Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Interesse

Interesse

Det hele starter med din interesse

Flytte sammen med kæresten, barn på vej, nyt job, eller børnene, der flytter hjemmefra. Der kan være mange grunde til at behovet for et nyt hjem opstår; og det kan også blot være, at du har lyst til at bruge din tid på noget andet end at renovere og vedligeholde.

Lige meget hvorfor, så starter rejsen med dine drømme og ønsker.

Allerede inden at nye projekter sættes til salg, kan du melde din interesse i det nye nabolag - det er let og helt uforpligtende. Herefter vil du løbende modtage information om udviklingen af det nye nabolag, høre om planerne bag og få priserne før resten af markedet. Du kan også få indflydelse på det nye nabolag via fokusgrupper.

Når salgsstarten nærmer sig, får du selvfølgelig en invitation, og ofte afholdes der et særligt VIP-arrangement før den officielle salgsstart. Som VIP-kunde er du på forkant med situationen helt fra starten, og har mulighed for at sikre dig drømmehjemmet før alle andre.

Hvis du skriver dig op til et projekt i salg, enten på hjemmesiden eller kommer forbi åbent hus, giver vi dig masser af muligheder for at komme helt tæt på processen. Du kan altid få en personlig fremvisning eller en snak med os i Bobutikken, der ligger nær byggepladsen; her kan du bl.a. se prøver på hjemmets forskellige materialer.

Læs også

Nigel og Mikels historie

Vi kunne næsten ikke vente med at flytte ind - om processen fra byggeri til hjem. Læs mere