amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Tilvalg

Tilvalg

Dit hjem skal afspejle dig

Indretning og materialevalg er utrolig vigtigt. Vi har fokus på, at funktionalitet, kvalitet og æstetik holder mange år frem i tiden. Men vi kan ikke designe dit hjem alene.

Det er gennem tilvalg, at du kan personalisere dit nye hjem, hvis du køber tidligt i byggeriet. Jo tidligere du køber, jo flere muligheder har du for at tilføje dit personlige præg, og det kan være på alt fra stort til småt.

Efter du har underskrevet købsaftalen, vil du, hvis tilvalget stadig er åbent, blive inviteret til Bonavas designkonsulenter. Her kan du vælge indenfor tilvalget for det pågældende projekt, og skulle du være i tvivl får du vejledning i forhold til valg af f.eks. gulve, køkkener, hårde hvidevarer, fliser, armaturer og andre ting, der betyder noget for udtrykket i dit nye hjem.

I god tid før du skal vælge, modtager du oversigt over mulighederne og vores bud på materialer, så du kan gøre dig overvejelser inden mødet. Du er naturligvis altid velkommen til at kigge fordi Bobutikken eller kontakte os, hvis du vil se nærmere på materialemulighederne.

Af hensyn til byggeriet er der en tidsfrist for, hvor længe du kan vælge tilvalg; nogle muligheder lukker før andre. Når fristen udløber, vil usolgte hjem få en gennemtænkt løsning skabt af vores designkonsulenter, der tager højde for kvalitet, funktionalitet og samspil med de øvrige materialer.

Læs også

Tips og tricks til hjemmet

Vi bygger ikke bare boliger, vi skaber hjem og nabolag. Derfor er vi interesseret i alt omkring hjemmet, lige fra indretning til vedligehold; og vi er altid på jagt efter de nyeste tips og tricks. Læs mere