Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 86 St. 1, 2 soveværelser, 90 m²

Have og hjørnekøkken

Kom indenfor i dette lyse hjem med terrasse og plads til festlige stunder. Nyd sommeren og plant grønsager i havekasser i haven eller slå benene op og nyd solen.

Denne lejlighed på 90 kvm, emmer af kvalitet samt funktionalitet. Boligen er type B og er beliggende i stuen. Glæd dig til blandt andet to flotte soveværelser, et energirigtigt badeværelse og en stor terrasse.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré, hvor du bliver mødt af et smukt lysindfald og hjemlig hygge. Her føler man sig hurtigt hjemme.

Køkken

Hjemmet byder på et lyst og praktisk indrettet hjørnekøkken, med opvaskemaskine samt køle- fryseskab. I køkkenet har du fin bordplads, hvor du kan eksperimentere med madlavningen og afprøve nye, spændende opskrifter, så du kan invitere vennerne på en lækker middag i det nye hjem.

Stue

Stuen finder du i forlængelse af køkken/alrummet. Her er der udgang til både terrassen samt haven, der giver et flot lysindfald gennem fine glasdøre. I stuen er der god plads til at indrette en sofakrog, hvor du kan slappe af efter løbeturen.

Badeværelse

Lejligheden har et dejligt badeværelse, indrettet i klassisk, nordisk stil, med bruseniche og fliser. I rummet får du en vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske håndklæderne efter en i svømmehallen. Værelset er desuden opvarmet via gulvvarme, så dine fødder holdes lune efter morgenbadet.

Værelser

Lejligheden byder på to gode soveværelser. Begge værelser har udgang til haven, hvilket givet er skønt lysindfald og inviterer naturen indenfor. I begge værelser er der mulighed for at tilkøbe garderobeskabe, så dit tøj er praktisk opbevaret.

Terrasse

I dette dejlige hjem har du et dejligt udendørsrum i form af en terrasse samt have. Hjemmets terrasse finder du i forlængelse af køkken/alrummet. Her kan du indrette med en grill og et udebord, så du kan nyde aftensmaden sammen med familien. Du får også et stykke med have, hvor der er god plads til at plante hindbærbuske og små frugttræer.

Faciliteter

Du finder en fælles tagterrasse på 3. sal af boligen. Her kan du nyde solen og naboerne selskab. Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder. Det varme gulv sikre en stabil og behagelig varme hele året. Du har desuden adgang til et begrænset antal parkeringspladser i den underjordiske parkeringskælder, så du nemt kan komme af med dagligvarerne efter indkøbsturen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
90 m²
Soveværelser
2
Etage
stue af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven