Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 84 St. 3, 2 soveværelser, 95 m²

To terrasser og walk-in closet

Dette hjem byder på 95 kvm livskvalitet og hygge i smukke omgivelser. Slå benene op og nyd morgenkaffen i solen efter en løbetur i skoven.

Velkommen hjem til dette nøglefærdige hjem, der kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad. Lejligheden er beliggende i stuen og byder på to skønne soveværelser, et lyst og rummeligt køkken/alrum samt stue, et energivenligt badeværelse og et stykke med have. Egehusene danner rammen om en social og aktiv hverdag, med masser af lys og luft fra det grønne nabolag.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré og bliver mødt af et smukt lysindfald. Her kan du tilkøbe garderobeskabe, så dine sko og dit overtøj er pænt gemt væk, men samtidig er lige ved hånden.

Køkken

Hjemmet har et lyst hjørnekøkken med god bordplads til at bage surdejsbrød og eksperimentere med nye krydderurter. I køkkenet er der fin plads til at indrette en dejlig spiseplads, hvor du kan samle vennerne til en sjov aften med lækker mad og godt selskab.

Stue

Stuen har du i naturlig forlængelse af køkken/alrummet. Det lyse rum har gode indretnings muligheder, så du kan nemt skabe en hyggelig sofakrog, hvor du sammen med dine kære kan se en god film på en gråvejrsdag.

Badeværelse

Badeværelset har du centralt beliggende i hjemmet. Rummet byder på en dejlig bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er der installeret vandbesparende armaturer, til glæde for miljøet og din privatøkonomi. Badeværelset er belagt med en tidløs, nordisk flise, der er varmet op via gulvvarme.

Værelser

Lejligheden byder på to skønne værelser, med et flot lysindfald fra store vinduer. Fra det store soveværelse er der adgang til hjemmets walk-in closet. En dejlig luksus i hverdagen. Har du blot brug for et enkelt soveværelse, kan det andet indrettes som gæste-, børne-, arbejds-, eller hobbyværelse. Fra begge rum er der udgang til haven.

Terrasser

Dette hjem byder på to store terrasser, samt et stykke med have. I haven kan du plante små blomstertræer og indrette med søde havekasser. Fra terrasserne og haven har du kig til Egeparken, hvilket giver dig en fin, grøn udsigt.

Faciliteter

Til hjemmet får du et depotrum, hvor du tørt og sikkert kan opbevare alle de ting du ikke bruger i hverdagen. Dine gæster har desuden adgang til mange parkeringspladser ved Egehusene, så de kan altid komme forbi til en kop kaffe eller en lækker middag. I det grønne miljø mellem punkthusene finder du cykelparkering, så din cykel står tæt på din hoveddør.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
95 m²
Soveværelser
2
Etage
stue af 3

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven