2016. En virksomhed, der står bag dig hele vejen på din spændende rejse mod drømmeboligen. Og selv når du har overtaget din nye ejerlejlighed i Glostrup, slipper vi dig ikke helt. Vi kontakter dig nemlig både et år og fem år efter, byggeriet står færdigt, for at høre om alt er, som det skal være. 
 
Et hyggeligt nabolag er ikke noget der skabes ved sidste penselstrøg. Det er sådan alting begynder. Velkommen hjem til Egehusene i Glostrup. 

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere