Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Boliggennemgang

Boliggennemgang

Et indflytningsklart hjem

Dit hjem er snart klart til indflytning, og du kan så småt finde flyttekasserne frem. Først skal vi dog sammen gennemgå dit hjem, så vi er enige om, hvad der eventuelt skal have en sidste finish.

Afleveringsdagen skal være en fest; her får du dine nøgler og kan tage dit nye hjem i brug. For at sikre dig den bedste oplevelse, vil vi før den egentlige aflevering lave en gennemgang af boligen, så vi sammen kan tjekke, at alt er, som det skal være. Her kan du sammen med en sagkyndig se dit hjem efter i krogene, og skulle der være fejl og mangler, udarbejdes en plan for at udbedre disse, så dit nye hjem står indflytningsklart på afleveringsdagen.

Når du modtager dine nøgler følger vi op på eventuelt registrerede fejl og mangler, så vi sammen kan sikre os, at de er blevet udbedret. Herefter kan du flytte ind i dit helt nye hjem. Skulle der være nogle sidste småting, så laver vi en aftale for udbedringen af disse – du kan også lade en ekstranøgle blive hos os, så vi kan lave arbejdet, mens du er på arbejde eller holder ferie.

Læs også

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere