Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Stadionvej 86 2. 4, 1 soveværelser, 77 m²

Indflytningsklart nu

Altanhygge og god planløsning

Kom indenfor i dette dejlige hjem med plads til hverdagen. Nyd en god bog på altanen og indret en hyggelig spiseplads, hvor du kan invitere familien på middag.

Lejligheden er boligtype A og beliggende på 2. sal. Hjemmets 77 kvm er effektivt udnyttet og danner rammen om et lyst køkken/alrum, et soveværelse, et energivenligt badeværelse samt en dejlig altan, hvor du kan nyde morgensolen.

Entré

Du træder ind i den dejlig entré, hvor du bliver mødt af et skønt lys og hjemlig hygge. Her har du muligheden for at tilvælge garderobeskabe efter eget ønske. En dejlig detalje, så overtøjet, gummistøvlerne og handskerne er pænt opbevaret.

Køkken

Fra entréen træder du ind i køkken/alrummet samt stuen. Køkkenet er praktisk indrettet med lysefarve og god bordplads, hvor du kan bage pandekager om søndagen. Her kan du indrette en skøn spiseplads, hvor du kan samle venner og familie til festlige stunder.

Stue

Sammen med køkkenet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens vinkler giver spændende indretnings muligheder, det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan indrette et hyggeligt sofahjørne, hvor du kan slå benene op og se en spændende film. Rummet har et flot lysindfald fra store vinduespartier og er indrettet med flotte trægulve.

Badeværelse

Lejligheden byder på et godt badeværelse, der er indrettet med energirigtige materialer. Gulvet er belagt med en klassik flise og er opvarmet via gulvvarme. I værelset får du en vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre håndklæderne efter en tur i svømmehallen.

Værelse

Hjemmet har et lyst værelse, hvor du kan skabe dit personlige hjem, med hyggelige indretnings muligheder. Her har du også muligheden for at tilkøbe garderobeskabe, så dit tøj er godt opbevaret. En dejlig luksus i hverdagen.

Altan

Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til hjemmets altan, hvor det er muligt at indrette med et lille bord, hvor familien kan nyde morgenmaden.

Faciliteter

Der medfølger et depotrum til lejligheden, så du tørt og sikkert kan opbevare de ting du ikke bruger i hverdagen. Du har tilmed adgang til et begrænset antal parkeringspladser på parkeringspladsen. Du får også cykelparkering ved dit nye hjem, så din cykel står trygt, samtidig med at den altid er lige ved hånden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.395.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
77 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
2.869 kr.
Etage
2 af 3

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven