amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Fordele ved nybyggeri

7 fordele ved at købe nyt hjem

Du får et hjem, der stort set er vedligeholdelsesfrit, er helt i top energimæssigt, kan sætte dit eget præg og gør formentlig en rigtig god investering.

1. Alt er nyt

Ja, det siger næsten sig selv, men tænk lige over det: der har ikke været sure sokker i vaskemaskinen, ingen fremmede hår i afløbet og ingen mærkelig lugt i køleskabet. Her er ingen vægge at male, alt er spritnyt og venter bare på, du tager det i brug.  

2. Lavere driftsomkostninger

Nye hjem er ofte også energivenlige hjem, og vi bygger næsten altid i energiklasse A. Det betyder, at driftsomkostningerne er i bund og boligøkonomien er grøn. Til glæde for både miljøet og din pengepung.

3. Tryghed

Hos Bonava går vi tårnhøjt op i kvalitet og service. Derfor får du også op til 10 års sikkerhed mod fejl og mangler, og vi gennemgår sammen dit hjem både 1 år og 5 år efter opførelsen. Så kan du være sikker på, at alt er, som det skal være.

4. Sæt dit eget præg

Du sætter præget på dit hjem, og det er der muligheder for at gøre helt fra starten i en nybygget bolig. Jo tidligere i byggeprocessen du køber, jo flere muligheder har du for at selv at vælge materialer som f.eks. fliser, armaturer og gulve.

5. Minimalt vedligehold

Når alt er nyt og af høj kvalitet, er det også minimalt, hvad der kræves af vedligeholdelse. Det er godt for din økonomi, men det betyder også at du sparer en masse tid og energi, som kan bruges på noget meget sjovere.

6. En god investering

Nybyggede hjem stiger ofte i værdi efterhånden som byggeprocessen skrider frem og nærområdet færdiggøres. Så udover en investering i livskvalitet, er det også en god investering, der åbner helt nye muligheder.

7. God tid

Vi ved egentlig godt, at du helst vil have nøglerne til dit drømmehjem nu, nu, nu. Men vi skal jo lige bygge den først. Når det er sagt, rummer ventetiden også muligheder. Det kan handle om at planlægge indretningen, ønske sig den rigtige lampe og ordne alt det praktiske. Vi kalder det den søde ventetid.