amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Forløbet kort fortalt

Kom trygt hele vejen hjem

At købe nyt hjem er en af de største beslutninger, og der er mange ting at tage stilling til: Hvor stor skal boligen være? Hvilket nabolag? Hvad skal det koste? Og hvad skal du være særlig opmærksom på?

De valg skal du også tage hos Bonava. Til gengæld gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe og rådgive dig gennem hele forløbet, så det bliver så nemt og overskueligt som muligt. Vi har hjulpet mange familier med at finde deres drømmebolig, ligesom vi kan hjælpe dig. Og rejsen, den starter allerede nu. Her tager vi dig gennem hele processen i enkle trin; fra behovet for et nyt hjem opstår og til du er flyttet ind, og inviterer familie og venner til middag. Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

1. Interesse

Allerede inden nye projekter sættes til salg, kan du melde din interesse i det nye nabolag – det er let og helt uforpligtende. Herefter vil du løbende modtage informationer om udviklingen af det nye nabolag, høre om planerne bag og få information om projekt og salgs¬priser før den officielle salgsstart.

2. Salgsstart

Det er altid en stor dag, når et nyt projekt kommer i salg. For dig, som har skrevet dig op som interesseret inden, arrangerer vi ofte en speciel VIP salgsstart, hvor du kan reservere dit drømmehjem før resten af markedet. Salgsstarten er altid et hyggeligt arrangement, hvor flere fra Bonava spændte står klar for at præsentere de nye hjem og nabolaget for dig. Her kan du også møde arkitekter, eller andre samarbejdspartnere, og trygt vælge din favorit blandt de nye hjem.

3. Køb

Du kan reservere et hjem i 5 dage helt uforpligtende, så du kan gennemgå projektmateriale, købsaftale og bilag – sammen med din bank og eventuelt med en advokat, så du føler dig helt tryg ved købet. Når du har alle tingene på plads aftales et møde med vores sælgere med henblik på at gennemgå og underskrive købsaftalen. Herefter skal du indbetale en udbetaling, og stille en bankgaranti for restkøbesummen.

4. Tilvalg

Det er gennem tilvalg, at du kan personalisere dit nye hjem. Jo tidligere i byggeriet du køber, jo flere muligheder har du for at tilføje dit personlige præg, og det kan være på alt fra stort til småt. Efter du har underskrevet købsaftalen, vil du – hvis du køber tidligt nok i byggefasen – blive inviteret til to personlige møder med henholdsvis køkkenleverandøren og Bonava’s designkonsulenter. Her kan du vælge indenfor tilvalget for det pågældende projekt, og skulle du være i tvivl får du vejledning i forhold til valg af f.eks. gulve, køkkener, hårde hvidevarer, fliser, armaturer og andre ting, der betyder noget for udtrykket af dit nye hjem.

5. Mens vi bygger

Ventetiden kan virke lang, når du har underskrevet købsaftalen. Det kribler i fingrene for at komme i gang med indretningen af det nye hjem, men det skal lige bygges først – og her kan du følge med fra første parket. Du inviteres løbende til Åben Byggeplads arrangementer, hvor du kan se dit hjem tage form, og møde dine nye naboer. Når husets bærende konstruktion er rejst inviteres, der til rejsegilde, hvor købere og håndværkere fejrer denne milepæl sammen.

6. Boliggennemgang

For at sikre dig den bedste oplevelse, vil vi inden afleveringen lave en gennemgang af boligen, så vi sammen kan tjekke, at alt er, som det skal være. Her kan du sammen med Bonava se dit hjem efter i krogene, og skulle der være fejl og mangler, udarbejdes en plan for at udbedre disse, så dit nye hjem er indflytningsklart på afleveringsdagen.

7. Indflytning

Selve indflytningsdagen er en festdag. Det er kulminationen på mange måneders venten, når du får nøglen til dit nye hjem. Det er en travl dag, for der kan være mange, der flytter ind samtidig, og derfor hjælper vi med at koordinere tidskemaer for flytningen.

8. Efter indflytning

Efter overtagelsen vil vi kontakte dig to gange for at sikre os, at boligen fortsat er som den skal være. Første gang er 1 år efter boligens opførelse. Anden gang er 5 år efter opførelsen. På den måde garanterer vi for kvaliteten af din nye bolig – også når du har overtaget det nye hjem.

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere