amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Nye nabolag skabes

Sammen skaber vi hyggelige nabolag

Dit hjem er mere end blot fire vægge og et loft. De skaber rammerne om din hverdag, og der hvor du nyder hyggelige stunder med familie og venner, men rammerne udenfor dit hjem er mindst lige så vigtige.

Hos Bonava skaber vi ikke bare boliger. Vi stræber efter at gøre hvert boligprojekt til det bedste nabolag. Dette er muligt med nybyggeri, for her formes nabolaget af beboerne fra bunden af. Du flytter ikke ind som den nye beboer på villavejen, men kan i stedet sætte dit præg på et helt nyt nabolag.

Derfor tager vi altid udgangspunkt i dig og det nabolag, du kommer til at flytte ind i, når vi planlægger et boligprojekt. Nabolaget skal tænkes med ind fra første penselstrøg. Vi lytter til, hvad potentielle beboere ønsker, og undersøger eksisterende muligheder i området, inden vi sætter spaden i jorden.

Vi ved, at den rigtige løsning varierer i det uendelige. Den kan være en legeplads til børn, en delikatessebutik til madelskere, en indflytningsfest med de nye naboer eller en tagterrasse. Men uanset løsningen er det vigtigt, at du er med til at skabe det nye nabolag sammen med dine naboer, for det er jo jer, der skal bo i det.