Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 84 1. 1, 2 soveværelser, 90 m²

Aftensol og hjørnekøkken

Kom indenfor i dette lyse hjem, med altan og plads til festlige stunder. Her kan du plante fine jordbærplanter i krukker på altanen eller slå benene op og nyd solen.

Denne lejlighed på 90 kvm, emmer af kvalitet samt funktionalitet. Boligen er B og er beliggende på 1. sal. Glæd dig til blandt andet to flotte soveværelser, et energirigtigt badeværelse og en stor altan.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré, hvor du bliver mødt af et smukt lysindfald og hjemlig hygge. Her der god plads til at stille skoene og hænge overtøjet.

Køkken

Hjemmet byder på et lyst og praktisk indrettet hjørnekøkken, med opvaskemaskine samt køle- fryseskab. I køkkenet har du fin bordplads, hvor du kan eksperimentere med madlavningen og afprøve nye, spændende opskrifter, så du kan invitere vennerne på en lækker middag i det nye hjem.

Stue

Stuen finder du i forlængelse af køkkenet. Her er der udgang til altanen, der giver et flot lysindfald gennem fine glasdøre. I stuen er der god plads til at indrette en hyggelig sofakrog, hvor du kan koble af og nyde en kop kaffe.

Badeværelse

Hjemmet byder på et energirigtigt badeværelse, indrettet i klassisk, nordisk stil. Her får du en moderne bruseniche og værelset er belagt med en tidløs flise. Badeværelset er desuden indrette med en vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske træningstøjet efter tenniskampen.

Værelser

Lejligheden byder på et til to gode værelser. Hvis du blot behøver et enkelt soveværelse, kan det andet indrettes som du ønsker, hvad enten det skal være gæste-, arbejds-, eller hobbyværelse. Begge værelser har et smukt lysindlad for store vinduespartier og er indrettet med trægulv.

Altan

I dette dejlige hjem har du et dejlige udendørsrum i form af en stor altan. Her kan familien samles om aftensmaden og spille kort på en lun sommeraften. Altanen er sydvendt, så du kan nyde solen det meste af dagen. Glæd dig til mange timer i det fri.

Faciliteter

Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder. Det sikre en stabil og behagelig varme hele året. Du har desuden adgang til et begrænset antal parkeringspladser i på parkeringspladsen tæt på dit hjem, så du nemt kan komme af med dagens dagligvare.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
90 m²
Soveværelser
2
Etage
1 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven