amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Salgsstart

Kom med til VIP salgsstart

Vil du være blandt de første til at sikre dit hjem i et nyt nabolag? Det får du mulighed for til salgsstarten, som altid er et festligt arrangement.

Det er en stor dag, når et nyt projekt kommer i salg. For dig, som har skrevet dig op som interesseret inden salgsstarten, arrangerer vi ofte et specielt VIP arrangement, hvor du kan reservere dit drømmehjem før resten af markedet. Her vil arkitekten være til stede og fortælle om tankerne bag de nye hjem og nabolaget, og du vil også kunne få et nærmere kig på materialer og stille spørgsmål til vores udviklere.

Den officielle salgsstart foregår i Bobutikken, hvor der vil være åbent for alle interesserede. Her kan man reservere efter først-til-mølle princippet. Det er et hyggeligt arrangement, hvor vi fra Bonava spændte står klar for at præsentere nabolaget og de nye hjem for dig. Nogle gange er samarbejdspartnere som Svanemærket eller naboerne også til stede, så du kan få alt den information, som du har brug for.