amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Online boligforening

Online boligforening

Online boligforening og det praktiske fællesskab

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Her kan du altid holde dig opdateret og dele stort som småt med dine naboer. Velkommen til den online del af nabolaget.

Alt samlet ét sted

Den fælles online platform er designet til at facilitere det praktiske fællesskab mellem naboer. Her får du al information om din boligforening samlet ét sted. Du kan se, hvem der er dine naboer, let kontakte dem, booke fælleslokale og andre faciliteter, finde alle vigtige dokumenter og meget mere. Alt er søgbart, sikkert gemt og altid tilgængeligt – også fra mobilen.

Spørg dine naboer

Ønsker du, at nogen vil holde øje med din bolig, mens du er på ferie? Måske nogen har
fundet din tabte handske eller nøgle? Med Borigo kan du let spørge dine naboer. De deler ofte de samme udfordringer som dig og sammen er I med til at skabe et bedre og mere trygt nabolag.

Skab fællesgrupper

I Borigo kan I skabe grupper, så de praktiske hverdagsopgaver bliver lidt lettere, og billigere, for eksempel gennem en fællesordning for vinduespudsning. Mødregrupper, fodboldhold m.m. er også oplagte grupper – det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Eller hvad med at planlægge den årlige fastelavn for nabolagets mange børn?

Et praktisk fællesskab

Borigo er for dig og dine naboer. Portalen er brugervenlig og overskuelig, så du hurtigt kan få adgang til din beboermappe, dele og kommunikere med dine naboer, og holde dig orienteret.

Borigo er et nemt værktøj til at skabe et praktisk fællesskab, og det gør hverdagen lidt nemmere. Og du får næsten ikke bedre rammer for et godt naboskab, hvor man selv kan vælge i hvor stort et omfang man vil deltage. Simpelt og nemt.