Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Fordele ved nybyggeri

7 fordele ved at købe nyt hjem

Du får et hjem, der stort set er vedligeholdelsesfrit, er helt i top energimæssigt, hvor du kan sætte dit eget præg, og formentlig gør en god investering.

1. Alt er nyt

Ja, det siger næsten sig selv, men tænk lige over det: alt du rører ved er nyt. Du er den første der tager alting i brug, du laver den første middag på komfuret, tager det første brusebad, hænger det første billede op. Her er ingen vægge at male, alt er spritnyt og venter bare på, du tager det i brug.  

2. Lavere driftsomkostninger

Nye hjem er energivenlige hjem, og vi bygger næsten altid i energiklasse A. Det betyder, at driftsomkostningerne er overraskende lave, og boligøkonomien er grøn. Til glæde for både miljøet og din pengepung.

3. Tryghed

Hos Bonava går vi op i kvalitet og service. Vi gennemgår sammen dit hjem både 1 år og 5 år efter indflytning.

4. Sæt dit eget præg

Du sætter præget på dit hjem, og det er der muligheder for at gøre helt fra starten i en nybygget bolig. Jo tidligere i byggeprocessen du køber, jo flere muligheder har du for at selv at vælge materialer som f.eks. fliser, armaturer og gulve.

5. Minimalt vedligeholdelse

Når alt er nyt og af høj kvalitet, er det også minimalt, hvad der kræves af vedligeholdelse. Det er godt for din økonomi, men det betyder også at du sparer en masse tid og energi, som kan bruges på noget meget sjovere.

6. En god investering

Nybyggede hjem er en investering i livskvalitet og kan også vise sig at være en god investering økonomisk.

7. God tid

Vi ved egentlig godt, at du helst vil have nøglerne til dit drømmehjem nu, nu, nu. Men vi skal jo lige bygge det først. Når det er sagt, rummer ventetiden også muligheder. Det kan handle om at planlægge indretningen, ønske sig den helt rigtige lampe, og ordne alt det praktiske. Vi kalder det den søde ventetid.

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere