Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Fordele ved nybyggeri

7 fordele ved at købe nyt hjem

Du får et hjem, der stort set er vedligeholdelsesfrit, er helt i top energimæssigt, hvor du kan sætte dit eget præg, og formentlig gør en god investering.

1. Alt er nyt

Ja, det siger næsten sig selv, men tænk lige over det: alt du rører ved er nyt. Du er den første der tager alting i brug, du laver en første middag på komfuret, tager det første brusebad, hænger det første billede op. Her er ingen vægge at male, alt er spritnyt og venter bare på, du tager det i brug.  

2. Lavere driftsomkostninger

Nye hjem er energivenlige hjem, og vi bygger næsten altid i energiklasse A. Det betyder, at driftsomkostningerne er overraskende lave, og boligøkonomien er grøn. Til glæde for både miljøet og din pengepung.

3. Tryghed

Hos Bonava går vi op i kvalitet og service. Derfor får du op til 10 års sikkerhed mod fejl og mangler, og vi gennemgår sammen dit hjem både 1 år og 5 år efter opførelsen. Så kan du være sikker på, at alt er, som det skal være.

4. Sæt dit eget præg

Du sætter præget på dit hjem, og det er der muligheder for at gøre helt fra starten i en nybygget bolig. Jo tidligere i byggeprocessen du køber, jo flere muligheder har du for at selv at vælge materialer som f.eks. fliser, armaturer og gulve.

5. Minimalt vedligehold

Når alt er nyt og af høj kvalitet, er det også minimalt, hvad der kræves af vedligeholdelse. Det er godt for din økonomi, men det betyder også at du sparer en masse tid og energi, som kan bruges på noget meget sjovere.

6. En god investering

Nybyggede hjem stiger ofte i værdi efterhånden som byggeprocessen skrider frem og nærområdet færdiggøres. Så udover en investering i livskvalitet, er det også en god investering, der åbner helt nye muligheder.

7. God tid

Vi ved egentlig godt, at du helst vil have nøglerne til dit drømmehjem nu, nu, nu. Men vi skal jo lige bygge det først. Når det er sagt, rummer ventetiden også muligheder. Det kan handle om at planlægge indretningen, ønske sig den helt rigtige lampe, og ordne alt det praktiske. Vi kalder det den søde ventetid.