Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 86 2. 2, 3 soveværelser, 108 m²

Tre soveværelser og køkken/alrum

Velkommen hjem til hygge, muligheden for fordybelse og plads til hele familien. Glæd dig til de lune sommeraftener på altanen, med en god bog, en kop te og et blødt tæppe.

Dette hjem er en boligtype D på 108 kvm beliggende på 2. sal. Hjemmet er skabt med fokus på funktionelle løsninger, og du kan være med til at give dit personlige præg. Du kan blandet andet glæde dig til tre skønne soveværelser, et stort køkken/alrum, en lys stue og en dejlig altan.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré, der er formet som en lille gang. Her kan du tilkøbe garderobeskabe, hvor du kan hænge overtøjet og stille gummistøvlerne efter en søndagstur i det grønne.

Køkken

Fra entréen og videre ned af hjemmets gang har du adgang til det lyse køkken/alrum med store vinduespartier og fine indretningsmuligheder. Rummet byder på et lyst køkken, hvor der er god plads til at eksperimentere med madlavningen og invitere venner samt familie over til en hyggelig middag. I køkken/alrummet kan du indrette en dejlig spiseplads, hvor familien kan samles omkring aftensmaden.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkken/alrummet, og de store vinduer skaber et lyst og moderne hjem. Her kan du skabe hjemlig hygge i form af en dejlig sofakrog, hvor du kan slappe af på sofaen med et uldent tæppe og en spændende film. Fra stuen er der udgang til hjemmets altan, hvor du kan nyde udsigten over nabolaget.

Badeværelse

Hjemmet byder på et nordisk inspireret badeværelse, der er belagt med en tidløs flise. Her finder du en bruseniche samt vandbesparende armaturer til gavn for miljøet og privatøkonomien. Rummet er indrettet med plads til en vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre træningstøjet efter aftenløbeturen. I badeværelset er der desuden gulvvarme, så dine fødder holdes lune efter badet.

Værelser

Dette hjem byder på tre rummelige værelser, hvor du har mulighed for at indrette med garderobeskabe efter eget behov. Fra det store værelse er der direkte adgang til et walk-in closet. En skøn luksus detalje.

Altan

Hjemmet har en stor, skøn altan, hvor der er god plads til at samles omkring aftensmaden under åben himmel. Fra stuen er der udgang til den vestvendte altan, der er belagt med hårdttræ. Her kan du nyde aften- samt eftermiddagssolen og udsigten over nabolaget.

Faciliteter

Det rummelige hjem er opvarmet via gulvvarme, der sikre en behagelig varme gennem hele boligen. Ved dit nye hjem finder du desuden et begrænset antal parkeringspladser på parkeringspladsen, som du kan tilkøbe, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
108 m²
Soveværelser
3
Etage
2 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven