amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Indflytning

Tid til indflytning og udpakning

Efter den lange ventetid skal din overtagelse foregå så gnidningsfri som mulig. Vi sørger for at klæde dig godt på til dagen med forskellig information, og hjælper også til med indflytningen.

Inden overtagelsesdagen bliver du inviteret til et informationsmøde, hvor alle de praktiske forhold omkring din indflytning gennemgås. Her kan du få svar på de sidste praktiske spørgsmål og måske få en snak med din nye nabo.

Hvis der er mange, der flytter ind på samme tid, kan det give nogle udfordringer med flyttebiler og pladsen. For at undgå dette hjælper vi med at koordinere tidskemaer for indflytning, så der ikke opstår flaskehalse ved fx elevatorer og parkeringspladser.

Selve indflytningsdagen er en festdag. Det er kulminationen på mange måneders venten, når du og dine naboer får nøglen til de nye hjem. Det er en travl dag med masser af aktivitet i nabolaget, men det er også en festlig dag, hvor der er smil og småsnak ved alle hoveddøre. Hele området summer altid af spændte købere, som bærer flyttekasser og møbler ind og begynder på indretningen af deres nye hjem.