amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Kunde hos Bonava

Find dit nye hjem hos os

Vi har solgt hjem og nabolag siden 1930’erne, så vi har mange års erfaring. Hvert år sælger og bygger vi hjem til flere hundrede kunder, og vi vil gerne give hver og en af dem en god oplevelse.

Det er dig, som vi bygger nye hjem til, så selvfølgelig har vi dig i fokus i udviklingen, markedsføringen og byggeriet af nye nabolag. Derfor er vi også meget interesseret i at høre om og dele vores kunders oplevelser med os. Det kan være historier fra tilvalgsmødet, oplevelser med naboerne eller forslag til forbedringer.

Under rejsen fra boligdrøm til drømmehjemmet spørger vi løbende vores kunder, hvordan deres oplevelse har været. Kun på denne måde, kan vi optimere forløbet, så du får den bedste rejse, og det bedste hjem at flytte ind i.

Her kan du læse mere om det at være kunde hos Bonava.