amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Interesse

Det hele starter med din interesse

Flytte sammen med kæresten, barn på vej, nyt job, eller børnene, der flytter hjemmefra. Der kan være mange grunde til at behovet for et nyt hjem opstår; og det kan også blot være at du har lyst til at bruge din tid på noget andet end at renovere og vedligeholde.

Lige meget hvorfor, så starter rejsen med dine drømme og ønsker.

Allerede inden at nye projekter sættes til salg, kan du melde din interesse i det nye nabolag - det er let og helt uforpligtende. Herefter vil du løbende modtage information om udviklingen af det nye nabolag, høre om planerne bag og få priserne før resten af markedet. Du kan også få indflydelse på det nye nabolag via fokusgrupper.

Når salgsstarten nærmer sig, får du selvfølgelig en invitation, og ofte afholdes der et særligt VIP-arrangement før den offentlige salgsstart. Som VIP-kunde er du på forkant med situationen helt fra starten og har mulighed for at sikre dig drømmehjemmet før alle andre.

Hvis du skriver dig op til et projekt i salg, enten på hjemmesiden eller kommer forbi åbent hus, giver vi dig masser af muligheder for at komme helt tæt på processen. Du kan altid få en personlig fremvisning eller en snak med os i Bobutikken, der ligger nær byggepladsen; her kan du bl.a. se prøver på hjemmets forskellige materialer.

Nigel og Mikels historie

Vi kunne næsten ikke vente med at flytte ind - om processen fra byggeri til hjem. Læs mere