Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 84 2. 1, 2 soveværelser, 90 m²

Altanhygge og to soveværelser

Velkommen hjem til et funktionelt og rummeligt hjem på 90 kvm livskvalitet og hygge i grønne omgivelser. Slå benene op i den hyggelige sofakrog og glæd dig til at skabe gode minder i lyse rammer.

Dette nøglefærdige treværelses hjem kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen. Lejligheden byder på to gode soveværelser, et lyst og rummeligt køkken/alrum samt stue og et energivenligt badeværelse. Egehusene danner rammen om en social og aktiv hverdag, med masser af lys og luft, tæt på byen og naturen.

Entré

Du fornærmer straks det dejlige lysindfald i hjemmet, når du træder ind af døren. I den praktiske entré er der god plads til at stille skoene og hænge overtøjet.

Køkken

Hjemmet har et praktisk og dejligt hjørnekøkken i lyse farver. Her får du god bordplads, så du kan eksperimentere med madlavningen og imponere venner og familie med spændende retter. I køkkenet kan du indrette en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles om hjemmebagte boller om søndagen eller et spil kort. I køkkenet finder du en opvaskemaskine samt et køle/fryseskab.

Stue

Stuen ligger i naturlig forlængelse af køkken/alrummet og her er spændende indretnings muligheder. Glæd dig til at slappe af i sofaen med en god bog på en regnvejrsdag. Rummet er indrettet med et lyst trægulv, der giver hjemmet et moderne og skandinavisk udtryk.

Badeværelse

Badeværelset ligger godt placeret centralt i hjemmet og har bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler samt vandbesparende armaturer, til glæde for miljøet og din pengepung. Gulvet er lagt med en tidløs flise, der er varmet op via gulvvarme, så dine fødder holdes lune efter morgenbadet.

Værelser

Lejligheden byder på to skønne soveværelser. Her har du muligheden for at tilvælge garderobeskabe, efter dine egne behov og ønsker. Begge værelser har et dejligt lysindfald fra store vinduer samt flot trægulv.

Altan

Dette hjem byder på en stor altan, der fungerer som en forlængelse af hjemmet i sommerhalvåret. Altanen, der ligger ud fra køkken/alrummet, er vest vendt, så du kan nyde eftermiddagskaffen i solen. Fra altanen har du en fin udsigt over nabolaget.

Faciliteter

Hele hjemmet er opvarmet ved hjælp af gulvvarme, hvilket gør det muligt at holde en stabil og behagelig temperatur hele året. Egehusene har gode parkeringsforhold, så der er god plads til at dine gæster kan komme på besøg.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
90 m²
Soveværelser
2
Etage
2 af 3

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven