Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Indflytningsklart

Egehusene I + II

1 kommende åbent hus
Bonava nybyggede lejligheder i Glostrup

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Et aktivt nabolag med plads til fællesskabet

Velkommen hjem til en aktiv hverdag, hvor oplevelserne venter lige udenfor din hoveddør. Glæd dig til at bo som nabo til Egeparkens hyggelige natur, kun få minutter fra Glostrup centrum.

Egehusene I og II udgør to af de fire punkthuse i det nye projekt, der er godt placeret i Glostrups etablerede nabolag, Stadionkvarteret. Byggeriet af alle fire punkthuse er allerede i gang, så du oplever kun få måneder byggeri ved indflytningen. Det betyder at hele byggeriet vil stå færdigt, når udendørssæsonen starter. De to punkthuse byder til sammen på 24 rummelige ejerlejligheder, hvor du kan glæde dig til at bo i et nybygget hjem med 2-4 værelser, en stor altan eller terrasse med have, samt et lyst badeværelse med bruseniche. Alle hjem har en fleksibel planløsning og spændende tilvalg, så du kan sætte dit personlige præg på dit nye hjem, og tilpasse det til din families behov og ønsker. I hjemmet finder du et lyst køkken/alrum, hvor du har god plads til at eksperimentere med nye råvarer og krydderurter, samt indrette en hyggelig spiseplads.

Glæd dig til dage udendørs

Egehusene er i fire etager og har hver en stor fælles tagterrasse øverst oppe, hvor du kan nyde udsigten og naboernes hyggelige selskab i solen. Samtidig er der en fin kontakt til nabolaget, hvor den omkringliggende natur spiller godt sammen med boligerne og skaber indbydende udendørsrum. Egehusene består af fire etaper med i alt 48 hjem på 77-133 kvadratmeter, så du kan glæde dig til at bo i et livligt og trygt nabolag med naboer i alle aldre.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Soveværelser
1 - 3
Antal boliger
24
Pris
2.395.000 - 4.295.000 kr.
Etager
3
Størrelse (BBR)
77 - 133 m²
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Altan, Terrasse

Kontakt os

Download materiale

Billeder fra dit hjem og nabolag

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Oplev stemningen i det nye nabolag

Tag et kig rundt i området ved de nye lejligheder i Egehusene, der ligger med Egeparken som nærmeste nabo.
1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
20
min. til København
2
skoler
1
idrætspark
7
min. til Vestskoven