amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Et online nabolag

Et online nabolag

Mød dine naboer inden i flytter ind

Igennem flere år har vi arbejdet med at starte naboskabet online til stor glæde for køberne. Det giver en god mulighed for kommunikation, og du kommer til at kende dine naboer.

For os er naboskabet ikke bare noget, der skabes ved sidste penselstrøg. Det er sådan alting begynder. Og det er også sådan ventetiden til dit nye hjem begynder. Allerede når du underskriver købsaftalen, bliver du inviteret til en lukket gruppe på Facebook, hvor du får løbende information om projektet, billeder fra byggepladsen og holdes opdateret om arrangementer. Men endnu vigtigere kan du her se, hvem dine naboer er.

Snakken plejer hurtigt at udvikle sig mellem de kommende naboer i disse grupper, og alt fra børnepasning til grillfester bliver livligt diskuteret og aftalt inden de nye hjem står færdig. Og vi hjælper gerne til så meget som muligt. Vi ønsker også at involvere dig og dine kommende naboer i skabelsen af nabolaget, hvilket vi også kan bruge de online nabolag til.

Dialogen er dog ikke kun digital, for med kendskabet til dine kommende naboer, fortsætter snakken også til de forskellige byggepladsarrangementer.