amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Følg byggeriet

Se dit hjem og kom til rejsegilde

Ventetiden kan virke lang, når du har underskrevet købsaftalen. Det kribler i fingrene for at komme i gang med indretningen af det nye hjem, men det skal lige bygges først - og her kan du følge med fra første parket.

Åben byggeplads

Opførelsen af dit hjem og det nye nabolag er en spændende proces, og du har mulighed for at følge den på tæt hold. Du vil løbende blive inviteret indenfor på byggepladsen, hvor vi viser rundt i og udenfor dit nye hjem, og fortæller om byggeriet. Her er der også mulighed for at få en snak med dine kommende naboer.

Sikkerhed på byggepladsen har højeste prioritet hos Bonava. Derfor stiller vi alt nødvendigt sikkerhedsudstyr til rådighed, når du besøger os. Du skal altid følges med en medarbejder fra Bonava, og alle der besøger byggepladsen skal være fyldt 15 år – kæledyr må desværre også vente udenfor.

Rejsegilde – når bygningen er rejst

Rejsegildet er en fast mærkedag i ethvert byggeprojekt. Det er traditionelt håndværkernes fest, men de kommende beboere er selvfølgelig selvskrevne som gæster. Den grønne krans med det rød-hvide bånd øverst på tagspærret markerer, at husets bærende konstruktion er rejst, og det skal fejres.

Opmåling og vurdering

Kort inden overtagelsen af dit nye hjem, inviteres du til et besøg, hvor du har mulighed for at måle op til gardiner, sofa, og hvad du ellers har brug for. På denne måde kan du have alt klar ved indflytning. Det er også i denne proces, at din bank eller realkreditinstitut kan vurdere dit kommende hjem.