Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 84 2. 2, 3 soveværelser, 108 m²

Walk-in closet og tre soveværelser

Dette hjem byder på 108 kvm livskvalitet og hygge i smukke omgivelser. Slå benene op og nyd morgenkaffen i solen på tagterrassen efter en løbetur i det grønne.

Velkommen hjem til dette nybyggede hjem, der kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad. Lejligheden er beliggende på 2. sal og byder på tre skønne soveværelser, et lyst og rummeligt køkken/alrum samt stue og et energivenligt badeværelse. Egehusene danner rammen om en social og aktiv hverdag, væk fra byen men ikke væk fra mulighederne.

Entré

Du træder ind i hjemmets gode entré og her føler man sig hurtigt hjemme, da hjemmet emmer af hygge. Boligen er karakteriseret af gode, funktionelle løsninger, til gavn for din og din families hverdag. I entréen kan du vælge at tilkøbe skabe til sko og overtøj. En praktisk detalje.

Køkken

Hjemmet har et lyst køkken med god bordplads til at bage surdejsbrød og eksperimentere med nye krydderurter. I køkkenet er der fin plads til at indrette en dejlig spiseplads, hvor du kan samle vennerne til en sjov aften med spil, latter og sjove historier .

Stue

Stuen har du i naturlig forlængelse af køkken/alrummet. Det lyse rum har gode indretnings muligheder, så du kan nemt skabe en hyggelig sofakrog, hvor du sammen med dine kære kan se en god film på en gråvejrsdag. Hele rummet er opvarmet via gulvvarme, så dine fødder holdes lune i de koldere måneder.

Badeværelse

Badeværelset finder du centralt beliggende i hjemmet. Rummet byder på en dejlig bruseniche samt plads til en vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en tur i fitnesscenteret. Desuden er der installeret vandbesparende armaturer, til glæde for miljøet og din privatøkonomi. Badeværelset er belagt med en tidløs, nordisk flise, der er varmet op via gulvvarme.

Værelser

Lejligheden byder på tre skønne soveværelser, med et flot lysindfald fra store vinduer. Det store soveværelse er indrettet med et walk in-closet, så dit tøj er pænt opbevaret. En dejlig luksus i hverdagen. I alle værelser har du muligheden for at tilvælge garderobeskabe til tøj og de andre ting du ønsker pænt opbevaret.

Altan

Hjemmets store vest vendte altan fungerer som en forlængelse af hjemmet i sommerhalvåret. Fra altanen kan du nyde udsigten til det dejlige nabolag og eftermiddagssolen. Glæd dig til at samle familien omkring aftensmaden under åben himmel.

Faciliteter

Dine gæster har desuden adgang til mange parkeringspladser på Egehusenes parkeringsplads, så de kan altid komme forbi til en kop kaffe eller en lækker middag. Du kan med fordel invitere din gæster med op på den store fælles tagterrasse, beliggende på 3. sal. Her kan i nyde hinandens selskab og det gode vejr.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
108 m²
Soveværelser
3
Etage
2 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven