Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 86 1. 1, 2 soveværelser, 90 m²

Hjørnekøkken og to soveværelser

Dette hjem byder på 90 kvm livskvalitet og hygge i smukke omgivelser. Slå benene op og nyd morgenkaffen på altanen efter en løbetur i det grønne.

Velkommen hjem til dette nøglefærdige hjem, der kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad. Lejligheden er beliggende på 1. sal og byder på to skønne soveværelser, et lyst og rummeligt køkken/alrum samt stue og et energivenligt badeværelse. Egehusene danner rammen om en social og aktiv hverdag, med masser af lys og luft fra det grønne nabolag.

Entré

Du træder ind i en skøn altan med et flot lysindfald. Her fornemmer du straks hjemmets hyggelige rammer og man føler sig hurtigt hjemme. Glæd dig til et hjem med gode hverdags løsninger for dig og din familie.

Køkken

Hjemmet har et lyst hjørnekøkken med god bordplads til at bage surdejsbrød og eksperimentere med nye krydderurter. I køkkenet er der fin plads til at indrette en dejlig spiseplads, hvor du kan samle vennerne til en sjov aften med spil, latter og sjove historier.

Stue

Stuen har du i naturlig forlængelse af køkken/alrummet. Det lyse rum har gode indretnings muligheder, så du kan nemt skabe en hyggelig sofakrog, hvor du sammen med dine kære kan se en god film på en gråvejrsdag. Rummet har et flot lysindfald fra store vinduespartier og er flot indrettet med fine trægulve.

Badeværelse

Badeværelset har du centralt beliggende i hjemmet. Rummet byder på en dejlig bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler, så du hurtigt kan vaske træningstøjet efter en tur i skoven på mountainbiken. Desuden er der installeret vandbesparende armaturer, til glæde for miljøet og din privatøkonomi. Badeværelset er belagt med en tidløs, nordisk flise, der er varmet op via gulvvarme.

Værelser

I dit ny hjem finder du to skønne soveværelser, med et flot lysindfald fra store vinduer. I begge værelser, kan du vælge at tilkøbe garderobeskabe til tøj og sko efter eget ønske. En praktisk detalje i hverdagen.

Altan

Hjemmets store sydvendte altan fungerer som en forlængelse af hjemmet i sommerhalvåret. Her har du god plads til at indrette med et fint udebord, så du kan nyde eftermiddagskaffen i solen. Fra altanen kan du nyde udsigten til det dejlige nabolag.

Faciliteter

Der hører et depotrum med til lejligheden, hvor du kan opbevare alle de ting du ikke bruger i hverdagen. Dine gæster har desuden adgang til mange parkeringspladser ved Egehusene, så de kan altid komme forbi til en kop kaffe eller en lækker middag.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
90 m²
Soveværelser
2
Etage
1 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven