Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Egehusene

Egehusene ejerlejligheder bonava glostrup egeparken

Morgenløb og skattejagt i Egeparken

Det nye nabolag i Glostrup ligger med Egeparken som nærmeste nabo. Her kan du bo med en skøn, grøn beliggenhed, blot 2 kilometer fra Glostrup centrum, hvorfra S-toget tager dig direkte til København.

Egehusene er centralt beliggende og har gode aktivitetsmuligheder for børn og voksne lige rundt om hjørnet fra dit hjem. De fire punkthuse med fælles tagterrasse består af ejerlejligheder på 77-133 kvm blot 100 meter fra Glostrups Idrætsanlæg, som er et mekka for alle, der holder af en aktiv hverdag og gode motionsaktiviteter. Her kan du øve din smash på tennisbanen, udfordre dine evner på atletikstadionet eller skyde hjørnespark på fodboldbanen. Foreningen byder tilmed på en nærliggende svømmehal, der blandt andet har en sanse- og vandruchebane, motionscenter, wellnessafdeling og indendørsgolfsimulator.

Desuden er der mange afmærkede motionsruter i området, hvor du kan starte dagen med en frisk løbetur . Til de daglige indkøb har du Fakta og Aldi i gåafstand fra din nye hoveddør.

En enkel hverdag med tid til familien

Egeparken fungerer som en naturlig del af nabolaget. Parken byder på store, gamle egetræer, en pavillon, en legeplads med tårne, huler og en rutsjebane, så du har mulighed for at slappe af og nyde dette dejlige åndehul men en god bog eller en picnickurv og familien. Er det gråvejr, kan du tage på shopping i shopping centeret, der byder på mange gode butikker. Du kan også købe en stor pose popcorn og se den nyeste film i biografen, eller nyde en god middag på restaurant.

Kend dit nabolag

1
Egepark med klatreskov
700
meter til indkøb
2
skoler i nærheden
1
idrætspark
20
min. til København
7
min. til Vestskoven

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Egehusene

Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt
Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere