Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 84 2. 3, 2 soveværelser, 95 m²

Grøn udsigt og walk-in closet

Kom indenfor i dette dejlige hjem, med plads til hverdagen. Nyd en god bog på altanen og indret en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles om aftensmaden.

Lejligheden er boligtype C og beliggende på 2. sal. Hjemmets 95 kvm er effektivt udnyttet og danner rammen om et lyst køkken/alrum, to soveværelser, et walk-in closet, et energivenligt badeværelse samt en dejlig altan, hvor du kan nyde solen.

Entré

Du træder ind i den dejlige entré, hvor du bliver mødt af et skønt lys og hjemlig hygge. I entréen har du muligheden for at tilkøbe skabe, så dit overtøj og sko er pænt gemt væk.

Køkken

Hjemmet byder på et rummeligt køkken/alrum, hvor du får et skønt hjørnekøkken. Køkkenet er praktisk indrettet med lysefarve og god bordplads, hvor du kan bage pandekager om søndagen. Rummet byder på store vinduespartier, der giver et smukt lysindfald.

Stue

Sammen med køkkenet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens vinkler giver gode indretnings muligheder, det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan indrette en dejlig spiseplads, hvor der er plads til at hele familien kan samles omkring aftensmaden, uden at gå på kompromis med den hyggelig sofakrog. Fra stuen er der udgang til hjemmets altan.

Badeværelse

Lejligheden byder på et godt badeværelse, der er indrettet med energirigtige materialer. Gulvet er belagt med en klassik flise og er opvarmet via gulvvarme, så dine fødder holdes dejlig lune. I værelset får du en vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre håndklæderne efter en tur i svømmehallen.

Værelser

Du finder to gode soveværelser i lejligheden. Begge værelser er indrette med lyse trægulve og store vinduespartier, der giver lys og luft. Hvis du blot har brug for et enkelt værelse, kan det andet indrettes som børne-, børnebørns-, opbevarings-, eller hobbyværelse. Fra hjemmets store soveværelse er der adgang til et walk-in closet, hvor du kan opbevare dit tøj. En dejlig luksus i hverdagen.

Altan

Fra stuen er der direkte udgang til hjemmets altan, hvor det er muligt at indrette med et udebord, så familien kan nyde aftensmaden sammen. Altanen har udsigt til Egeparkens grønne natur.

Faciliteter

Der medfølger et depotrum til lejligheden, så du tørt og sikkert kan opbevare de ting du ikke bruger i hverdagen. Du har tilmed adgang til et begrænset antal parkeringspladser på parkeringspladsen, som du kan tilvælge efter eget ønske. Du har også adgang til den store fælles tagterrasse, hvor du kan nyde aftensmaden under åben himmel.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
95 m²
Soveværelser
2
Etage
2 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven