For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Ventetiden efter køb

Ventetiden efter køb

Ventetiden efter købet af deres Hangarhus har budt på lidt af hvert for Jasmin og Patrick. Der har været store overraskelser, mange følelser og forskellige overvejelser, som de vil dele med os i dette interview.

Hvordan var ventetiden efter køb?

Det er lidt tid siden, at vi har hørt fra Jasmin og Patrick, men det er der mange gode grunde til. Ventetiden efter køb har nemlig ikke stået stille for parret, der sidst på året ser frem til at flytte fra lejligheden i Valby til et rummeligt toplanshus på Flyvestation Værløse.

De fortæller begejstret om tiden efter købet, og hvad de fik de første måneder til at gå med. De lægger særligt vægt på, at tiden lige efter køb kan virke lidt som ”stilhed efter stormen”, da hele processen, som har ledt op til købet, pludselig ender og ikke kræver flere samtaler, drøftelser eller papirarbejde frem og tilbage.

”Pludselig skete der ikke så meget. Der skulle ikke involveres bank, og der var ikke noget nyt fra Bonava, som vi skulle tage stilling til. Det var en lidt mærkelig følelse.”

Vil du vide mere om Hangarhusene?

Så vi blev gift!

Jasmin og Patrick er eventyrlystne og stilheden efter huskøb blev snart erstattet af en ny storm. De valgte nemlig at blive gift og fejre hinanden og deres fremtid sammen.

”Vi ville gerne sikre hinanden, og vi vil jo skabe livet sammen, så vi besluttede at blive gift. Selvfølgelig elsker vi hinanden over alt på jorden, men vi kunne også sikre os bedst i huskøbet ved at blive gift. Det gør det ikke mindre romantisk, men det er vigtige overvejelser at gøre sig, og vi synes, det hele gav mening.”

De blev gift den 19. september 2019, og de valgte at sige ”ja” til hinanden og deres fremtid på Furesø Rådhus.

”Da vi blev viet, blev vi spurgt om, hvorfor valget var faldet på Værløse, når vi nu kom fra København. Vi fortalte så, at vi havde købt hus i Værløse og gerne ville starte vores fremtid her. Det synes de var en rigtig fin historie.”

Jasmin og Patrick tog umiddelbart beslutningen om at blive gift grundet praktikaliteter, men når herligheden nu skulle løbe af stablen, ville de gerne gøre det lige, som de ønskede. Brylluppet skulle være jordnært og hyggeligt i første omgang, så det blev fejret lokalt med deres to bedste venner, som også var vidner under vielsen.

”Det var mere charmerende og romantisk på Furesø Rådhus, end hvad vi kunne forestille os i København, og efter ceremonien tog vi på Furesø Marina med vores to meget nære vener. Det var meget stille og roligt og lige i vores ånd.”
De har dog planer om at holde bryllupsfest kombineret med housewarming for familie og venner, når de er flyttet ind i deres Hangarhus.

”Vi vil faktisk gerne holde festen i Hangar 3, som er det fede fælleshus, vi kommer til at bo lige i nærheden af. Det vil give super god mening for os.”

Lige efter brylluppet tog parret mod Sverige og tilbragte nogle dage sammen på Ystad Saltsjöbad. Så kunne de lade op til det næste eventyr, som de fyldte ventetiden efter huskøbet ud med.

Vil du vide mere om Hangarhusene?

Et smut til Dubai og en glædelig overraskelse

En måneds tid efter besluttede Jasmin og Patrick at tage til Dubai og få en sidste uges ferie sammen, inden huskøb og fremtidens planer ville fylde i hverdagen. Det skulle også vise sig at blive deres sidste ferie, inden de to skulle blive til tre. De fandt ud af, at Jasmin var blevet gravid, og det gav dem endnu mere at se frem til.

”Vi fik noget sol og fik slappet godt af. Med huskøb og en lille fyr i vente, så fik vi lige en tiltrængt uge uden planlægning.”

Da parret kom hjem, begyndte de at overveje indretningen og kigge på større møbler som seng, sofa og spisebordsmøbler.

”Vi kender plantegningen og har en god idé om, hvad vi kan forvente og gerne vil, så vi gik i gang med indretningen og så frem til tilvalgsmødet.”

Jasmin og Patrick havde egentlig fået at vide, at tilvalgsmødet ville være en måned efter huskøbet, men det blev faktisk først 3 måneders tid efter.

”Vi hørte ikke så meget, men vi gik efter tankegangen: ”intet nyt er godt nyt”. Det er meget normalt, at tingene ikke kører helt strømlinet maskinelt. Vi fandt ud af, at det ikke altid går helt som planlagt, og at det er i orden, så længe man slapper af i det.”

Ventetiden efter købet har altså budt på en helt masse for parret, og da de tirsdag den 17. marts blev forældre til deres lille nyfødte dreng, har dagene bestemt ikke været kedelige. Nu glæder de sig endnu mere til at overtage huset i Værløse, hvor der også skal indrettes et fint børneværelse. Som en sidste bemærkning tilføjer Patrick med et smil på læben:

”Vi skal jo fylde værelserne ud”.

  

Se flere indlæg