Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 84 1. 4, 1 soveværelser, 77 m²

Lyse rammer om dagligdagen og naturen i baghaven

At bo i lejlighed betyder ikke nødvendigvis, at I skal give køb på de grønne omgivelser. Egehusene ligger lige ved Egeparken, og ud over det skønne nærområde får I tilmed en stor, fælles tagterrasse.

Vi er stolte af at præsentere jer for Egehusene, hvor lysindfald, materialevalg og omgivelser går op i en højere enhed. Denne lejlighed ligger på første sal i ejendommens sydøstlige hjørne. Dermed kan I lade jer lune af solstrålerne, der falder ind i opholdsafdelingen, mens morgenkaffen snurrer færdig. Køkkenet har lækre, hvide elementer fra HTH, og som ekstragevinst får I tilmed en mobil køkkenø, der tilføjer masser af fleksibilitet i indretningen. Ud over det østvendte vindue er der også et vinduesparti mod syd, så det gode lysindfald bibeholdes op ad dagen. Fra opholdsområdet er der forbindelse til lejlighedens soveværelse. Lejlighedens entré har plads til skabsindretning, og den giver adgang til både badeværelset og stuen. Badeværelset har tidløse, hvide klinker på gulvet, og vaskefaciliteterne er smart placeret under bordet, så du får mest mulig bordplads.

Private og fælles områder

Til en moderne lejlighed hører naturligvis et privat udeområde. Til denne lejlighed får I en rummelig altan, hvor der er fin plads til cafémøbler og krukker med krydderurter, klatrebønner eller lavendel. Har I lyst til at invitere vennerne forbi til en drink i det fri, kan I sætte jer op på tagterrassen, der deles med naboerne i ejendommen. Alternativt kan I pakke tasken med tæpper, rødvin og simremad til bålet i Egeparken, hvis der skal skrues ekstra op for hyggen på de lyse sommeraftener.

Nærmiljøet

Egehusenes naturlige placering ved Egeparken og Glostrup Stadion inviterer til aktivitet i dagligdagen. Selvom I ikke er til traditionelle sportsgrene som fodbold eller tennis, kan det naturskønne område alligevel friste de fleste til en rask travetur i nabolaget. På cykel tager det syv minutter at nå S-togsstationen, der er nabo til Glostrup Storcenters fristende butiksudvalg. Er pendlerturen af den længere slags, vil I med al sandsynlighed sætte pris på, at der er nem adgang til motorvejen, og at der selvfølgelig er gode parkeringsforhold lige ved ejendommen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
77 m²
Soveværelser
1
Etage
1 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven