Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kunde hos Bonava

Find dit nye hjem hos os

Vi har solgt hjem og nabolag siden 1930’erne, så vi har mange års erfaring. Hvert år sælger og bygger vi hjem til flere hundrede kunder, og vi vil gerne give hver og en af dem en god oplevelse.

Det er dig, som vi bygger nye hjem til, så selvfølgelig har vi dig i fokus i udviklingen, markedsføringen og byggeriet af nye nabolag. Derfor er vi også meget interesseret i at høre om, og dele vores kunders oplevelser med os. Det kan være historier fra tilvalgsmødet, oplevelser med naboerne, eller forslag til forbedringer.

Under rejsen fra boligdrøm til drømmehjemmet spørger vi løbende vores kunder, hvordan deres oplevelse har været. Kun på denne måde, kan vi optimere forløbet, så du får den bedste rejse, og det bedste hjem at flytte ind i.

Her kan du læse mere om det at være kunde hos Bonava.

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere