Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Salgsstart

Salgsstart

Kom med til VIP salgsstart

Vil du være blandt de første til at sikre sig et hjem i et nyt nabolag? Det får du mulighed for til salgsstarten, som altid er et festligt arrangement.

Det er en stor dag, når et nyt projekt kommer i salg. For dig, som har skrevet sig op som interesseret inden salgsstarten, arrangerer vi ofte et specielt VIP arrangement, hvor du kan reservere dit drømmehjem før resten af markedet. Her vil arkitekten være til stede, og fortælle om tankerne bag de nye hjem og nabolaget, og du vil også kunne få et nærmere kig på materialer og stille spørgsmål til de mennesker, der har udviklet projektet.

Den officielle salgsstart foregår i Bobutikken, hvor der vil være åbent for alle interesserede. Her kan man reservere efter først-til-mølle princippet. Det er et hyggeligt arrangement, hvor vi fra Bonava spændte står klar for at præsentere nabolaget og de nye hjem for dig. Nogle gange er samarbejdspartnere som Svanemærket eller arkitekten til stede, så du kan få alt den information, du har brug for.

Læs også

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere