Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Indflytning

Indflytning

Tid til indflytning og udpakning

Efter den lange ventetid skal din overtagelse foregå så gnidningsfri som mulig. Vi sørger for at klæde dig godt på til dagen med forskellig information, og hjælper også til med at organisere indflytningen.

Inden overtagelsesdagen bliver du inviteret til et informationsmøde, hvor alle de praktiske forhold omkring din indflytning gennemgås. Her kan du få svar på de sidste praktiske spørgsmål, og måske få en snak med din nye nabo.

Hvis der er mange, der flytter ind på samme tid, kan det give nogle udfordringer med flyttebiler og brug af elevator. For at undgå dette, hjælper vi med at koordinere tidskemaer for indflytning, så der ikke opstår flaskehalse ved fx elevatorer og parkeringspladser.

Selve indflytningsdagen er en festdag. Det er kulminationen på mange måneders venten, når du og dine naboer får nøglen til de nye hjem. Det er en travl dag med masser af aktivitet i nabolaget, men det er også en festlig dag, hvor der er smil og småsnak ved alle hoveddøre. Hele området summer altid af spændte købere, som bærer flyttekasser og møbler ind, og begynder på indretningen af deres nye hjem.

Læs også

Indret med lys

Ved at indrette med lys, kan der skabes nye dimensioner til de enkelte rum. Særligt i de mørke vintermåneder giver det ekstra hygge og energi at indrette med lys. Her kommer nogle gode tips til at indrette med lys. Læs mere