Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Stadionvej 84 St. 1, 2 soveværelser, 90 m²

Hjørnekøkken og to terrasser

Velkommen til et lyst hjem, med plads til hverdagen og festlige stunder. Nyd morgen- og aftensolen på terrassen og indret en skøn spiseplads i køkken/alrummet, hvor familien kan samles om aftensmaden.

Denne lejlighed på 90 kvm, emmer af kvalitet samt funktionalitet. Hjemmet er boligtype B og er beliggende i stuen. Glæd dig til blandt andet to flotte soveværelser, et energirigtigt badeværelse, to terrasser og en åben planløsning.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré, hvor du bliver mødt af et smukt lysindfald og hjemlig hygge. I entréen er der god plads til at hænge overtøjet og stille skoene.

Køkken

Hjemmet byder på et lyst og praktisk indrettet hjørnekøkken, med opvaskemaskine samt køle- fryseskab. I køkkenet har du god bordplads, hvor du kan eksperimentere med madlavningen og afprøve nye, spændende opskrifter.

Stue

Sammen med køkkenet udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Her er der gode muligheder for at indrette en dejlig spiseplads samt sofahjørne, hvor familien kan samles. Fra stuen er der udgang til hjemmets to terrasser og have, der fungerer som en naturlig forlængelse af hjemmet i sommerhalvåret. Rummet er belagt med et lyst trægulv, der er opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune hele året rundt.

Badeværelse

Du finder badeværelset centralt beliggende i hjemmet. Værelset er indrettet i nordisk stil, med energibesparende armaturer og en klassisk flise. Her får du en vaskemaskine og tørretumbler samt en god bruseniche.

Værelser

Lejligheden byder på to gode soveværelser, hvor du har muligheden for at tilvælge garderobeskabe, efter eget behov. Begge værelser har et dejligt lysindfald fra store vinduer, samt lyst trægulv. Ønsker du blot et soveværelse, kan det andet indrettes som gæste-, arbejds- eller hobbyværelse. Fra begge værelser er der udgang til hjemmets have.

Terrasse

Helt særligt for dette hjem er at du får hele to store terrasser, så du kan nyde solen i mange timer. På begge terrasser har du god plads til at invitere vennerne over på en hyggelige grillmiddag. I haven har du god mulighed for at plante fine frugttræer og urtebede. Glæd dig til at nyde årstiderne udendørs.

Faciliteter

Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, der sikre en stabil og behagelig varme hele året. Skal du fejre en af livets begivenheder, kan du invitere venner og familie til brunch på en fælles tagterrasse. Her kan i nyde hinandens selskab i solen og udsigten over Egeparken.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
90 m²
Soveværelser
2
Etage
stue af 3

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven