Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 86 3. 1, 2 soveværelser, 133 m²

Indflytningsklart nu

Penthouse med udsigt til Egeparken

Velkommen indenfor i en smuk penthouselejlighed med plads til fællesskabet. Nyd solen på din private tagterrasse, og indret din egen hyggelige spisekrog i det lyse køkken/alrum.

Denne boligtype E er et nordisk inspireret hjem på 133 kvm beliggende på øverste etage. Her er der plads til at nyde livet. Glæd dig til at bo i et nøglefærdigt hjem, hvor der er plads til at samle hele familien. Du får blandt andet et skønt lysindfald gennem store vinduespartier, et rummeligt køkken/alrum og din helt egen tagterrasse.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré, der er formet som en lille gang og som åbner op til det lyse hjem. Her har du mulighed for at tilkøbe skabe til sko og overtøj efter eget ønske.

Køkken

I dette hjem har du et dejligt køkken/alrum, der er indrettet med god plads til at eksperimentere med madlavningen og byde dine venner og familie på en lækker middag.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkken/alrummet. Rummets kvadratiske form før det nemt at indrette det, som du ønsker. Her er plads til at indrette en skøn spiseplads, uden at gå på kompromis med sofakrogen. Glæd dig til at slå benene op og nyde tilværelsen i din egen penthouselejlighed.

Badeværelse

Du finder et rummeligt badeværelse centralt i lejligheden. Her er indrettet med plads til både vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en tur på atletikstadionet. Badeværelset byder desuden på energibesparende armaturer samt gulvvarme.

Værelser

Hjemmet byder på to store og lys soveværelser, hvor du har mulighed for at tilkøbe garderobeskabe efter eget behov og ønske. Begge værelser har et dejligt lysindfald fra store vinduer og er indrettet med flotte lyse trægulve i moderne, klassisk stil.

Tagterrasse

Helt specielt ved dette hjem, er at du får din helt egen tagterrasse. Her kan du samle venner og familie til en hyggelig middag under åben himmel. Du får også en skøn udsigt over Egeparkens grønne natur. På tagterrassen har du god plads til at indrette fine blomsterkasser, hvor du kan plante krydderurter og jordbærplanter. Glæd dig til at overraske familien med hjemmedyrkede grøntsager og søde bær.

Faciliteter

Hjemmet er opvarmet via gulvvarme, hvilket giver en komfortabel temperatur hele året rundt. Du får desuden et depotrum til lejligheden, hvor du kan opbevare de ting, som du ikke bruger i hverdagen. En praktisk detalje i hverdagen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
133 m²
Soveværelser
2
Etage
3 af 3

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven