Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Reservér dit hjem

Reservér dit hjem

Sæt dit navn på drømmehjemmet

Har du fundet dit fremtidige hjem, men mangler stadig at afstemme de sidste ting? Ikke noget problem. Du har altid mulighed for at reservere et hjem i fem dage helt uforpligtende.

Med en reservation på plads kan du gennemgå projektmateriale, købsaftale og bilag i ro og mag. Det er også fornuftigt at tage en snak med din bank og eventuelt med en advokat, så du føler dig helt tryg ved købet. Har du nogle spørgsmål, er vi selvfølgelig altid tilgængelige.

Når du har alle tingene på plads aftales et møde med Bonava med henblik på at gennemgå og underskrive købsaftalen, hvorefter skal du indbetale en udbetaling. Når det er på plads, kan du og din familie for alvor se frem til jeres nye hjem.

Trin-for-trin køb af nyt hjem:

  1. Reservér drømmehjemmet i op til 5 dage
  2. Underskriv købsaftale
  3. Indbetaling af udbetaling senest 6 dage efter købsaftalen underskrives
  4. Bankgaranti stilles for restkøbesum
  5. Bankgaranti forhøjes evt. på baggrund af tilvalgskøb
  6. 14 dage inden overtagelse deponeres restkøbesum og erstatter bankgarantien

Læs også

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere