amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Forløbet kort fortalt

Kom trygt hele vejen hjem

At købe nyt hjem er en af de største beslutninger, og der er mange ting at tage stilling til: Hvor stor skal boligen være? Hvilket nabolag? Hvad skal det koste? Og hvad skal du være særlig opmærksom på?

De valg skal du også tage hos Bonava. Til gengæld gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe og rådgive dig gennem hele forløbet, så det bliver så nemt og overskuelig som muligt. Vi har hjulpet mange familier med at finde deres drømmebolig, ligesom vi kan hjælpe dig. Og rejsen, den starter allerede nu.

På disse sider kan du læse mere om hele processen; fra behovet for et nyt hjem opstår, og til du er flyttet ind og inviterer familie og venner til middag. Du vil selvfølgelig altid blive orienteret om, hvad der sker via projektnyhedsbreve, Facebook, arrangementer og andre kanaler. Vi kalder det ”Den røde tråd”, og det sikrer dig overblikket gennem hele rejsen, så du kan komme godt hjem.

Vi håber, at disse enkle trin klargør processen for dig, så du trygt kan finde dit nye hjem. Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

"I starten var vi lidt usikre, da det er svært at forestille sig præcis, hvordan tingene bliver ud fra en plantegning. Efter vi havde skrevet under kunne vi næsten ikke vente med at flytte ind, og i dag nyder vi vores fælles hjem og føler os meget heldige."
- Nigel & Mikel, købere i Havnevigen

7 fordele ved at købe nyt hjem

Her får du syv gode grunde til at købe et nybygget hjem - det er bl.a. stort set vedligeholdelsesfrit og en god investering. Læs mere