Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Følg byggeriet

Følg byggeriet

Se dit hjem og kom til rejsegilde

Ventetiden kan virke lang, når du har underskrevet købsaftalen. Det kribler i fingrene for at komme i gang med indretningen af det nye hjem, men det skal lige bygges først - og her kan du følge med fra første parket.

Åben byggeplads

Opførelsen af dit hjem og det nye nabolag er en spændende proces, og du har mulighed for at følge den på tæt hold. Du vil løbende blive inviteret indenfor på byggepladsen, hvor vi viser rundt, og fortæller om byggeriet. Her er der også mulighed for at få en snak med dine kommende naboer.

Sikkerhed på byggepladsen har højeste prioritet hos Bonava. Derfor stiller vi alt nødvendigt sikkerhedsudstyr til rådighed, når du besøger os. Du skal altid følges med en medarbejder fra Bonava, og alle der besøger byggepladsen skal være fyldt 15 år – kæledyr må desværre også vente udenfor.

Rejsegilde – når bygningen er rejst

Rejsegildet er en fast mærkedag i ethvert byggeprojekt. Det er traditionelt håndværkernes fest, og hos Bonava er de kommende beboere er også inviteret med som gæster. Den grønne krans med det rød-hvide bånd øverst på tagspærret markerer, at husets bærende konstruktion er rejst, og det skal fejres.

Opmåling og vurdering

Kort inden overtagelsen af dit nye hjem, inviteres du til et besøg, hvor du har mulighed for at måle op til gardiner, sofa, og hvad du ellers har brug for. På denne måde kan du have alt klar ved indflytning. Det er også i denne proces, at din bank eller realkreditinstitut kan vurdere dit kommende hjem hvis de ønsker.

Læs også

At gøre et smukt område smukkere

Hør om skabelsen af et nyt nabolag med hjem til alle typer familier. Læs mere