Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Tilvalg

Tilvalg

Dit hjem skal afspejle dig

Indretning og materialevalg er utrolig vigtigt. Vi har fokus på, at funktionalitet, kvalitet og æstetik holder mange år frem i tiden. Men vi kan ikke designe dit hjem alene.

Det er gennem tilvalg, at du kan personalisere dit nye hjem, hvis du køber tidligt i byggeprocessen. Jo tidligere du køber, jo flere muligheder har du for at tilføje dit personlige præg.

Efter at du har underskrevet købsaftalen, vil du, hvis tilvalget stadig er åbent, blive inviteret til et møde med Bonava's designkonsulenter. Her kan du vælge indenfor designprogrammet for det pågældende projekt, og skulle du være i tvivl, giver vi gerne vejledning i forhold til valg af f.eks. gulve, køkkener, hårde hvidevarer, fliser, armaturer og andre ting, der betyder noget for udseende og funktion i dit nye hjem.

I god tid før du skal vælge, modtager du oversigt over mulighederne, så du kan gøre dig dine overvejelser inden mødet. Du er naturligvis altid velkommen til at kigge fordi Bobutikken eller kontakte os, hvis du vil se nærmere på materialemulighederne.

Af hensyn til byggeriet er der en tidsfrist for, hvor længe du kan foretage tilvalg; nogle muligheder lukker før andre. Når fristen udløber, vil usolgte hjem få en gennemtænkt løsning skabt af vores designkonsulenter, der tager højde for kvalitet, funktionalitet og samspil med de øvrige materialer.

Læs også

Tips og tricks til hjemmet

Vi bygger ikke bare boliger, vi skaber hjem og nabolag. Derfor er vi interesseret i alt omkring hjemmet, lige fra indretning til vedligehold; og vi er altid på jagt efter de nyeste tips og tricks. Læs mere