Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 86 1. 4., 1 soveværelser, 77 m²

Altanhygge og køkken/alrum

Velkommen hjem til en rummelig toværelses lejlighed på 77 kvm livskvalitet og hygge i grønne omgivelser. Slå benene op i den hyggelige sofakrog og glæd dig til at skabe gode minder i lyse rammer.

Dette nøglefærdige hjem kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen. Lejligheden byder på et godt soveværelse, et lyst og rummeligt køkken/alrum samt stue og et energivenligt badeværelse. Egehusene danner rammen om en social og aktiv hverdag, med masser af lys og luft, tæt på byen.

Entré

Du træder ind i en fin entré, med gode, funktionelle løsninger. Her har du mulighed for at tilvælge garderobeskabe til overtøj og sko. En praktisk detalje i hverdagen.

Køkken

Hjemmet har et praktisk og dejligt køkken i lyse farver. Her er der god plads, så du kan eksperimentere med madlavningen og imponere venner og familie med spændende retter. I køkkenet kan du indrette en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles om hjemmebagte boller om søndagen eller et spil kort. I køkkenet finder du desuden en opvaskemaskine, så oprydningen nemt er klaret.

Stue

Stuen ligger i naturlig forlængelse af køkken/alrummet og her er spændende indretnings muligheder. Glæd dig til at slappe af i sofaen med en god bog på en regnvejrsdag.

Badeværelse

Badeværelset ligger godt placeret og har bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler samt vandbesparende armaturer, til glæde for miljøet og din pengepung. Gulvet er lagt med en tidløs flise, der er varmet op via gulvvarme, så dine fødder holdes lune efter morgenbadet.

Værelse

Lejligheden byder på et skønt soveværelse. Ligesom i entréen, har du her muligheden for at tilvælge garderobeskabe, efter dine egne behov og ønsker. Værelset har et dejligt lysindfald fra et stort vindue samt flot trægulv.

Altan

Den store altan fungerer som en forlængelse af hjemmet i sommerhalvåret. Altanen, der ligger ud fra stuen, og her kan du glæde dig til at nyde lyset og luften fra nabolaget.

Faciliteter

Hele hjemmet er opvarmet ved hjælp af gulvvarme, hvilket gør det muligt at holde en stabil og behagelig temperatur hele året. Ud til Stadionvej vil der blive anlagt parkeringspladser, så der er god plads til at dine gæster kan komme på besøg.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
77 m²
Soveværelser
1
Etage
1 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven