Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 86 1. 3, 2 soveværelser, 95 m²

Altanhygge og to soveværelser

Dette hjem byder på 95 kvm livskvalitet og hygge med grøn udsigt. Slå benene op og nyd morgenkaffen på altanen efter en løbetur i skoven.

Kom indenfor i dette nøglefærdige hjem, der kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad. Lejligheden er beliggende på 1. sal og byder på to skønne soveværelser, et lyst og rummeligt køkken/alrum samt stue, et energivenligt badeværelse og et walk-in closet. Egehusene danner rammen om en social og aktiv hverdag, med masser af lys og luft fra det grønne nabolag.

Entré

Når du træder ind i hjemmet, finder du en skøn entréen. Allerede i entréen føler man sig hurtigt hjemme, da hjemmet emmer af hygge. I entréen er det muligt at tilkøbe garderobeskabe, så regnjakken, løbeskoene og rulleskøjterne er praktisk opbevaret.

Køkken

Hjemmet har et lyst hjørnekøkken med god bordplads til at bage chokoladekage og eksperimentere med nye krydderurter. I køkkenet er der fin plads til at indrette en dejlig spiseplads, hvor du kan samle vennerne til en sjov aften med spil, latter og sjove historier.

Stue

Stuen har du i naturlig forlængelse af køkken/alrummet. Det lyse rum har gode indretnings muligheder, så du kan nemt skabe en hyggelig sofakrog, hvor du sammen med dine kære kan se en god film på en gråvejrsdag. Rummet er indrettet med stores vinduer samt lyst trægulv, hvilket giver et skandinavisk udtryk til hjemmet.

Badeværelse

Badeværelset finder du centralt beliggende i hjemmet. Rummet byder på en dejlig bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er der installeret vandbesparende armaturer, til glæde for miljøet og din pengepung. Badeværelset er belagt med en tidløs, nordisk flise, der er varmet op via gulvvarme.

Værelser

Lejligheden byder på to skønne soveværelser, med et flot lysindfald fra store vinduer. Fra det store soveværelse er der adgang til et walk-in closet. Her kan du tilkøbe garderobeskabe til opbevaring af tøj.

Altan

Hjemmets store altan fungerer som en forlængelse af hjemmet i sommerhalvåret. Fra altanen kan du nyde udsigten til Egeparken. Du kan derfor sidde og nyde kaffen på altanen, mens du holder øje med dine børn eller børnebørn, der leger på legepladsen i parken.

Faciliteter

Der tilhører et depotrum til lejligheden, hvor du kan opbevare alle de ting du ikke bruger i hverdagen. Dine gæster har desuden adgang til mange parkeringspladser i området, så de kan altid komme forbi til en kop kaffe eller en lækker middag. Du kan med fordel invitere dine gæster med op på den fælles tagterrasse, hvor i kan nyde solen og grille majskolber på en sommeraften.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
95 m²
Soveværelser
2
Etage
1 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven