Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 84 1. 2, 3 soveværelser, 108 m²

Altanhygge og 3 soveværelser

Velkommen hjem til et familien venligt hjem på 108 kvm livskvalitet og hygge i grønne omgivelser. Slå benene op i den hyggelige sofakrog og glæd dig til at skabe gode minder i lyse rammer.

Dette nybyggede fireværelses hjem kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen. Lejligheden byder på tre gode soveværelser, et lyst og rummeligt køkken/alrum samt stue og et energivenligt badeværelse. Egehusene danner rammen om en social og aktiv hverdag, med masser af lys og luft, tæt på byen og naturen.

Entré

Du fornærmer straks det dejlige lysindfald i hjemmet, når du træder ind af døren. I den praktiske entré har du mulighed for at tilvælge garderobeskabe til overtøj og sko.

Køkken

Dette hjem byder på et skønt køkken indrettet med lyse farver og god bordplads. Du har derfor god plads til at eksperimentere med madlavningen og imponere venner og familie med spændende retter. I køkkenet kan du indrette en hyggelig spiseplads, hvor familien og vennerne kan samles om en festlig middag. Når er festen er slut, skal du ikke bekymre dig om opvasken. Køkkenet er nemlig indrettet med en opvaskemaskine, så du hurtigt kan klare oprydningen.

Stue

Stuen ligger i naturlig forlængelse af køkken/alrummet og sammen udgør rummet hjerterummet i hjemmet. Stuen byder på gode indretnings muligheder, og du har god mulighed for at indrette en hyggelig sofakrog, hvor du kan slå benene op og nyde en god bog på gråvejrsdag. Rummet er desuden indrettet med lyse trægulve og har et smukt lysindfald fra store vinduer.

Badeværelse

Badeværelset ligger centralt placeret og har bruseniche samt vandbesparende armaturer, til glæde for miljøet og din pengepung. Her har du muligheden for at tilkøbe en vaskemaskine og tørretumbler. Gulvet er lagt med en tidløs flise, der er varmet op via gulvvarme, så dine fødder holdes lune efter morgenbadet.

Værelser

I lejligheden finder du tre skønne soveværelser. Ligesom i entréen, har du her muligheden for at tilvælge garderobeskabe, efter dine egne behov og ønsker. Fra det store værelse har du adgang til hjemmets walk-in closet, hvor dit tøj kan blive flot opbevaret. Alle værelser har et dejligt lysindfald fra store vinduer samt flot trægulv.

Altan

Den store altan fungerer som en forlængelse af hjemmet i sommerhalvåret. Altanen, der ligger ud fra stuen, er vestvendt, så du har glæden af solen i mange timer. Her kan du nyde den friske luft og god kop kaffe.

Faciliteter

Hele hjemmet er opvarmet ved hjælp af gulvvarme, hvilket gør det muligt at holde en komfortabel temperatur hele året. Udover din private altan, har du også adgang til punkthusets fælles tagterrasse, som du finder på 3. sal. Her kan du få mange timer til at gå i solen, mens du nyder udsigten og naboernes selskab.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
108 m²
Soveværelser
3
Etage
1 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven