amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Salgsstart

Salgsstart

Kom med til VIP salgsstart

Vil du være blandt de første til at sikre dit hjem i et nyt nabolag? Det får du mulighed for til salgsstarten, som altid er et festligt arrangement.

Det er en stor dag, når et nyt projekt kommer i salg. For dig, som har skrevet dig op som interesseret inden salgsstarten, arrangerer vi ofte et specielt VIP arrangement, hvor du kan reservere dit drømmehjem før resten af markedet. Her vil arkitekten være til stede og fortælle om tankerne bag de nye hjem og nabolaget, og du vil også kunne få et nærmere kig på materialer og stille spørgsmål til vores udviklere.

Den officielle salgsstart foregår i Bobutikken, hvor der vil være åbent for alle interesserede. Her kan man reservere efter først-til-mølle princippet. Det er et hyggeligt arrangement, hvor vi fra Bonava spændte står klar for at præsentere nabolaget og de nye hjem for dig. Nogle gange er samarbejdspartnere som Svanemærket eller naboerne også til stede, så du kan få alt den information, som du har brug for.

Læs også

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere