For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Fordele ved nybyggeri

Kvinde tegner med sin søn

7 fordele ved at købe nyt hjem

Du får et hjem, der stort set er vedligeholdelsesfrit, er helt i top energimæssigt, hvor du kan sætte dit eget præg, og formentlig gør en god investering.

1. Alt er nyt

Ja, det siger næsten sig selv, men tænk lige over det: alt du rører ved er nyt. Du er den første der tager alting i brug, du laver den første middag på komfuret, tager det første brusebad, hænger det første billede op. Her er ingen vægge at male, alt er spritnyt og venter bare på, du tager det i brug.  

2. Lavere driftsomkostninger

Nye hjem er energivenlige hjem, og vi bygger næsten altid i energiklasse A. Det betyder, at driftsomkostningerne er overraskende lave, og boligøkonomien er grøn. Til glæde for både miljøet og din pengepung.

3. Tryghed

Hos Bonava går vi op i kvalitet og service. Vi gennemgår sammen dit hjem både 1 år og 5 år efter indflytning.

4. Sæt dit eget præg

Du sætter præget på dit hjem, og det er der muligheder for at gøre helt fra starten i en nybygget bolig. Jo tidligere i byggeprocessen du køber, jo flere muligheder har du for at selv at vælge materialer som f.eks. fliser, armaturer og gulve.

5. Minimalt vedligeholdelse

Når alt er nyt og af høj kvalitet, er det også minimalt, hvad der kræves af vedligeholdelse. Det er godt for din økonomi, men det betyder også at du sparer en masse tid og energi, som kan bruges på noget meget sjovere.

6. En god investering

Nybyggede hjem er en investering i livskvalitet og kan også vise sig at være en god investering økonomisk.

7. God tid

Vi ved egentlig godt, at du helst vil have nøglerne til dit drømmehjem nu, nu, nu. Men vi skal jo lige bygge det først. Når det er sagt, rummer ventetiden også muligheder. Det kan handle om at planlægge indretningen, ønske sig den helt rigtige lampe, og ordne alt det praktiske. Vi kalder det den søde ventetid.

To kvinder taler sammen, hvor den ene er ejendomsmægler

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere