amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Boliggennemgang

Boliggennemgang

Et indflytningsklart hjem

Dit hjem er snart klart til indflytning, og du kan så småt finde flyttekasserne frem. Først skal vi dog sammen gennemgå dit hjem, så vi er enige om, hvad der eventuelt skal udbedres.

Afleveringsdagen skal være en fest; her får du dine nøgler og kan tage dit nye hjem i brug. For at sikre dig den bedste oplevelse, vil vi før den egentlige aflevering lave en gennemgang af boligen, så vi sammen kan tjekke, at alt er, som det skal være. Her kan du sammen med en sagkyndig se dit hjem efter i krogene, og skulle der være fejl og mangler, udarbejdes en plan for at udbedre disse, så dit nye hjem står indflytningsklart på afleveringsdagen.

Når du modtager dine nøgler følger vi op på eventuelt registrerede fejl og mangler, så vi sammen kan sikre os, at de er blevet udbedret. Herefter kan du flytte ind i dit helt nye hjem. Skulle der være nogle sidste udeståender, så laver vi en aftale for udbedringen af disse – du kan også lade en ekstranøgle blive hos os, så vi kan lave arbejdet, mens du er på arbejde eller nyder ferie.

Læs også

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere