amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Reservér dit hjem

Sæt dit navn på drømmehjemmet

Har du fundet dit fremtidige hjem, men mangler stadig at afstemme de sidste ting? Ikke noget problem. Du har altid mulighed for at reservere et hjem i fem dage helt uforpligtende.

Med en reservation på plads kan du gennemgå projektmateriale, købsaftale og bilag i ro og fred. Det er også fornuftigt at tage en snak med din bank og eventuelt med en advokat, så du føler dig helt tryg ved købet. Har du nogle spørgsmål er vi selvfølgelig altid tilgængelige.

Når du har alle tingene på plads aftales et møde med vores sælgere med henblik på at gennemgå og underskrive købsaftalen, og herefter skal du indbetale en udbetaling. Med dette på plads kan du og din familie for alvor se frem til jeres nye hjem.

Trin-for-trin køb af nyt hjem:

  1. Reservér drømmehjemmet i op til 5 dage
  2. Underskriv købsaftale
  3. Indbetaling af udbetaling senest 6 dage efter købsaftalen underskrives
  4. Bankgaranti stilles for restkøbesum
  5. Bankgaranti forhøjes evt. på baggrund af tilvalgskøb
  6. 14 dage inden overtagelse deponeres restkøbesum og erstatter bankgaranti